Dentacoin is een blockchain organisatie speciaal gericht op de tandarts industrie. In dit artikel kijken we naar de gedachte achter Dentacoin, de DCN koers verwachting en mogelijke voorspellingen voor de toekomst.

Wat is Dentacoin?

Dentacoin is het eerste project op de blockchain speciaal gericht op tandarts industrie. Dentacoin wil samen met de DCN coin een platform creëren waarop tandartsen en mensen die een tandarts zoeken elkaar kunnen vinden. 

Een belangrijk onderdeel van dit platform is het review systeem. Hier kunnen tandartsen een profiel aanmaken en gebruikers de tandarts beoordelen. Hierdoor ontstaat er een onafhankelijk oordeel over de tandartszorg. 

De DCN coin, de token op het platform, is niet direct ontwikkeld om mee te speculeren. Het functioneert meer als een soort beloning voor de mensen die een beoordeling willen schrijven en deelnemende tandartsen. 

Daarnaast kunnen tandartsen het kopen om uit te keren aan het personeel als beloning en gebruiken voor het betalen van leveranciers. Het is hiermee mogelijk om snel te betalen zonder hoge kosten.

Hoe werkt Dentacoin?

Dentacoin is ontwikkeld als compleet platform waarop tandartsen en hun klanten elkaar kunnen vinden. Zoals aangegeven is het reviewplatform een belangrijk onderdeel van het platform.

Hier kunnen de beide partijen elkaar vinden en worden de tandartsen beoordeeld. Niet alleen is dit goed voor de gebruiker maar het kan ook voor meer klanten zorgen voor de tandarts.

Het beloningsprogramma is ook een belangrijk onderdeel van Dentacoin. Met de DCN coin en de Dentacare applicatie worden klanten van de tandarts namelijk gestimuleerd om beter op hun gebit te passen. Doen ze dit goed, dan ontvangt de klant hier DCN coin voor in ruil.

Met DCN is het bovendien mogelijk om onderling met je tandarts een verzekering af te sluiten. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om niet via de zorgverzekeraar een aanvullende tandverzekering af te sluiten maar direct bij je tandarts. 

Dit kan een stuk goedkoper zijn omdat de verzekeraar er niet meer tussen zit. Bovendien kan het vaak een stuk flexibeler en zou je in theorie een verzekering af kunnen sluiten voor alleen de dienst die jij nodig hebt. Hieronder zie je de live Dentacoin koers.

Dentacoin koers verwachting

De koers verwachting over Dentacoin lopen uiteen. De een heeft niet zulke hoge verwachtingen van de DCN koers. Veel prijsstijgingen worden namelijk veroorzaakt doordat veel investeerders geld zien in een project. Dit is dan ook de reden dat veel speculatieve coins het goed doen. Dentacoin heeft één duidelijk doel en dat het hét platform worden voor de tandarts industrie. 

Ze hebben dan ook aangegeven dat ze actief aan het platform blijven werken en niet zozeer de DCN koers omhoog proberen te krijgen zoals zoveel andere projecten dit wel doen.

De Dentacoin koers verwachting valt of staat dus bij de adoptie van het platform. Weten veel tandartsen en klanten het platform te vinden en gaan ze het ook daadwerkelijk gebruiken? Dan ziet de toekomst van Dentacoin er goed uit. Je kunt je voorstellen dat de use case in ieder geval nuttig kan zijn.

Dentacoin prijs voorspelling 2020 – 2028

De voorspellingen lopen uiteen en het valt en staat uiteindelijk zoals aangegeven bij de adoptie van het platform. Slaagt Dentacoin erin gebruikers naar het platform te trekken? Dan kan de DCN koers tegen het einde van 2020 uitkomen op een waarde van $0,00038 ($ 0,00042). 

De voorspelling voor 2023 komt in het beste geval uit op $0,00168. De meest enthousiaste voorspelling voor het einde van 2025 komt neer op $0,002. Dit zou betekenen Dentacoin aanzienlijk geklommen is in de ranglijst op Coinmarketcap.

Enkele andere Dentacoin prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,000013
2022: $ 0,000014
2023: $ 0,000017
2024: $ 0,000022
2025: $ 0,000027
2026: $ 0,000030
2027: $ 0,000035
2028: $ 0,000039

Dentacoin kopen?

Voordat je overgaat tot het kopen van Dentacoin is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in Dentacoin? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.