Op deze pagina behandelen we Decred. Met een unieke vorm van consensus gooien ze hoge ogen. Eerlijke democratie is waar Decred voor staat. Reden genoeg om de coin te analyseren en te kijken wat de toekomst zal brengen voor de Decred coin.

In dit artikel bekijken we Decred. We behandelen alle factoren die invloed hebben op de (toekomstige) waarde. Zo gaan we in op de DCR coin en de historische koers en bekijken we de Decred verwachting voor de toekomst. Wat gaat de Decred crypto doen?

Wat is Decred?

Decred is eigenlijk een coin zoals Bitcoin. Het verschil zit hem er alleen in dat Decred een sterke focus heeft op de community rondom het project en willen ze een open bestuur houden. Als jij als grootmacht in de cryptowereld veel macht wilt hebben over een bepaalde coin kan je maar beter niet voor Decred kiezen.

Het is namelijk niet mogelijk om veel invloed uit te oefenen op het netwerk vanwege hun sterke vorm van Proof of Stake en Proof of Work. Het is een hybride vorm die er ook voor zorgt dat er geen valse transacties op het netwerk kunnen plaatsvinden.

Een eerlijke blockchain willen ze bieden door transparant te zijn en er voor te zorgen dat een kleine groep mensen niet zomaar grote beslissingen kunnen maken zonder de goedkeuring van de hele community.

Het is ze al aardig gelukt om een sterke community op te bouwen. Veel mensen voelen zich betrokken en zowel miners als gebruikers hebben evenveel rechten.

Terug naar het hybride systeem van Decred. Dit systeem laat miners hun gang gaan betreft het aanmaken van nieuwe block op de blockchain en de validators zorgen dat deze blocks worden geverifieerd. Omdat zowel de miners als de validators meewerken aan het ecosysteem van Decred is het creëren van consensus in balans.

De transactiesnelheid op het Decred netwerk ligt erg hoog. Dit komt doordat ze gebruik maken van het Lightning netwerk. Op deze manier kan Decred meer transacties per seconde aan waardoor de welbekende schaalbaarheidsproblemen worden opgelost.

Als Decred geen last heeft van schaalbaarheidsproblemen en meer mensen maken gebruik van het netwerk dan is dit erg gunstig voor de Decred koers verwachting. Met hun unieke hybride systeem kan dit zomaar eens een grote speler worden en zal dit veel goeds betekenen voor de DCR prijs voorspelling.

Wat doet de Decred koers?

DCR bestaat sinds 2016. De community werd meteen opgebouwd en het team is een stuk groter geworden. De afgelopen jaren hebben ze keihard gewerkt om een waardevol bedrijf op te bouwen. Decred heeft geen gebruikgemaakt van een ICO, maar heeft wel een pre mine gedaan.

De DCR koers heeft de afgelopen jaren veel pieken en dalen gezien. Als wielrenner zou ik niet blij zijn met de enorme hoogteverschillen die Decred heeft gekend.

De eerste notering vinden we terug op 13 februari 2016. Beleggers konden de DCR crypto toen kopen voor $ 1,20. Lang bleef de koers gelijk tot de échte schommelingen begonnen. Tijdens de bullmarkten schoot de koers telkens omhoog. De actuele Decred koers is $ 25.37.

De All Time High van het project staat op een waarde van $ 247.35 (April 17, 2021). Dat is inmiddels 530 dagen geleden. De totale market cap staat op een bedrag van $ 364,774,321 en hiermee staat Decred op plaats 109 van grootste crypto projecten. Hieronder vind je de actuel Decred koersgrafiek.

Wat is de Decred verwachting 2022 – 2027?

Dat Decred de community erg belangrijk vindt laten ze blijken door 10% van alle nieuwe gegenereerde Decred coins naar ontwikkelaars te sturen. Hierdoor raken de ontwikkelaars in de community getriggerd om DCR te verbeteren. Het is dus niet alleen het team dat hard werkt aan de toekomst van Decred, maar ook de community.

DCR heeft een groot team bij elkaar weten te sprokkelen. Met maar liefst vijftig werknemers onderverdeeld in teams met elk hun eigen specialiteit zijn ze een serieus bedrijf met grote ambities.

Een grote naam die voor DCR werkt in menner Yocom-Piatt. Deze pionier in de blockchainwereld houdt zich al een decennia bezig met open source software. Een man met visie en skills om het waar te maken.

Zoals we weten hebben veel blockchainbedrijven adviseurs. Decred heeft de oprichter van Litecoin als adviseur wat erg indrukwekkend is.

Technologie en Decred gaan hand in hand. Naast het mooie Lightning netwerk maken ze ook gebruik van Atomic Swaps. Deze technologie zorgt ervoor dat het mogelijk is om twee verschillende coins uit te wisselen die op verschillende blockchains draaien.

Jij kan vanuit je privatewallet coins verhandelen door Atomic Swaps. Deze technologie kreeg bekendheid toen er een succesvolle swap was gedaan tussen Litecoin en Decred. Wellicht dat de adviseur van Decred hier wat mee te maken had.

Weet Decred meer mensen naar het platform te trekken en zorgen ze ervoor dat de community groeit, dan zal dit goed uitpakken voor de DCR koers en leidt dit tot een hoge Decred verwachting.

Wat is het nut van de Decred coin?

Schaalbaarheid en een grote community waarbij iedereen inspraak heeft zijn de belangrijkste pijlers voor Decred. Vaak lopen crypto projecten uiteen omdat er onenigheid heerst binnen het team. Dit heeft grote gevolgen voor de waarde van de coin. Bij Decred proberen ze dit daarom op te lossen.

Verwacht je dat een dergelijke ‘sociale’ aanpak succes zal hebben over de lange termijn? Dan kun je aannemen dat de Decred coin ook in waarde zal toenemen. Op dat moment kun je beslissen om de token te kopen als investering. Daarvoor is het belangrijk om in ieder geval op de volgende zaken te letten:

Huidige supply14,384,142 DCRMaximale supply21,000,000 DCR
% verschil 24u2.63%% verschil 7D5.82%

Waar Decred kopen?

Decred kopen doe je eenvoudig op Bitvavo als je besloten hebt dat het een goede aanvulling is voor je portfolio. Je stort gemakkelijk euro’s en ook je winst laat je direct weer uitbetalen op je bankrekening. Wallets worden er ook voor je aangemaakt. Heb je nog geen account? Doe dat dan via deze link en betaal in de eerste week tot € 1000 geen transactiekosten.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Decred nieuws

Hopelijk heb ik je op deze pagina iets meer kunnen vertellen over de belangrijke onderdelen die je kunt overwegen bij het maken van een Decred verwachting voor de toekomst. De DCR coin en de historische koers zijn hierbij belangrijk, maar ook het Decred nieuws mag je zeker niet missen. Door dit op twitter te volgen zie je snel welke koers het project gaat varen en hoe actief het team nog is.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?