Het lijkt erop dat de NFT (non-fungible token) in populariteit blijft toenemen. Kunstenaars verkopen hun digitale kunst, bekende YouTube video’s zoals ‘Charly bit my finger’ worden voor tonnen verkocht en online games gebruiken het om in-game items verhandelbaar te maken voor cryptocurrency. Een nieuwe en erg interessante ontwikkeling die volgens Dego Finance nog een stuk beter kan.

In dit artikel kijken we daarom naar Dego Finance. We gaan in op de Dego Finance verwachting, prijs voorspellingen voor de toekomst en de use-case. Hiermee hopen we je een beter beeld te geven over de DEGO coin en de potentie.

Wat is Dego Finance?

Dego Finance is een decentraal project dat zich richt op het vernieuwen van de NFT wereld. Het platform biedt verschillende tools waarmee mensen in NFT’s kunnen handelen, ze kunnen uitgeven of applicaties kunnen ontwikkelen die er gebruik van maken. Allemaal met als doel om de NFT wereld en bijbehorende applicaties aan te laten sluiten op de ‘echte’ wereld.

Op het platform is de Dego Finance coin (DEGO) de native currency. De DEGO coin wordt zowel gebruikt om te stemmen over de richting van het project als om deelnemers van het netwerk mee te betalen voor hun bijdrage. Het is goed om hierbij op te merken dat Dego Finance eerst gemaakt is op Ethereum. Dit is later overgezet naar de Binance Smart Chain. Dit om naar eigen zeggen te kunnen profiteren van de lage transactiekosten.

Op dit moment heeft Dego Finance meerdere use-cases. Allereerst het Yield Farming. Mensen kunnen liquiditeit bieden en hiervoor een beloning ontvangen. Doe je dit dan deel je mee in de gemaakte transactiekosten op het netwerk.

Daarnaast heeft het een NFT module waarmee gebruikers zelf een NFT kunnen maken, verhandelen over verkopen via een veiling. Deze NFT markt heet op het platform ook wel GEGO V2. 

Interessant aan het Yield Farming op Dego Finance is de automatisch coin burn die er plaatsvindt. Gebruikers kunnen DEGO tokens verdienen door liquiditeit te bieden. Hiermee delen ze mee in 0,25% van deze gemaakte transactiekosten. Nog eens 0,25% van al deze kosten wordt automatisch vernietigt. Hiermee wordt de Dego Finance supply dus actief omlaag gebracht. Over het algemeen is dit goed voor de Dego Finance koers verwachting.

Dego Finance koers

Van DEGO zullen er maximaal 21 miljoen bestaan, dezelfde hoeveelheid als bitcoin. Gedurende een token sale is er 1,8% van deze hoeveelheid verkocht. 1 DEGO ging destijds over de toonbank voor 0,018 BNB oftewel $ 5. De huidige Dego Finance koers is $ 6.43.

Deze token sale op de Binance Launchpad werd gehouden op 10 maart 2021. Mensen konden zich hiervoor inschrijven op dezelfde dag en meedoen aan een loting. Hoe meer BNB je hiervoor beschikbaar stelde, hoe meer DEGO je uiteindelijk mocht kopen. 

Sinds het begin van de notering van Dego Finance op coinmarketcap eind 2020 heeft de koers zoals de meeste andere projecten vooral grillig gereageerd op de bull markt een half jaar later. Desondanks lijkt op Dego Finance een succes te zijn zoals de meeste andere projecten die een samenwerking met Binance en de Launchpad hebben.

Meer data over Dego Finance vind je hieronder:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Dego Finance verwachting

Op dit moment is de NFT wereld zeer populair. Je hoort bijna dagelijks verhalen van kunstenaars die hun kunst verkopen voor kapitalen. Recent worden er veel van de populairste video’s van het internet verkocht als NFT voor kapitalen en zijn er constant gameontwikkelaars bezig om een NFT op te nemen in het spel. Allemaal goede ontwikkelingen die in het voordeel spreken en zorgen voor een positieve Dego Finance verwachting.

Wat de precieze Dego Finance koers verwachting is blijft gissen, maar de externe factoren lijken in ieder geval gunstig te zijn. De vraag is alleen nog hoe en of Dego Finance mee kan groeien met deze markt. Weet het team de tools te maken waardoor iedereen voor de NFT bij DEGO terecht komt? Dan kun je je wel voorstellen wat dit doet voor de DEGO verwachting. Hoe meer het gebruikt wordt, hoe beter dit zal zijn voor de koers. 

Een van de dingen die hierbij ook belangrijk is is het coin burn mechanisme. Er zijn maximaal 21 miljoen DEGO en bij iedere transactie wordt er 0,25% vernietigt. Het project is nu nog jong, maar bij veel gebruik kun je je wel voorstellen hoeveel tokens er ‘onbruikbaar’ gemaakt zullen worden. Dit maakt DEGO schaarser en zorgt voor een betere Dego Finance verwachting voor de toekomst op lange termijn. 

Historische data over de Dego Finance koers vind je hieronder:

* Currency in USD
Historical Price for Dego Finance
DateOpenCloseHighLowVolume

Dego Finance prijs voorspelling 2021 – 2028

Het is moeilijk om een precieze Dego Finance voorspelling te doen. Hiervoor zijn er te veel factoren die er invloed op uit kunnen oefenen. Iedereen die pretendeert het exact te weten zou je met een korreltje zout moeten nemen. Het is goed om hiervoor te kijken naar de use-case bijvoorbeeld en deze is zoals we eerder ook al aangaven positief. 

De NFT markt zal naar alle waarschijnlijkheid alleen maar groter worden. Dit betekent dat projecten die zich hiermee bezig houden mee kunnen groeien. Of ze dit echter waar weten te maken is moeilijk te zeggen, al heeft het er wel alle schijn van.

In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van Dego Finance 5.82%. Voor het beleggen voor de lange termijn kun je beter verder vooruit kijken. We kunnen dit nooit met 100% zekerheid zeggen, maar we hebben enkele DEGO voorspellingen voor je gevonden op het internet:

2021$11,44
2022$13,48
2023$16,22
2024$18,26
2025$22,71
2026$26,16
2027$30,20
2028$33,47

DEGO coin kopen

Heb je besloten dat Dego Finance kopen een goede optie is? Dan kun je dit doen om de grootste exchange ter wereld, Binance. DEGO heeft hier een samenwerking mee en dit is direct terug te zien aan de koers. Veel mensen maken gebruik van Binance en zijn door de Launchpad direct met Dego Finance in aanraking gekomen.

Heb je nog geen account op Binance? Dan kun je die gratis aanmaken via onderstaande link. Je ontvangt daarmee voor altijd 10% korting op je handelskosten. Ook als je dus later besluit om iets te kopen is het verstandig om alvast een account met korting te hebben.

 1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
 2. Log in of maak een account aan
 3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
 4. Wissel je crypto om (market order)
 5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.