Dogecoin is begonnen als grap, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de bekendste projecten. Dogecoin is niet meer weg te denken uit de top van Coinmarketcap en de grote achterban die het project heeft maakt het interessant om te bekijken voor je portfolio. Juist omdat het een coin is begonnen uit een grap en meme hebben veel mensen warme gevoelens bij het project.

Over het algemeen geldt in de crypto: hoe meer mensen het gebruiken, hoe waardevoller het is. Dogecoin is hier het bewijs van en daarom is de Dogecoin koers verwachting dan ook positief.

DOGE koers verwachting

De grote kracht van Dogecoin is met name de achterban. Heel veel mensen vinden het project leuk of grappig, maar hebben er ook een investering gedaan. Het is een van de bekendste projecten, ook als we kijken naar bijvoorbeeld de volgens op Reddit. Het project heeft namelijk ruim 4x zoveel members als Bitcoin Cash, 2x zoveel als EOS, 6x zoveel als Tezos en 2x zoveel als Cardano

Dit geeft wel aan dat ondanks het luchtige karakter veel mensen interesse hebben in het project. Deze ‘meme coin’ is dan ook ruim 300 miljoen waard wat betreft market cap. Daarnaast zet het project middelen in om goede doelen te sponsoren en heeft het een eigen race car NASCAR gesponsord. Allemaal met de bekende Shiba Inu hond als logo. Deze bekendheid is dan ook positief voor de Dogecoin koers.

Historisch Dogecoin koers

Dogecoin heeft zoals ieder ander project veel pieken en dalen gezien. Zo was het project bij de oprichting in de begindagen nog niet zoveel waard, maar kende de Dogecoin koers een All Time High op 7 januari 2018 met maarliefst $0,017222. De actuele Dogecoin koers vind je hieronder.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Dogecoin prijs voorspelling 2020 – 2030

Juist doordat Dogecoin bij het grote publiek bekend is en ook warme gevoelens oproept juist omdat het niet commercieel is kan dit positief uitpakken voor de Dogecoin koers.

Als iedereen ook maar een klein beetje Dogecoin zal kopen voor het sentiment kan dit resulteren in een hele hoge koers, helemaal wanneer zo nog meer aandacht weten te krijgen door middel van sponsoring vanuit de gemeenschap.

De Dogecoin voorspelling voor eind 2020 is dan ook $0,0284 ($ 0,0048). De Dogecoin koers kan in 2025 wel eens uitkomen op $0,044 volgens Coinswitch en weet het project echt van de grond te komen kan het DOGE koers wel eens op $0,2 eindigen in 2030.

Enkele andere Dogecoin voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,013
2022: $ 0,016
2023: $ 0,019
2024: $ 0,023
2025: $ 0,026
2026: $ 0,032
2027: $ 0,031
2028: $ 0,041

Dogecoin kopen

Je moet natuurlijk iedere voorspelling op het internet met een korreltje zout nemen, maar dit betekent niet dat het geen waarheid kan worden. Het is duidelijk dat Dogecoin bij het grote publiek geliefd is in tegenstelling tot veel andere projecten in de wereld van cryptocurrency. Heb je daarom besloten dat (een beetje) Dogecoin een goede aanvulling is voor je portfolio? Dan kun je dit hier aanschaffen.

 1. Ga naar Litebit
 2. Login of maak hier een account aan
 3. Klik in het menu op ‘kopen’ en zoek je crypto
 4. Geef aan hoeveel je wilt kopen en reken af
 5. Gefeliciteerd, je hebt je crypto gekocht!

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.