Als je interesse hebt in het meme deel van de crypto wereld dan heb je vast wel eens van Dogelon Mars crypto gehoord. Dogelon Mars crypto heeft namelijk een eigen meme token die op de crypto markt verhandeld wordt onder het symbool ELON. Evenals andere meme cryptocurrencies heeft ELON op de cryptomarkt een reputatie van humor in plaats van een functionele rol.

Dogelon Mars is een echte meme cryptocurrency wat te merken is aan het feit dat dit crypto project zich relatief weinig richt op technologie. De token richt zich meer op communities, wat zichtbaar is in de marktgegevens van de ELON munt. Deze munt kent namelijk een lage waarde maar een hoge mate van circulatie.

In dit artikel gaan we het hebben over Dogelon Mars. WE gaan in op de use-case en de manier waarop deze meme cryptocurrency een rol vervult op de cryptomarkt. Daarnaast kijken we in dit artikel ook naar de Dogelon Mars verwachting, de ELON koers en gaan we ook nog in op het laatste Dogelon Mars nieuws. Wat gaat de Dogelon Mars koers doen?

Wat is Dogelon Mars?

Dogelon Mars is een meme cryptocurrency die in 2013 op de markt is gebracht. De meme munt is gebaseerd op een bekend Japans hondenras genaamd de Shiba Inu. De naam van de hond is Kabosu.

Als je geïnteresseerd bent in het technische aspect van de crypto markt dan is Dogelon Mars niet de cryptomunt voor jou. Immers, deze meme crypto heeft geen eigen blockchain, whitepaper of ecosysteem. De munt staat enkel in het teken van humor en plezier.

Doordat de Dogelon Mars munt geen grote technische zijde heeft hangt de waarde van de munt volledig af van de populariteit van de munt. Als investeerder of handelaar in deze munt is het daarom belangrijk om op de juiste momenten met de munt te handelen. Het is een echte uitdaging voor zowel beginnende als ervaren handelaren.

Wat doet de Dogelon Mars koers?

In plaats van een initial coin offering voor het ophalen van een startkapitaal heeft Dogelon Mars gebruik gemaakt van een public coin offering. Tijdens deze offering werden ELON tokens verkocht aan investeerders in het project. De public coin offering eindigde op 22 april 2021. De actuele Dogelon Mars koers is $ 0.000000261797.

Als we terugkijken in de ontwikkeling van de Dogelon Mars prijs dan zien we dat de eerste koersgegevens stammen van 24 april 2021. Hoewel de koers vlak na notering van de ELON munt op de beurs een flinke prijsstijging heeft laten zien, heeft de koers ook weer een flinke daling gezien voordat deze meer stabiel werd over tijd.

De Dogelon Mars all time high staat op een ELON waarde van $ 0.000003. Deze hoogste waarde heeft de koers bereikt op October 30, 2021. Hieruit volgt dat het 333 dagen geleden is dat de Dogelon Mars waarde het hoogste punt tot nu toe heeft bereikt. Met een market cap van $ 144,271,505 staat Dogelon Mars op plek 197 van de grootste cryptocurrencies.

Als handelaar of investeerder is het belangrijk om de ontwikkeling van de Dogelon prijs over tijd in de gaten te houden om zo een goede ELON voorspelling op te stellen voor de toekomst en adequaat te kunnen reageren op de volatiliteit in prijs. Je kunt de koers in de gaten houden met de onderstaande Dogelon Mars koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Dogelon Mars verwachting 2022 – 2027?

Inmiddels zijn in dit artikel verschillende aspecten van Dogelon Mars voorbij gekomen. Zo is er gekeken naar het verleden van de koers van de ELON munt en is de rol van de munt op de cryptomarkt al besproken. Als je als handelaar of investeerder op zoek bent naar een leuke uitdaging of je bent erg geïnteresseerd in de markt van meme cryptomunten dan is het wellicht interessant om de komende vijf jaar te investeren in Dogelon Mars.

Als we kijken naar de Dogelon Mars verwachting voor 2022 dan is het moeilijk om hier op de korte termijn over te zeggen. Immers, de waarde van de munt is compleet afhankelijk van de populariteit van de munt en de meme waaraan de munt is gekoppeld waardoor de ELON waarde erg gevoelig is voor schommelingen in de prijs.

Kijken we echter naar de Dogelon Mars verwachting voor 2027 dan is dit al anders. Omdat memes in allerlei vormen van content steeds populairder worden en jongeren trekken om te investeren in crypto kan het maar zo zijn dat de waarde van Dogelon Mars in de toekomst gaat stijgen.

Het is onmogelijk om een Dogelon Mars prijs voorspelling te doen die uitkomt. Dit komt omdat er veel factoren zijn die de koers van de munt beïnvloeden. En daarnaast kan niemand voorspellen wat de toekomst brengt. Desalniettemin is het wel belangrijk om te beseffen dat een flinke prijsstijging niet ongewoon is in de koers van Dogelon Mars. Zo steeg de koers in oktober 2021 met maar liefst 318.2%!

Het is onmogelijk om te voorspellen hoe de Dogelon Mars koers zich exact gaat ontwikkelen in de toekomst. Daarom is het altijd belangrijk om zelf onderzoek te doen naar de koers en de munt in plaats van sociale media berichten van influencers of experts te lezen en klakkeloos te geloven. Je kunt onderzoek doen naar de munt aan de hand van de onderstaande historische koersdata.

* Currency in USD
Historical Price for Dogelon Mars
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de ELON coin?

De ELON coin is de meme munt die hoort bij Dogelon Mars. De munt heeft puur een entertainende rol op de crypto markt en is bedoeld voor echte handelaren en investeerders die zich interesseren in de meme.

Omdat het een uitdaging kan zijn om te starten met het handelen in een meme munt als Dogelon Mars is het als handelaar of investeerder belangrijk om de schaarste van de munt in de gaten te houden. Dit kun je doen door de huidige supply van de munt te vergelijken met de maximale supply. De huidige supply is 548,917,410,307,169 ELON. De maximale supply aan ELON munten is gelijk aan 1,000,000,000,000,000 ELON.

Daarnaast is het als handelaar of investeerder in Dogelon Mars ook interessant om de koersschommelingen in de gaten te houden. Dit kun je doen door te kijken naar het prijsverschil over tijd, bijvoorbeeld in de afgelopen 24 uur of de afgelopen 7 dagen. Het ELON prijsverschil in de afgelopen 24 uur is gelijk aan 1.36%. Het prijsverschil over de afgelopen 7 dagen is 5.55%.

Huidige supply548,917,410,307,169 ELONMaximale supply1,000,000,000,000,000 ELON
% verschil 24u1.36%% verschil 7D5.55%

Waar Dogelon Mars kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren of handelen in de Dogelon Mars cryptocurrency dan zijn er verschillende online exchanges beschikbaar waar jij deze munt kunt kopen. Eén van de bekendste en meest betrouwbare exchanges is Bitvavo.

Bitvavo is een betrouwbare crypto exchange die wereldwijd al door miljoenen handelaren wordt gebruikt. Het assortiment op het platform is enorm waardoor je onder andere de ELON munt kunt kopen op het platform. De ELON munt kun je kopen aan de hand van andere cryptocurrencies of aan de hand van fiatvaluta’s. Wil jij beginnen met het handelen in ELON coin? Maak hieronder dan een gratis account aan en begin!

Exchange blok Bitvavo

Het laatste Dogelon Mars nieuws

In dit artikel zijn al veel verschillende factoren besproken die van invloed kunnen zijn op de koers van Dogelon Mars zoals de ELON prognose, de use-case van de cryptocurrency en de rol van populariteit in de bepaling van de prijs van de munt. Tot slot is ook het laatste Dogelon Mars een belangrijke factor.

Door het Dogelon Mars nieuws van vandaag in de gaten te houden ben je altijd als eerst op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe samenwerkingen. Het Twitteraccount van Dogelon Mars is een goede bron.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?