Leestijd: < 1 minuut

De Dogecoin Foundation heeft naar verluidt een sterke werkrelatie opgebouwd met Vitalik Buterin, CEO Ethereum. De foundation hoopt op die manier binnenkort DOGE staking te kunnen lanceren. Wat betekent dit voor DOGE?

Lancering DOGE-staking

De Dogecoin Foundation is een non-profit groep die specifiek de ultra-populaire op meme gebaseerde crypto Dogecoin (DOGE) ondersteunt. Het afgelopen jaar heeft de Foundation hard gewerkt om haar relatie met Buterin te versterken in de hoop DOGE-staking te kunnen lanceren.

Volgens de vorige week gepubliceerde verklaring van de organisatie is de Dogecoin Foundation van plan verschillende stakingsmechanismen te onderzoeken waarvan ze gelooft dat ze de DOGE-koers aanzienlijk zouden doen stijgen.

Als onderdeel van deze aankondiging gaf de Dogecoin Foundation een begeleidend stappenplan vrij waarin de vele komende projecten van de organisatie gedetailleerd worden beschreven. Dit omvatte een beschrijving van de lancering van GigaWallet en LibDogecoin. Interessant is dat dit de eerste keer is dat de Foundation zo’n routekaart vrijgeeft.

De specifieke routekaart die de Foundation publiceerde meldde ook dat ze nauw met Buterin zouden samenwerken om een eenmalig DOGE voorstel te ontwikkelen voor een community staking variant van een proof-of-stake (PoS) raamwerk.

Dit zou naar verluidt iedereen in staat stellen deel te nemen op een manier die hen aanmoedigt voor hun voortdurende bijdrage aan de verbetering van het netwerk. Iedereen houdt in dat DOGE-staking dus niet alleen voor de prominente en rijke Dogecoin investeerders.

Hoewel er nog geen precies tijdschema is over wanneer deze projecten zouden komen, onthulde de non-profit dat ze enkele belangrijke bondgenoten hebben. Bovendien hebben ze een groeiend aantal mensen die meer dan bereid zijn zich in te spannen om de ontwikkeling van deze komende open source initiatieven te versnellen.

Wat de invloed van al deze plannen zal zijn op de koers van DOGE, de tijd zal het ons leren.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • πŸ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • πŸ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • πŸ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • πŸ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • πŸ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.