Decentralized Social crypto is een ecosysteem dat gebruikt wordt om de wereld van sociale media volledig te decentraliseren. Tegenwoordig wordt sociale media centraal beheerd. Wanneer DESO de rol overneemt dan betekent dit onder andere dat de inhoud van sociale media berichten openbaar worden voor ieder zonder dat hier toestemming voor nodig is.

Om sociale media te decentraliseren maakt Decentralized Social gebruik van Web 3.0 netwerken. Deze netwerken worden ingezet in combinatie met een open P2P-financieel systeem waarbinnen de DESO coin gebruikt kan worden en een schaalbare infrastructuur bestaat zodat de huidige schaalbaarheidsproblemen op blockchains geen rol meer spelen.

In dit artikel wordt Decentralized Social besproken. Er komen verschillende aspecten van de crypto voorbij zoals de use-case en de manier waarop ze sociale media willen decentraliseren. Daarnaast kijken we ook naar de Decentralized Social crypto verwachting, DESO koers en komt het laatste Decentralized Social nieuws voorbij. Wat gaat de Decentralized Social koers doen?

Wat is Decentralized Social?

Decentralized Social is een nieuw type blockchain. Dit type blockchain probeert schaalbaarheidsproblemen te ontwijken en kan gebruikt worden om sociale media te decentraliseren. De sociale media platformen kunnen op deze blockchain gebouwd worden in de vorm van dApps (gedecentraliseerde applicaties).

Naast het oplossen van schaalbaarheidsproblemen houdt Decentralized Social zich ook bezig met het verbeteren van de netwerksnelheid. De transactiesnelheid op diverse blockchain wordt steeds sneller, maar de snelheid waarmee berichten geladen kunnen wordt blijft achterlopen. Daarom probeert Decentralized Social ook te werken aan de laadsnelheid van berichten.

Decentralized Social maakt gebruik van Creator coins. Deze munten kunnen gebruikt worden om sociale invloed te verhandelen op de blockchain van het netwerk. De waarde van de Creator coin zegt dus iets over de populariteit van de persoon op sociale media.

Wanneer je in het potentieel van een individu gelooft dan kun je de munt van die creator kopen en op die manier wordt de stijgende populariteit van het individu geregistreerd. Op het gebied van marktwerking zal dit tot gevolg hebben dat de waarde van de munt stijgt als een individu populairder wordt.

Wat doet de Decentralized Social koers?

De eerste koersgegevens van de DESO munt zijn van 17 juni 2021. Dit is het moment waarop de munt op de beurs genoteerd is. Na de notering was de DESO prijs erg volatiel. Slechts vier dagen later daalde de DESO waarde flink.

De all time high van de DESO munt staat op $ 198.68. Deze waarde werd behaald op . Dit betekent dat het dagen geleden is dat de koers van DESO zijn all time high heeft bereikt. Op dit moment heeft Decentralized Social een marketcap van . Hiermee staat de munt op plaats in de ranking van cryptomunten op basis van marktkapitalisatie.

Als je wilt gaan beleggen in of handelen in DESO dan is het belangrijk om de koers van deze munt in de gaten te houden. Immers, de koers geeft informatie over de laatste marktontwikkelingen en kan gebruikt worden om de prestaties van de munt voor de toekomst te voorspellen.

Door koersinformatie ben je altijd op de hoogte van de laatste trends waardoor je adequaat kan reageren en het optimale uit je belegging, investering of handel kunt halen. Hieronder staat de Decentralized Social koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Decentralized Social verwachting 2022 – 2027

Inmiddels hebben we in dit artikel al gesproken over de use-case van Decentralized Social. Het netwerk van Decentralized Social wil zonder schaalbaarheidsproblemen of lage laadsnelheden ervoor zorgen dat sociale mediaplatformen gedecentraliseerd kunnen worden.

Tegenwoordig is sociale media een groot onderdeel van het dagelijks leven. Er gaat veel geld rond in de wereld van sociale media. Voor de verdere ontwikkeling van de cryptowereld is het daarom belangrijk dat ook sociale media zich binnen de cryptowereld kan ontwikkelen.

Het is niet mogelijk om een Decentralized Social voorspelling te doen rondom de koers. Echter, de DESO prognose kan heel positief zijn gezien het belang van sociale media in het huidige tijdperk. Eerder heeft de koers ook al een enorme stijging laten zien. Zo steeg de koers in september 2021 met maar liefst 130,96%.

Als we kijken naar de Decentralized Social verwachting voor 2027 dan is het lastig om hier nu al iets over te zeggen. Immers, in vijf jaar tijd kan er veel veranderen in de ontwikkelingen rondom crypto. Maar als we kijken naar de use-case van DESO dan kan het wel interessant zijn om in deze munt te gaan beleggen over een periode van vijf jaar.

Doordat de cryptowereld vol in ontwikkeling is kan niemand het koersverloop van DESO voorspellen. Op sociale media en andere platformen laten zogenaamde experts en influencers vaak hun DESO prijs voorspelling horen. Echter, het is als belegger of handelaar belangrijk om zelf onderzoek te doen naar het koersverloop van DESO.

* Currency in USD
Historical Price for Decentralized Social
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de DESO coin?

Decentralized Social kent ook zijn eigen cryptomunt. De DESO munt kan op verschillende manieren gebruikt worden. Als eerste kun je uiteraard investeren en handelen in de DESO munt. Je koopt de munt op het moment dat de koers relatief laag is en verkoopt de munt als de koers hoog is. Op deze manier zul je winst maken op je investering.

Er is ook een andere manier waarop je de DESO munt kunt gebruiken. Je kunt de DESO munt gebruiken om speciale tokens te kopen binnen het Decentralized Social netwerk. Naast speciale tokens kun je ook NFT’s kopen. De DESO munt kan ook van pas komen bij het aanmaken van een profiel op de een sociaal media platform of het posten van een bericht op één van de platformen.

Wanneer je wilt gaan handelen in de DESO munt dan is het belangrijk om de schaarste van de munt in acht te nemen. Immers, als de munt meer schaarste vertoont dan zal de DESO waarde. De schaarste van de munt is op te maken uit een vergelijking van de huidige supply (10,532,254 DESO) en de maximale supply (10,808,493 DESO) aan DESO munten.

Zoals al eerder genoemd is het bij het handelen in DESO ook belangrijk om de koers in de gaten te houden. In de laatste 24 uur was het prijsverschil van de DESO munt -10.88%. In de afgelopen 7 dagen is er een prijsschommeling te zien van -39.55%.

Waar Decentralized Social kopen?

Inmiddels hebben we al verschillende redenen genoemd waarom je de Decentralized Social cryptomunt zal kunnen kopen. Je kunt de munt gebruiken op het de sociale media applicaties die zijn gebouwd op het Decentralized Social netwerk maar je kunt de munt ook kopen ter investering en uitbreiding van de crypto wallet.

Maar hoe kom je nu aan DESO? De munt is te koop via verschillende exchanges zoals Binance. Binance is een bekende crypto exchange met een ruim assortiment aan cryptocurrencies. Via Binance kun je fiatvaluta of andere cryptocurrencies veilig en eenvoudig omwisselen tot DESO.

Hieronder kun je een gratis account aanmaken op Binance.

 1. Stort euro’s via Bitvavo
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste Decentralized Social nieuws

In dit artikel hebben we diverse factoren behandeld die van invloed kunnen zijn op de Decentralized Social koers verwachting. Denk bijvoorbeeld aan de Decentralized Social verwachting, de use-case, het doel van de cryptomunt en nog veel meer. De laatste belangrijke factor die van invloed kan zijn op de koers is het Decentralized Social nieuws.

Door het Decentralized Social nieuws van vandaag in de gaten te houden ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom deze crypto. Denk bijvoorbeeld aan gebeurtenissen die de populariteit van de munt kunnen beïnvloeden. Als gevolg hiervan zul jij jouw handelsstrategie tijdig kunnen aanpassen en succesvol kunnen handelen. Het Twitter account van DESO is een goede bron van informatie.

MoneyTalks community & beste exchanges

Alles te weten komen over de werking van crypto en belangrijker nog, het geld verdienen met cryptocurrency? Met deze MoneyTalks community van Madelon Vos heb je het binnen de kortste keren onder de knie. Kom in contact met andere traders, stel al je vragen en krijg dagelijkse technische analyse.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

Ben je als ondernemer met Bitcoin en crypto bezig? Dan vind je hier meer informatie over Bitcoin voor bedrijven en de tools die je hiermee kunnen helpen.

Anoniem surfen op het internet? Gebruik een VPN en word nergens meer gevolgd. Pak hier je korting!

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?