Het was weer een bewogen week op de crypto markt. Waar het de hele week geleidelijke groei heeft laten zien is in de afgelopen 24 uur een stevige correctie ingezet. In dit artikel bekijken we de grootste stijgers en dalers in de top 100 van de afgelopen week.

De grootste stijgers

Maker MKR staat aan kop met een stijging van +86,33% in de afgelopen zeven dagen. Dit ondanks een daling van 29,6% in de laatste 24 uur. De rest van de week was eigenlijk alleen maar recht omhoog.

Over het algemeen zijn veel cryptocurrency flink gestegen in de laatste week. Enkele met de meest indrukwekkende groei waren Stellar XLM (+67,74%), Nano NANO (+65,95%), Avalanche AVAX (+62,3%) en Bitcoin Diamond BCD (54,16%).

De grootste dalers

Ampleforth AMPL is de coin met de grootste daling in de afgelopen zeven dagen. Deze daling is eigenlijk heel geleidelijk gegaan in tegenstelling tot de groei van Maker MKR. In totaal daalde de AMPL koers afgelopen week met 31,82%.

Andere dalers deze week waren Celsius CEL (-25,74%), Polkadot DOT (-24,31%), Theta THETA (-23,40%) en Zilliqa ZIL (-22,13%).

Opvallend aan enkele van deze dalers is dat ze vorige week nog in de lijst met grootste stijgers stonden. We kunnen dus wel concluderen dat hier een correctie plaats aan het vinden is. 

Hoe lang deze correctie aan zal houden is niet bekent. Wel maakt het duidelijk dat je nooit moet vergeten winst te nemen na grote stijgingen in de crypto koers.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.