Leestijd: 2 minuten

David Gokhshtein, CEO van het PAC Protocol, heeft op Twitter het belang van meme cryptocurrencies benadrukt. Dit is de reden waarom deze munten zo belangrijk zijn.

SHIB en FLOKI zullen het voorbeeld van Dogecoin volgen

David is de CEO van het PAC Protocol, voormalig Amerikaans politicus en prominent crypto-aanhanger. Hij gelooft dat meme cryptocurrencies, en hondenmunten in het bijzonder, gebruikers naar de cryptoruimte trekken. In oktober van vorig jaar tweette hij dat Dogecoin veel mensen naar Bitcoin heeft gebracht.

In een recent tweet noemde hij de twee meme cryptomunten die onlangs populair zijn geworden – Shiba Inu (SHIB) en Flocki Inu (FLOKI). Gokhshtein zei dat de munten mensen naar het crypto-landschap zullen blijven trekken, net als Dogecoin (DOGE). Hij wees erop dat dit geweldig is voor de crypto adoptie.

Gisteren tweette Elon Musk dat Tesla merchandise heeft gelanceerd die met DOGE te koop is. De eerste keer dat hij dat aanstaande aankondigde was in december. DOGE mede-oprichter Billy Markus (die niet langer aan het project werkt maar het op sociale media blijft steunen) plaatste ook een tweet met een “cyberfluitje” dat voor 300 DOGE gekocht kan worden.

Eerder liet Elon Musk in een podcast weten dat Dogecoin fundamenteel beter is dan alle andere crypto’s die hij gezien heeft. De Tesla CEO is van mening dat DOGE veel beter geschikt is voor betalingen dan Bitcoin, zo bleek uit zijn eerdere interview.

Vorig jaar probeerde Tesla Bitcoin te gebruiken als betaalmogelijkheid voor zijn e-auto’s, maar draaide toen snel terug, met de bewering dat Bitcoin mining het milieu schaadt.

Indertijd verklaarde Musk dat BTC pas weer als betaalmogelijkheid zal worden ingevoerd als het delven van BTC voor minstens 50% op hernieuwbare energie gebaseerd wordt.

Volgens Michael Saylor, CEO van MicroStrategy en een rigoureus Bitcoin voorstander, werd dit niveau vorig jaar bereikt, maar Tesla heeft de verkoop van auto’s voor BTC nog steeds niet hervat.

Nu gonst het op Crypto Twitter van de geruchten dat het bedrijf voorbereidingen treft om DOGE betalingen voor e-auto’s te integreren, zo blijkt uit de broncode op de Tesla website.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • πŸ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • πŸ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • πŸ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • πŸ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • πŸ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.