Op 11 november werd duidelijk dat ook het Nederlandse Bitvavo de registratie bij de DNB binnen heeft. Hiermee voldoet Bitvavo aan alle eisen en is het klaar om de werkzaamheden voort te zetten in de toekomst.

Een registratie bij DNB is noodzakelijk gezien de nieuwe regelgeving die eerder in 2020 werden ingevoerd. Deze regelgeving verplicht bedrijven die producten of diensten bieden in de crypto wereld zich te registreren. Hiermee wil DNB het witwassen van crimineel geld en de financiering van terrorisme tegen gaan.

Wat gaat er veranderen voor Bitvavo gebruikers?

In de dagelijkse gang van zaken gaat er weinig veranderen. Bitvavo heeft laten weten al langer bezig te zijn met het voldoen aan de regelgeving, dus ingrijpende veranderingen waren niet nodig. Wel is er een strenger KYC-beleid, wat betekent dat gebruikers hun persoonsgegevens moeten afgeven bij registratie.

Voor alsnog voldoet Bitvavo aan alle regelgeving en dit is een goed teken. Het bedrijf heeft daarnaast aangegeven meer regelgeving in de toekomst te verwachten. Ook hieraan willen ze natuurlijk voldoen om de werkzaamheden te mogen voortzetten. 

De verwachting is dat Bitvavo binnenkort ook de registratie in andere landen afgerond heeft. Hierdoor kan de exchange ook in andere landen actief aan de slag.

Handelen op bitvavo

Bitvavo is een van de grootste exchanges van Nederland. Het biedt tal van tools voor haar gebruikers en is aan te raden. Niet alleen vind je er de grootste cryptocurrency van dit moment. Ook het gebruikersgemak is zeer goed. Eenvoudige betalingen met iDeal en direct je winsten uit laten betalen op je bankrekening.

Heb je nog geen account op Bitvavo? Dan raad ik aan dit nu aan te maken. In het verleden zijn er namelijk wel eens ledenstops geweest bij exchanges. Zorg daarom dat je in ieder geval een account hebt. 

Je kunt bovendien nu profiteren van een welkomstbonus. Schrijf je in via deze link en betaal over de eerste € 1000 aan crypto geen extra kosten. Altijd leuk meegenomen.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.