Met een unieke vorm van consensus gooien ze hoge ogen. Eerlijke democratie is waar Decred voor staat. Bovendien staan ze ook al een lange tijd in de top-100 op Coinmarketcap. Reden genoeg om de coin te analyseren en te kijken wat de toekomst zal brengen voor de DCR prijs verwachting.

In dit artikel gaan we kijken waarom DCR in de top staat, hoe het gaat met de DCR koers en kijken we naar de Decred koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Decred

Decred is eigenlijk een coin zoals Bitcoin. Het verschil zit hem er alleen in dat Decred een sterke focus heeft op de community rondom het project en willen ze een open bestuur houden. Als jij als grootmacht in de cryptowereld veel macht wilt hebben over een bepaalde coin kan je maar beter niet voor Decred kiezen.

Het is namelijk niet mogelijk om veel invloed uit te oefenen op het netwerk vanwege hun sterke vorm van Proof of Stake en Proof of Work. Het is een hybride vorm die er ook voor zorgt dat er geen valse transacties op het netwerk kunnen plaatsvinden.

Een eerlijke blockchain willen ze bieden door transparant te zijn en er voor te zorgen dat een kleine groep mensen niet zomaar grote beslissingen kunnen maken zonder de goedkeuring van de hele community.

Het is ze al aardig gelukt om een sterke community op te bouwen. Veel mensen voelen zich betrokken en zowel miners als gebruikers hebben evenveel rechten.

Terug naar het hybride systeem van Decred. Dit systeem laat miners hun gang gaan betreft het aanmaken van nieuwe block op de blockchain en de validators zorgen dat deze blocks worden geverifieerd. Omdat zowel de miners als de validators meewerken aan het ecosysteem van Decred is het creëren van consensus in balans.

De transactiesnelheid op het Decred netwerk ligt erg hoog. Dit komt doordat ze gebruik maken van het Lightning netwerk. Op deze manier kan Decred meer transacties per seconde aan waardoor de welbekende schaalbaarheidsproblemen worden opgelost.

Als Decred geen last heeft van schaalbaarheidsproblemen en meer mensen maken gebruik van het netwerk dan is dit erg gunstig voor de Decred koers verwachting. Met hun unieke hybride systeem kan dit zomaar eens een grote speler worden en zal dit veel goeds betekenen voor de DCR prijs voorspelling.

Decred koers verwachting

Dat Decred de community erg belangrijk vindt laten ze blijken door 10% van alle nieuwe gegenereerde Decred coins naar ontwikkelaars te sturen. Hierdoor raken de ontwikkelaars in de community getriggerd om DCR te verbeteren. Het is dus niet alleen het team dat hard werkt aan de toekomst van Decred, maar ook de community.

DCR heeft een groot team bij elkaar weten te sprokkelen. Met maar liefst vijftig werknemers onderverdeeld in teams met elk hun eigen specialiteit zijn ze een serieus bedrijf met grote ambities.

Een grote naam die voor DCR werkt in menner Yocom-Piatt. Deze pionier in de blockchainwereld houdt zich al een decennia bezig met open source software. Een man met visie en skills om het waar te maken.

Zoals we weten hebben veel blockchainbedrijven adviseurs. Decred heeft de oprichter van Litecoin als adviseur wat erg indrukwekkend is.

Technologie en Decred gaan hand in hand. Naast het mooie Lightning netwerk maken ze ook gebruik van Atomic Swaps. Deze technologie zorgt ervoor dat het mogelijk is om twee verschillende coins uit te wisselen die op verschillende blockchains draaien.

Jij kan vanuit je privatewallet coins verhandelen door Atomic Swaps. Deze technologie kreeg bekendheid toen er een succesvolle swap was gedaan tussen Litecoin en Decred. Wellicht dat de adviseur van Decred hier wat mee te maken had.

Weet Decred meer mensen naar het platform te trekken en zorgen ze ervoor dat de community groeit, dan zal dit goed uitpakken voor de DCR koers en resulteert dit in een hoge Decred koers verwachting.

Historische Decred koers

DCR bestaat sinds 2016. De community werd meteen opgebouwd en het team is een stuk groter geworden. De afgelopen jaren hebben ze keihard gewerkt om een waardevol bedrijf op te bouwen. Decred heeft geen gebruik gemaakt van een ICO, maar heeft wel een pre mine gedaan.

De DCR koers heeft de afgelopen jaren veel pieken en dalen gezien. Als wielrenner zou ik niet blij zijn met de enorme hoogteverschillen die Decred heeft gekend.

Decred prijs voorspelling 2020 – 2028

De prijs van Decred is sterk afhankelijk van hun prestaties in de toekomst. Als we kijken naar het verleden zien we dat ze hard werken en ook vele successen hebben behaald. Ook de bitcoin prijs heeft invloed op de Decred koers. Als we kijken naar de voorspellingen zien we dat voor eind 2020 een prijs is voorspeld van 16 dollar ($ 42,12).

Twee jaar later, 2022, schiet de prijs omhoog naar 77 dollar. Een enorme stijging, maar dit zal niet de eerste keer zijn in de Decred koers geschiedenis. Voor 2025 is er een prijs van 159 dollar voorspeld. Een munt voor de lange termijn!

Enkele andere Decred voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 83,40
2022: $ 96,80
2023: $ 121,91
2024: $ 139,87
2025: $ 165,67
2026: $ 198,77
2027: $ 216,56
2028: $ 256,20

Decred kopen

Decred kopen doe je eenvoudig op Bitvavo als je besloten hebt dat het een goede aanvulling is voor je portfolio. Je stort gemakkelijk euro’s en ook je winst laat je direct weer uitbetalen op je bankrekening. Wallets worden er ook voor je aangemaakt. Heb je nog geen account? Doe dat dan via deze link en betaal in de eerste week tot € 1000 geen transactiekosten.

  1. Geld storten met iDeal
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.