De verschuiving van normale exchanges naar decentrale exchanges gaat steeds sneller en niet zonder reden. Op een decentrale exchange beschik je namelijk over je eigen tokens en kun je de private key in eigen beheer houden. Ook zijn de handelskosten vaak een stuk lager en kun je zonder tussenkomst van bepaalde tokens eenvoudig handelen in iedere beschikbare coin.

De belangrijkste voorwaarde voor een goede decentrale exchange is liquiditeit en DODO maakt het platform dat zich specifiek op dit punt richt door eigen technologieën. 

In dit artikel gaan we het hebben over de decentrale exchange DODO. We gaan in op de DODO koers verwachting en prijs voorspellingen. We hopen je hiermee een beter beeld te geven van het project en de prognose voor de toekomst.

Wat is DODO?

DODO is een decentrale exchange (DEX) gemaakt op het Ethereum en Binance Smart Chain netwerk. Met behulp van de eigen technologie Proactive Market Maker (PMM) algoritme werkt het aan het verbeteren van liquidity pools voor de decentrale exchange. 

Gebruikers hebben minimaal last hebben de koersverschillen tussen het moment van het plaatsen van de order en het moment van het uitvoeren van de order (slippage). Door middel van SmartTrade kun je op de DEX bovendien gemakkelijk en vooral goedkoop twee coins voor elkaar omwisselen. Het protocol gaat automatisch voor je op zoek naar de beste manier om zo goedkoop mogelijk in te kopen. 

Door CrowdPooling wordt het de gebruikers makkelijk gemaakt om zelf een liquidity pool op te zetten zonder restricties. Hierdoor kunnen er gemakkelijk nieuwe assets gemaakt worden, bijvoorbeeld bestaande uit een mandje met verschillende cryptocurrency. Hierbij zijn de kosten laag en wordt het traden door bots tegengegaan.

De DODO token is een aandeel in het netwerk en kan bovendien gebruikt worden om vDODO te minten. Door je DODO coin beschikbaar te stellen aan het netwerk ben je dit aan het staken en krijg je hiervoor een beloning. Ook krijg je met de DODO token korting op de handelskosten die je moet betalen. Dit is een incentive voor gebruikers om de coin te kopen.

DODO koers

DODO werkt nauw samen met de binance exchange. Op het moment van schrijven staat DODO in de Binance Launchpool. Dit betekent dat je ‘gratis’ DODO kunt krijgen door binance coins beschikbaar te stellen in bijvoorbeeld je Binance Vault. Ook kun je direct DODO staken met de BNB. Dit proces is een nieuwe manier voor het verdelen van de tokens en is nog mogelijk tot 4 maart 2021. 

De token verdeling ziet er alsvolgt uit:

Seed Sale6% van de total supply
Private Sale10% van de total supply
Team & Advisors15% van de total supply
Operations & Marketing8% van de total supply
IDO Liquidity1% van de total supply
Community Incentives60% van de total supply

De live DODO koers kun je hieronder volgen in euro:

DODO koers verwachting

De decentrale exchange DODO moet zich nog bewijzen. Het is daarom moeilijk in te schatten hoe de DEX en de coin zullen presteren. Als we naar andere factoren kijken heeft het wel alle schijn mee dat het goed zal gaan.

Ten eerste zijn coins die op Binance aangeboden worden, helemaal vanuit de Launchpool, in het verleden behoorlijk in prijs gestegen. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de grootte van de exchange. Veel kleine coins moeten moeite doen om überhaupt op exchanges terecht te komen. Je kunt je voorstellen wat de DODO koers doet met de hoeveelheid gebruikers die Binance heeft. Coins die aangeboden zijn via de Launchpool zijn in het verleden regelmatig met honderden of zelfs duizenden procenten gestegen. 

Daarnaast zijn decentrale exchanges in trek. Concurrenten hebben het in de afgelopen maanden goed gedaan en weet DODO dezelfde kwaliteit te leveren dan is het aannemelijk dat ze een hap uit deze taart kunnen nemen. Dit is daarom goed voor een positieve DODO koers verwachting. 

DODO prijs voorspellingen 2021 – 2028

Zoals we net ook al zeiden is het helemaal met een project als DODO lastig te voorspellen wat de koers zal doen in de toekomst. De externe factoren lijken goed, maar DODO moet zich nog bewijzen voor het grote publiek. Weten ze de verwachtingen waar te maken? Dan zijn dit enkele DODO voorspellingen die we daarbij gevonden hebben.

2021: $ 8
2022: $ 9,09
2023: $ 11,10
2024: $ 14,46
2025: $ 17,12
2026: $ 19,02
2027: $ 21,40
2028: $ 25,29

DODO kopen

Tot 4 maart 2021 is het mogelijk om gratis DODO te verdienen via Binance Launchpool. Verder kun je natuurlijk ook gewoon DODO kopen. Heb je besloten dat het een interessante aanvulling is voor je portfolio? Dan kun je hiervoor terecht op Binance.

  1. Ga naar de Binance exchange
  2. Koop cryptocurrency of stort crypto vanaf Bitvavo
  3. Ga naar ‘markets’ en wissel je tegoed om voor de gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, bij ‘wallets’ kun je nu je gekochte crypto vinden

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.