Dego Finance richt zich op de markt van NFT en DeFi. Het lijkt erop dat de NFT (non-fungible token) in populariteit blijft toenemen. Kunstenaars verkopen hun digitale kunst, bekende YouTube video’s zoals ‘Charly bit my finger’ worden voor tonnen verkocht en online games gebruiken het om in-game items verhandelbaar te maken voor cryptocurrency.

In dit artikel kijken we daarom naar Dego Finance. We gaan in op de Dego Finance verwachting, prijs voorspellingen voor de toekomst en de use-case. Hiermee hopen we je een beter beeld te geven over de DEGO coin en de potentie. Wat gaat de Dego Finance crypto doen?

Wat is Dego Finance?

Dego Finance is een decentraal project dat zich richt op het vernieuwen van de NFT wereld. Het platform biedt verschillende tools waarmee mensen in NFT’s kunnen handelen, ze kunnen uitgeven of applicaties kunnen ontwikkelen die er gebruik van maken. Allemaal met als doel om de NFT wereld en bijbehorende applicaties aan te laten sluiten op de ‘echte’ wereld.

Op het platform is de Dego Finance coin (DEGO) de native currency. De DEGO coin wordt zowel gebruikt om te stemmen over de richting van het project als om deelnemers van het netwerk mee te betalen voor hun bijdrage. Het is goed om hierbij op te merken dat Dego Finance eerst gemaakt is op Ethereum. Dit is later overgezet naar de Binance Smart Chain. Dit om naar eigen zeggen te kunnen profiteren van de lage transactiekosten.

Op dit moment heeft Dego Finance meerdere use-cases. Allereerst het Yield Farming. Mensen kunnen liquiditeit bieden en hiervoor een beloning ontvangen. Doe je dit dan deel je mee in de gemaakte transactiekosten op het netwerk.

Daarnaast heeft het een NFT module waarmee gebruikers zelf een NFT kunnen maken, verhandelen over verkopen via een veiling. Deze NFT markt heet op het platform ook wel GEGO V2. 

Interessant aan het Yield Farming op Dego Finance is de automatisch coin burn die er plaatsvindt. Gebruikers kunnen DEGO tokens verdienen door liquiditeit te bieden. Hiermee delen ze mee in 0,25% van deze gemaakte transactiekosten. Nog eens 0,25% van al deze kosten wordt automatisch vernietigt. Hiermee wordt de Dego Finance supply dus actief omlaag gebracht. Over het algemeen is dit goed voor de Dego Finance koers verwachting.

Wat doet de Dego Finance koers?

Van DEGO zullen er maximaal 21 miljoen bestaan, dezelfde hoeveelheid als bitcoin. Gedurende een token sale is er 1,8% van deze hoeveelheid verkocht. 1 DEGO ging destijds over de toonbank voor 0,018 BNB oftewel $ 5. De huidige Dego Finance koers is $ 1.64.

Deze token sale op de Binance Launchpad werd gehouden op 10 maart 2021. Mensen konden zich hiervoor inschrijven op dezelfde dag en meedoen aan een loting. Hoe meer BNB je hiervoor beschikbaar stelde, hoe meer DEGO je uiteindelijk mocht kopen. 

Sinds het begin van de notering van Dego Finance op coinmarketcap eind 2020 heeft de koers zoals de meeste andere projecten vooral grillig gereageerd op de bull markt een half jaar later. Desondanks lijkt op Dego Finance een succes te zijn zoals de meeste andere projecten die een samenwerking met Binance en de Launchpad hebben.

Meer data over Dego Finance vind je hieronder:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Dego Finance verwachting 2022 – 2027?

Op dit moment is de NFT wereld zeer populair. Je hoort bijna dagelijks verhalen van kunstenaars die hun kunst verkopen voor kapitalen. Recent worden er veel van de populairste video’s van het internet verkocht als NFT voor kapitalen en zijn er constant gameontwikkelaars bezig om een NFT op te nemen in het spel. Allemaal goede ontwikkelingen die in het voordeel spreken en zorgen voor een positieve Dego Finance verwachting.

Wat de precieze Dego Finance koers verwachting is blijft gissen, maar de externe factoren lijken in ieder geval gunstig te zijn. De vraag is alleen nog hoe en of Dego Finance mee kan groeien met deze markt. Weet het team de tools te maken waardoor iedereen voor de NFT bij DEGO terecht komt? Dan kun je je wel voorstellen wat dit doet voor de DEGO verwachting. Hoe meer het gebruikt wordt, hoe beter dit zal zijn voor de koers. 

Een van de dingen die hierbij ook belangrijk is is het coin burn mechanisme. Er zijn maximaal 21 miljoen DEGO en bij iedere transactie wordt er 0,25% vernietigt. Het project is nu nog jong, maar bij veel gebruik kun je je wel voorstellen hoeveel tokens er ‘onbruikbaar’ gemaakt zullen worden. Dit maakt DEGO schaarser en zorgt voor een betere Dego Finance verwachting voor de toekomst op lange termijn. 

Historische data over de Dego Finance koers vind je hieronder:

* Currency in USD
Historical Price for Dego Finance
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de DEGO coin?

De Dego Finance coin is de valuta op het netwerk. Gebruikers kunnen de DEGO crypto gebruiken om NFT’s te minten, erin te handelen of andere diensten te gebruiken die het project mogelijk maakt.

Daarnaast kunnen beleggers de Dego Finance coin kopen als ze verwachten dat het in de toekomst meer waard zal worden. Bijvoorbeeld omdat de NFT en DeFi markt groeit of omdat er nieuwe features toegevoegd worden aan het project.

Ben jij een van deze beleggers? Dan is het verstandig om ook te kijken naar de koerstrends op korte termijn. Daarnaast is de hoeveelheid tokens in omloop en de hoeveelheid tokens die nog op de markt moeten komen (supply) belangrijk.

Huidige supply5,422,187 DEGOMaximale supply11,964,298 DEGO
% verschil 24u4.44%% verschil 7D1.84%

Waar Dego Finance kopen?

Heb je besloten dat Dego Finance kopen een goede optie is? Dan kun je dit doen om de grootste exchange ter wereld, Binance. DEGO heeft hier een samenwerking mee en dit is direct terug te zien aan de koers. Veel mensen maken gebruik van Binance en zijn door de Launchpad direct met Dego Finance in aanraking gekomen.

Heb je nog geen account op Binance? Dan kun je die gratis aanmaken via onderstaande link. Je ontvangt daarmee voor altijd 10% korting op je handelskosten. Ook als je dus later besluit om iets te kopen is het verstandig om alvast een account met korting te hebben.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Dego Finance nieuws

Er zijn veel manieren om te onderzoeken of de Dego Finance crypto een interessante investering is. Hopelijk heb ik je op deze pagina een aantal interessante factoren gegeven die je kunt gebruiken in je onderzoek naar de Dego Finance verwachting.

Een van de laatste factoren die nog ontbreekt op deze pagina is het laatste DEGO nieuws. Volg je dit op de voet? Dan weet je precies welke richting het project inslaat en dus ook wat je zou kunnen verwachten in de toekomst. Als je op de twitterpagina kijkt kom je daar snel genoeg achter en als bonus zie je direct hoe actief het project nog is.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?