De ongekende stijging van Dogecoin doet alle voorspellingen verbleken. De koers heeft de laatste maanden de wind in de rug en er worden constant nieuwe All Time Highs verbroken. De vraag is nu alleen nog of het in deze cycle de 1 dollar zal bereiken.

Koers richting de dollar?

Kort geleden bereikte Dogecoin opnieuw een All Time High van $ 0,4833. Hiermee komt het behoorlijk dicht tegen de $ 0,50 aan. Dit betekent dat de meeste voorspellingen die de afgelopen jaren gedaan zijn ruimschoots verbroken zijn. 

Gedurende de bull markt in 2017 en 2018 werd er een all time high bereikt van $ 0,017. Dit was volgens de kenners te gek voor woorden en zou niet levensvatbaar blijven. Het doel van veel beleggers was om samen meer Dogecoin te kopen om deze koers weer te doen stijgen en dit is gelukt.

Met fans als Elon Musk en de overvloed aan video’s op Youtube van bekende personen lijkt het hek van de dam. De koers is alleen al in 2021 van $ 0,0048 tot $ 0,4874 gestegen op het moment van schrijven. Dit is een behoorlijke stijging. Hiermee is het de meeste grote digitale valuta zoals Bitcoin en Ethereum ver voorgebleven.

Of het ook echt een goede belegging is voor de toekomst blijft afwachten. Het is duidelijk dat Dogecoin een unlimited supply heeft en dat het daarmee niet bepaald schaars is. Ook lijkt de koers volledig afhankelijk van de hype op het internet.

Met een Tweet van Musk of door de vele video’s ontstaat deze hype, maar zodra deze personen hun interesse verliezen kan het snel afgelopen zijn. Het lijkt er voorlopig op dat de koers nog niet klaar is met stijgen. Gaat het balletje echter de andere kant op rollen dan zal de koers ook snel weer dalen.

Als we de hype op dit moment mogen geloven proberen veel beleggers de prijs van 1 Dogecoin richting de dollar te krijgen. Of dit gaat lukken is echter de grote vraag en of je hieraan mee wilt doen met je geld is een hele andere vraag. Het is op z’n minst interessant om in de gaten te houden, want bijzonder is deze opmars zeker. De huidige Dogecoin koers is $ 0.486777.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.