Dentacoin is een blockchain organisatie speciaal gericht op de tandarts industrie. In dit artikel kijken we naar de gedachte achter Dentacoin, de DCN koers verwachting en mogelijke voorspellingen voor de toekomst.

Wat is Dentacoin?

Dentacoin is het eerste project op de blockchain speciaal gericht op tandarts industrie. Dentacoin wil samen met de DCN coin een platform creëren waarop tandartsen en mensen die een tandarts zoeken elkaar kunnen vinden. 

Een belangrijk onderdeel van dit platform is het review systeem. Hier kunnen tandartsen een profiel aanmaken en gebruikers de tandarts beoordelen. Hierdoor ontstaat er een onafhankelijk oordeel over de tandartszorg. 

De DCN coin, de token op het platform, is niet direct ontwikkeld om mee te speculeren. Het functioneert meer als een soort beloning voor de mensen die een beoordeling willen schrijven en deelnemende tandartsen. 

Daarnaast kunnen tandartsen het kopen om uit te keren aan het personeel als beloning en gebruiken voor het betalen van leveranciers. Het is hiermee mogelijk om snel te betalen zonder hoge kosten.

Hoe werkt Dentacoin?

Dentacoin is ontwikkeld als compleet platform waarop tandartsen en hun klanten elkaar kunnen vinden. Zoals aangegeven is het reviewplatform een belangrijk onderdeel van het platform.

Hier kunnen de beide partijen elkaar vinden en worden de tandartsen beoordeeld. Niet alleen is dit goed voor de gebruiker maar het kan ook voor meer klanten zorgen voor de tandarts.

Het beloningsprogramma is ook een belangrijk onderdeel van Dentacoin. Met de DCN coin en de Dentacare applicatie worden klanten van de tandarts namelijk gestimuleerd om beter op hun gebit te passen. Doen ze dit goed, dan ontvangt de klant hier DCN coin voor in ruil.

Met DCN is het bovendien mogelijk om onderling met je tandarts een verzekering af te sluiten. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om niet via de zorgverzekeraar een aanvullende tandverzekering af te sluiten maar direct bij je tandarts. 

Dit kan een stuk goedkoper zijn omdat de verzekeraar er niet meer tussen zit. Bovendien kan het vaak een stuk flexibeler en zou je in theorie een verzekering af kunnen sluiten voor alleen de dienst die jij nodig hebt.

Dentacoin koers verwachting

De koers verwachting over Dentacoin lopen uiteen. De een heeft niet zulke hoge verwachtingen van de DCN koers. Veel prijsstijgingen worden namelijk veroorzaakt doordat veel investeerders geld zien in een project. Dit is dan ook de reden dat veel speculatieve coins het goed doen. Dentacoin heeft één duidelijk doel en dat het hét platform worden voor de tandarts industrie. 

Ze hebben dan ook aangegeven dat ze actief aan het platform blijven werken en niet zozeer de DCN koers omhoog proberen te krijgen zoals zoveel andere projecten dit wel doen.

De Dentacoin koers verwachting valt of staat dus bij de adoptie van het platform. Weten veel tandartsen en klanten het platform te vinden en gaan ze het ook daadwerkelijk gebruiken? Dan ziet de toekomst van Dentacoin er goed uit. Je kunt je voorstellen dat de use case in ieder geval nuttig kan zijn.

Dentacoin prijs voorspelling 2020, 2023, 2025

De voorspellingen lopen uiteen en het valt en staat uiteindelijk zoals aangegeven bij de adoptie van het platform. Slaagt Dentacoin erin gebruikers naar het platform te trekken? Dan kan de DCN koers tegen het einde van 2020 uitkomen op een waarde van $0,00038. 

De voorspelling voor 2023 komt in het beste geval uit op $0,00168. De meest enthousiaste voorspelling voor het einde van 2025 komt neer op $0,002. Dit zou betekenen Dentacoin aanzienlijk geklommen is in de ranglijst op Coinmarketcap.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass