Leestijd: < 1 minuut

Een dochteronderneming van Deutsche Telekom, T-system MMS, is een samenwerkingsverband aangegaan met het crypto-project Polkadot. Deutsche Telekom zal de infrastructuur van Polkadot gebruiken om als validator deel te nemen aan het openbare blockchain netwerk van Polkadot.

Deutsche Telekom en Polkadot slaan de handen ineen

Polkadot is een populair crypto-project omdat het gemaakt werd door een van de mede-oprichters van het Ethereum blockchain netwerk. Momenteel staat Polkadot op de 10e plaats met een totale marktkapitalisatie van $32 miljard. Het belangrijkste doel van het Polkadot project is het wegnemen van de beperkingen van cross-chain blockchain interoperabiliteit. Polkadot wil meerdere ketens met elkaar verbinden om een sterker gedecentraliseerd systeem te vormen zonder de netwerkkeuze te beperken.

Deutsche Telekom is een gigantisch telecommunicatiebedrijf in Duitsland. Haar dochteronderneming T-Systems MMS (MultiMedia Solutions) gaat nu een samenwerkingsverband aan met Polkadot. Als onderdeel van dit partnerschap zal T-System MMS werken als validators voor het Polkadot blockchain netwerk. In ruil daarvoor zal T-System MMS native tokens kopen van Polkadot.

T-Systems MMS zal de Open Telekom Cloud gebruiken om de infrastructuur te leveren en te exploiteren. Het telecombedrijf liet in zijn aankondiging weten dat dergelijke cloud-systemen zeer strikt te gebruiken zijn onder naleving van de regels. Dit is een duidelijke aanwijzing dat Polkadot zeer vertrouwde & op naleving gebaseerde steun krijgt van Deutsche Telekom.

Het Hoofd van het Blockchain Solutions Centre van MMS-bedrijf T-Systems, Dr. Andreas Dittrich zei het volgende over de samenwerking:

“Als Deutsche Telekom hebben we altijd de samenwerking van mensen en bedrijven gesteund, nu ook met gedecentraliseerde technologieën. Polkadot biedt een heterogeen netwerk voor meerdere chains. Het stelt verschillende blockchains met verschillende eigenschappen in staat om diverse, cross-chain communicatie uit te voeren onder gedeelde beveiliging. Deutsche Telekom gelooft volledig in deze toekomstvisie van een verbonden wereld,” zei Andreas


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.