Afgelopen week was zoals veel weken de laatste tijd behoorlijk grillig. Over het algemeen zijn de koersen weer omhoog gegaan en verschillende altcoins zijn zelfs over de kop gegaan. In dit artikel bekijken we de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week uit de top 100.

De grootste stijgers

Het was een unieke week als we kijken naar de grootste stijgers.  De Top 5 ging namelijk allemaal ten minste met 100% omhoog. HedgeTrade ging voorop met een stijging van +246,82% in de afgelopen zeven dagen. 

Curve DAO Token CRV stond op twee met een stijging van +140,49%. De rest van de top 5 bestond uit IOST (+136,95%), Voyager Token  VGX (+120,15%) en Polkadot DOT (111,90%). Het is voor Polkadot niet de eerste keer dat we deze tegen komen tussen de grootste stijgers.

De grootste dalers

Over de afgelopen zeven dagen zijn er natuurlijk ook een hoop coins omlaag gegaan, al viel dit alles mee vergeleken de gestegen coins. Verge XVG stond op nummer 1 van grootste dalers in de afgelopen week met -8,91%. 

Verder vinden we Celsius CEL (-8,67%), Bitcoin Cash BCH (-7,29%), DigiByte DGB (-6,70%) en Litecoin LTC (-5,23%) terug in de lijst met ‘grootste’ dalers van de afgelopen week.

Het is duidelijk dat het verschil groot is. De stijgers gingen over de kop, soms wel twee keer. De dalers gingen met nog geen 10% omlaag. Het sentiment op de markt lijkt dan ook nog goed. 

Bitcoin beweegt zich relatief rustig en het lijkt wachten tot het een nieuwe opmars naar boven maakt. In de tussentijd doen altcoins het uitstekend. Vergeet geen winst te pakken als een altcoin over de kop gaat, alles wat omhoog gaat komt ook weer eens naar beneden. Lager instappen voor hetzelfde geld is in dit geval ook altijd nog een optie. 

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.