In de wereld van mobiele data zitten de meesten van ons met een probleem. We betalen namelijk keurig iedere maand voor onze bundel. Op het moment dat de maand afloopt betalen we echter weer opnieuw en verliezen we onze niet-gebruikte data en belminuten weer. Dit is het probleem dat DENT voor ons wil oplossen.

We bekijken in dit artikel daarom DENT en de potentie voor de toekomst. We gaan in op de DENT koers verwachting en prijs voorspelling en hopen je hiermee op weg te helpen met je onderzoek.

Wat is DENT?

DENT werkt aan een globaal netwerk voor mobiele data en telefonie. Op het moment dat wij een landgrens over geen in bijvoorbeeld Azië hebben we direct een nieuwe Simkaart nodig. We moeten in de lokale valuta weer opnieuw belminuten en internet kopen en dit herhaalt zich bij iedere landgrens die we over gaan. 

Bovendien moeten we in landen die niet bij de EU horen letten op de extreem dure data roaming. Vergeet je dit even? Dan krijg je direct een hoge rekening voorgeschoteld, maar volgens DENT is dit niet nodig.

Met het mobiele netwerkt van DENT kun je een eigen mobiele abonnement afsluiten die te gebruiken is in 80 landen over de hele wereld. Je kunt er een bundel afsluiten die 365 dagen geldig is en dus niet meer verloopt aan het einde van de maand.

Het werkt via een eSim en in combinatie met de DENT coin. Je kunt namelijk vanuit de app van DENT eenvoudig een dataplan aanschaffen in ruil voor je DENT tokens. Heb je data over? Dan kun je dit op de marktplaats in dezelfde applicatie weer verkopen aan andere gebruikers van het globale netwerk voor DENT coins. 

Dit maakt je mobiele data een decentraal product dat je weer kunt verkopen op het moment dat je het niet nodig hebt. Ook hoef je niet in talloze verschillende valuta te wisselen om ergens op een vliegveld een dure simkaart te kopen en maar te duimen dat je niet wordt opgelicht. 

DENT koers

De DENT koers staat inmiddels al weer even op coinmarketcap en heeft daarom zoals ieder ander project al turbulente tijden gezien. Het project is tot stant gekomen vanuit een token sale gehouden tussen 12 en 26 juli 2017, net iets voor de grote bull run van dat jaar. Een DENT coin werd toen verkocht voor $ 0,0005. Inmiddels staat de koers van één DENT token op $ 0.004077.

Deze turbulente tijden hebben ervoor gezorgd dat investeerders zich bij vlagen goed vast hebben moeten houden. De schommelingen waren met name in het begin behoorlijk. Dit effect heeft een bull markt die opgevolgd wordt door een bear markt. In de afgelopen 24 uur was het koers verschil -14.11%.

Hieronder vind je de DENT koers grafiek. Je kunt hiermee de koersen bekijken sinds het begin en een beter beeld vormen over de schommelingen van het project.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

DENT verwachting

De DENT koers verwachting lijkt in eerste instantie goed te zijn. Dit heeft te maken met de frustratie van het huidige mobiele netwerk. Begrijp me niet verkeert, dit werkt prima. Het is alleen behoorlijk omslachtig dat we bij onze reizen zoveel rekening moeten houden met roaming, helemaal buiten Europa. Ook is het eigenlijk niet meer van deze tijd dat we betalen voor data die we verliezen na een maand op het moment dat we het niet gebruiken. Persoonlijk zou ik sommige maanden nog voor kapitalen aan data en belminuten overhouden.

De DENT marktplaats is daarom een interessante ontwikkeling, al staat het nog in de kinderschoenen. De mogelijkheid om je data te kunnen verkopen voor een token die je ook weer voor cash of cryptocurrency kunt omwisselen is iets dat we zeker in de gaten moeten houden.

Tegelijk is de concurrentie op de markt van telefonie natuurlijk groot. Aanbieders van mobiele data zitten natuurlijk ook niet stil. De verwachting is dan ook dat ze langzaam maar zeker ook richting het teruggeven van data gaan aan het einde van de maand. De consumentenbond heeft hier enkele jaren geleden al eens werk van gemaakt.

Zover is het helaas nog niet en juist daarom is DENT een interessant project. Weet DENT deze rol over te nemen voordat de grote telefoniebedrijven een dergelijke dienst introduceren? Dan is de DENT verwachting zeer positief en zou het wel eens een hap kunnen nemen uit de gigantische markt van mobiele telefonie.

Tot zover de eigenschappen van DENT. Om te bepalen of het een interessant project is kun je verder kijken dan alleen deze features. Het handelsvolume ( = $ 47,020,824) is o.a. belangrijk op het moment dat je wilt gaan kopen. Hieraan kun je zien of er een beetje reuring is bij het project. 

Hieronder vind je nog meer historische data van DENT die je hopelijk kan helpen een beeld te vormen over het project.

* Currency in USD
Historical Price for Dent
DateOpenCloseHighLowVolume

DENT prijs voorspelling 2021 – 2028

Wat betreft de DENT voorspelling is dit met geen mogelijkheid voor de volle 100% zeker te voorspellen. Hiervoor zou je eigenlijk alleen zelf een inschatten moeten maken, jij investeert je geld en niemand anders. Een goede graadmeter voor mogelijk succes zijn de use-case en de ontwikkelingen van het project zoals beschreven bij de DENT verwachting.

Daarnaast kun je de ‘statische data’ gebruiken om een beeld te vormen over het project. Dit kun je vergelijken met andere projecten en inschatten of het interessant is. De markt voor mobiele telefonie is groot en DENT heeft een use-case waar niet ieder crypto project aan werkt in ieder geval.

In de afgelopen 7 dagen was het koersverschil van DENT -19.88%. Wil je investeren voor de lange termijn? Dan is het verstandiger om verder vooruit te kijken. Hiervoor hebben we enkele voorspellingen voor je gevonden die je kunnen helpen bij je verdere onderzoek.

2021$0,015
2022$0,017
2023$0,020
2024$0,026
2025$0,028
2026$0,033
2027$0,033
2028$0,044

DENT coin kopen

Er zijn talloze factoren die invloed kunnen hebben op de DENT koers. De vraag of je DENT coin moet kopen is dan ook een die je alleen zelf kunt beantwoorden. We hopen je hiermee in dit artikel in ieder geval een beetje op weg geholpen te hebben. De use-case en propositie is duidelijk en naar onze mening hele interessant.

Daarnaast hebben we al enkele data punten genoemd die je bij je keuze kunt gebruiken. We hebben het alleen nog niet over de schaarste gehad. Hiervoor kun je kijken naar het aantal tokens dat al uitgegeven is (= 95,654,960,453 DENT) en de maximale hoeveelheid tokens die ooit uitgegeven zullen worden (= 100,000,000,000 DENT). Is DENT (of welke coin dan ook) bijna volledig uitgegeven? Dan zal dit wat doen met de schaarste.

Wil je DENT kopen? Dan kun je dit doen op de goedkoopste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL en ook eventuele winsten kun je direct laten uitbetalen op je bankrekening. Heb je nog geen account op bitvavo? Dan kun je die aanmaken via deze link en profiteren van een welkomstbonus. Je trade de eerste € 1000 namelijk zonder handelskosten.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.