Op deze pagina gaan we dieper in op DODO. De verschuiving van normale exchanges naar decentrale exchanges gaat steeds sneller en niet zonder reden. Op een decentrale exchange beschik je namelijk over je eigen tokens en kun je de private key in eigen beheer houden. Ook zijn de handelskosten vaak een stuk lager en kun je zonder tussenkomst van bepaalde tokens eenvoudig handelen in iedere beschikbare coin.

De belangrijkste voorwaarde voor een goede decentrale exchange is liquiditeit en DODO maakt het platform dat zich specifiek op dit punt richt door eigen technologieën. 

In dit artikel gaan we het hebben over de decentrale exchange DODO. We gaan in op de DODO verwachting en prijs voorspellingen. We hopen je hiermee een beter beeld te geven van het project en de prognose voor de toekomst. Wat gaat de DODO crypto doen?

Wat is DODO?

DODO is een decentrale exchange (DEX) gemaakt op het Ethereum en Binance Smart Chain netwerk. Met behulp van de eigen technologie Proactive Market Maker (PMM) algoritme werkt het aan het verbeteren van liquidity pools voor de decentrale exchange. 

Gebruikers hebben minimaal last hebben de koersverschillen tussen het moment van het plaatsen van de order en het moment van het uitvoeren van de order (slippage). Door middel van SmartTrade kun je op de DEX bovendien gemakkelijk en vooral goedkoop twee coins voor elkaar omwisselen. Het protocol gaat automatisch voor je op zoek naar de beste manier om zo goedkoop mogelijk in te kopen. 

Door CrowdPooling wordt het de gebruikers makkelijk gemaakt om zelf een liquidity pool op te zetten zonder restricties. Hierdoor kunnen er gemakkelijk nieuwe assets gemaakt worden, bijvoorbeeld bestaande uit een mandje met verschillende cryptocurrency. Hierbij zijn de kosten laag en wordt het traden door bots tegengegaan.

De DODO token is een aandeel in het netwerk en kan bovendien gebruikt worden om vDODO te minten. Door je DODO coin beschikbaar te stellen aan het netwerk ben je dit aan het staken en krijg je hiervoor een beloning. Ook krijg je met de DODO token korting op de handelskosten die je moet betalen. Dit is een incentive voor gebruikers om de coin te kopen.

Wat doet de DODO koers?

DODO werkt nauw samen met de binance exchange. Ook kun je direct DODO staken met de BNB. Dit proces is een nieuwe manier voor het verdelen van de tokens. In totaal is er meer dan 6 miljoen opgehaald. De prijzen waarvoor de eerste beleggers de token konden kopen lagen tussen de $ 0,01 en $ 0,05. De actuele DODO koers is $ 0.122188.

De token verdeling ziet er alsvolgt uit:

Seed Sale6% van de total supply
Private Sale10% van de total supply
Team & Advisors15% van de total supply
Operations & Marketing8% van de total supply
IDO Liquidity1% van de total supply
Community Incentives60% van de total supply

Als we de koers bekijken zien we dat de eerste notering was op 30 september 2020. Beleggers konden de token toen kopen voor $ 0,066. We zien duidelijk terug dat niet lang na de lancering de bull markt uitbrak en dat de koers toen hard omhoog ging.

De All Time High van DODO staat op een waarde van $ 8.38 (February 20, 2021). Het is 585 dagen geleden dat die koers bereikt werd. Bij de lancering was de marketcap ongeveer $ 6 miljoen, op dit moment is dat $ 51,083,059. Daarmee staat het op plaats 390 van grootste crypto projecten.

De live DODO koers kun je hieronder volgen in euro:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de DODO verwachting 2022 – 2027?

De decentrale exchange DODO moet zich nog bewijzen. Het is daarom moeilijk in te schatten hoe de DEX en de coin zullen presteren. Als we naar andere factoren kijken heeft het wel alle schijn mee dat het goed zal gaan.

Ten eerste zijn coins die op Binance aangeboden worden, helemaal vanuit de Launchpool, in het verleden behoorlijk in prijs gestegen. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de grootte van de exchange. Veel kleine coins moeten moeite doen om überhaupt op exchanges terecht te komen.

Je kunt je voorstellen wat de DODO koers doet met de hoeveelheid gebruikers die Binance heeft. Coins die aangeboden zijn via de Launchpool zijn in het verleden regelmatig met honderden of zelfs duizenden procenten gestegen. 

Daarnaast zijn decentrale exchanges in trek. Concurrenten hebben het in de afgelopen maanden goed gedaan en weet DODO dezelfde kwaliteit te leveren dan is het aannemelijk dat ze een hap uit deze taart kunnen nemen.

Als we de DODO verwachting voor 2022 bekijken moeten we eerlijk zijn en concluderen dat de termijn hiervoor te kort is. De grillen van de markt zijn belangrijker dan ontwikkelingen rondom het project zelf in de meeste gevallen.

Kijken we verder vooruit naar de DODO verwachting voor 2027 dan is dit al anders. Alles valt en staat nog steeds bij de grillen van de markt, maar het team heeft in vijf jaar ruim voldoende tijd om grote stappen te zetten.

Slaat het project aan? Dan kan het hard gaan met de koers zoals we ook zagen begin 2021. De koers steeg toen in het eerste kwartaal met maar liefst 3621%. Geen garanties voor de toekomst, maar niets is onmogelijk in de crypto wereld.

* Currency in USD
Historical Price for DODO
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de DODO coin?

Op het DODO netwerk is veel mogelijk. Beleggers kunnen er handelen, staken en zelfs eigen tokens maken. De DODO coin staat centraal op het netwerk. Je moet het betalen als je handelingen wilt doen en het is ook wel te zien als een aandeel in het netwerk.

Als het goed gaat met het netwerk, dan gaat de koers ook omhoog. Om in te stappen is het verstandig om te kijken naar de trends op de korte termijn en de hoeveelheid tokens in omloop (supply).

Huidige supply417,972,417 DODOMaximale supply1,000,000,000 DODO
% verschil 24u1.13%% verschil 7D1.14%

Waar DODO kopen?

Tot 4 maart 2021 is het mogelijk om gratis DODO te verdienen via Binance Launchpool. Verder kun je natuurlijk ook gewoon DODO kopen. Heb je besloten dat het een interessante aanvulling is voor je portfolio? Dan kun je hiervoor terecht op Binance.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste DODO nieuws

In je onderzoek naar een goede DODO verwachting zijn er veel punten die je moet overwegen en ik hoop dat deze pagina je daar een beetje mee geholpen heeft. De use-case en historische koers zijn allemaal belangrijk. De laatste factor die niet onderschat mag worden is het DODO nieuws.

Volg je dit op de voet? Dan ontdek je (hopelijk) als eerste de trends en nieuwe ontwikkelingen en kun je hierop inspelen om zo geld te verdienen. We raden je in ieder geval de DODO twitter aan om te bekijken. Je ziet hieraan namelijk precies hoe actief het team nog is.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?