Veel van de zaken die we dagelijks gebruiken worden nog steeds centraal geregeld. Met de opkomst van het internet verschijnen er gelukkig ook steeds meer netwerken die diensten dichter bij ons in de buurt brengen. Een netwerk waarop we eenvoudig onze huizen kunnen verhuren aan vakantiegangers (AirBnB) of dat we kunnen gebruiken om een lift te krijgen (Uber). Een grote vooruitgang, maar we zijn er nog niet. 

District0x werkt aan het platform dat deze netwerken nog dichter en vooral goedkoper bij ons in de buurt wil brengen. In dit artikel gaan we het dan ook hebben over District0x. We nemen de District0x koers verwachting door en bekijken de DNT prijs voorspellingen voor de toekomst.

Wat is District0x?

District0x is een platform dat ‘plug & play’ decentrale netwerken en gemeenschappen mogelijk maakt. Iedereen moet een eigen netwerk (district) kunnen maken op het netwerk dat ook voor iedereen te gebruiken is.

Een van de grootste voordelen hiervan is dat de grote netwerken van tegenwoordig niet meer nodig zijn. Bedrijven als AirBnB en Uber hebben de weg vrijgemaakt voor innovatie, maar ontvangen hier ook een grote hap van de opbrengst van.

Door het maken van een district op District0x zijn exact dezelfde diensten mogelijk, maar hoef je alleen de Ethereum GAS fee te betalen. Geen tientallen procenten commissie voor het netwerk zelf. Hierdoor kunnen diensten goedkoper aangeboden worden en profiteren de gebruikers er het meest van.

Een ander belangrijk voordeel van een district in vergelijking met de huidige netwerken is de data van gebruikers. Grote bedrijven verzamelen nu al deze data ten koste van de gebruikers. Op een netwerk van District0x wordt er helemaal geen data opgeslagen en kan dit dus ook niet gestolen of misbruikt worden.

Op het District0x netwerkt wordt de DNT coin gebruikt om de transacties te doen. Ook kunnen gebruikers van een district door middel van de District0x crypto stemmen op de voortgang van de gemeenschap en de richting die genomen moet worden. Bovendien is het mogelijk om de DNT token te staken voor een passief inkomen. 

District0x koers 

De DNT coin is ter wereld gekomen vanuit een ICO. Deze tokensale werd gehouden tussen juli en augustus 2017. Er werd destijds ongeveer $ 0,0168 voor 1 DNT coin betaald. In totaal is er ongeveer $ 9 miljoen opgehaald waarmee District0x aan de slag is gegaan.

Zoals de meeste andere coins zag het gedurende de bull markten een behoorlijke stijging om vervolgens weer in te zakken. De actuele District0x koers in je hieronder live volgen in euro.

District0x koers verwachting

Het is en blijft lastig om de District0x verwachting goed te schetsen. Er zijn een hoop factoren die hieraan bijdragen. Ten eerste is het de concurrentie van de gevestigde netwerken. Je kunt je afvragen of het realistisch is of grote partijen als AirBnB en Uber daadwerkelijk vervangen zullen worden door decentrale alternatieven.

Tegelijk maakt dit het juist ook heel interessant. Met de opkomende behoefte aan decentraliteit zou het slechts een kwestie van tijd kunnen zijn voordat er decentrale alternatieven komen op de producten en diensten die we nu kennen.

Ook is de District0x koers verwachting voor een gedeelte afhankelijk van de hype rond het idee, maar vooral ook rond de DNT coin. Hoe meer mensen investeren, hoe beter dit ook zal zijn voor de toekomstige koers. Al met al ziet de District0x verwachting er prima uit voor de toekomst, maar vergeet vooral zelf geen onderzoek te doen voordat je investeert. 

District0x prijs voorspelling 2021 – 2028

Wat betreft de District0x voorspelling verschillen hierover de meningen.  District0x is namelijk niet het enige project dat zich op deze use-case gestort heeft. De concurrentie is daarom niet alleen groot van de gevestigde bedrijven, maar ook van nieuwe decentrale alternatieven. De toekomst zal dus uit moeten wijzen of het project met de DNT token zich weten te vestigen als netwerk dat gebruikt gaan worden op grote schaal.

Enkele District0x prijs voorspellingen die we gevonden hebben vind je hieronder. Doe voordat je investeert altijd zelf onderzoek en neem iedere voorspelling op het internet met een korrel zout. Wél kun je het gebruiken als een goed startpunt voor je zoektocht naar de juiste investeringsstrategie.

2021: $ 0,42
2022: $ 0,50
2023: $ 0,60
2024: $ 0,76
2025: $ 0,85
2026: $ 1,07
2027: $ 1,16
2028: $ 1,35

DNT coin kopen?

Wil je District0x kopen? Dan kun je dat doen op de bekendste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt hier de laagste handelskosten en het werkt bovendien eenvoudig. Heb je hier nog geen account, maar wil je wel handelen? Maak dan hier een gratis account aan en ontvang € 1000 aan handelskosten cadeau.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.