De-Fi projecten zijn erg populair en er komen steeds meer projecten bij. Zo ook DON, dit project richt zich op meerdere facetten binnen de De-Fi en biedt daardoor een soort alles in 1 pakket aan. Of dit de juiste aanpak is voor de Donnie Finance verwachting moet nog blijken, maar interessant is het zeker!

In dit artikel leggen we uit wat Donnie Finance doet, wat de DON prognose is voor de toekomst en kijken we naar Donnie Finance koers verwachtingen.

Wat is Donnie Finance?

Donnie Finance is het eerste De-Fi project dat zes verschillende financiële services aanbiedt. Ze willen de Ce-Fi markt onnodig maken door dezelfde services te bieden die banken ook bieden, maar dan gedecentraliseerd en beter.

DON betekent in het Koreaans geld en wil met de toegankelijke naam Donnie Finance gebruikers betrekken en als een betrouwbaar project gezien worden. Uiteraard is er veel meer nodig dan een leuke naam, maar een sterke merknaam kan invloed hebben op een positieve DON verwachting.

Het project is gebouwd op het IOST platform. Op dit platform kunnen smart contracts gerealiseerd worden en kunnen er DApps gemaakt worden. Donnie Finance hoeft zich dus niet constant te bekommeren over de veiligheid van hun eigen blockchain. IOST zorgt voor de juiste support en veiligheid van het netwerk.

Daarnaast is de transactiesnelheid op het platform uitstekend en dat is ook wel nodig voor een De-Fi project.

De DON coin wordt op het netwerk gebruikt om het bank-systeem te decentraliseren. De oprichters hebben in het begin nog macht om het project op te zetten, maar de gebruiker en houder van de Donnie Finance coin krijgt op een gegeven moment de macht.

Houders van de coin kunnen stemmen en met ideeën komen om het platform te verbeteren. Hieronder zie je voorbeelden van mogelijkheden waar Donnie Finance coin houders over kunnen stemmen.

(1) Mogelijkheid om een dToken-markt te vermelden.
(2) Het aanpassen van het rentemodel per markt.
(3) Mogelijkheid om het oracle adres aan te passen.
(4) Het opnemen van de reserve van een Dtoken.

Naast dat ze zeggenschap hebben krijgen coin houders ook korting op de services die DON aanbiedt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lagere rentes wanneer je DON crypto wil lenen.

De basis is in ieder geval mooi en met de visie om het bankensysteem om te gooien tonen ze lef en opereren ze in een enorme markt. Een toename in gebruikers is natuurlijk belangrijk, maar mocht dit lukken dan kan dit goed uitpakken voor de Donnie Finance verwachting. Wellicht dat de naam dan toch dat ene zetje in de rug is.

Donnie Finance koers

De DON koers kunnen we voor het eerst zien op 15 maart 2021 op Coinmarketcap. Na twee dagen schoot de koers eigenlijk al omhoog. Op 17 maart was de DON waarde 6,85 dollar. De Donnie Finance prijs zakte ook weer en begon na een mooie stijging te dalen totdat de DON waarde 2,25 dollar aantikte op 9 april 2021.

In de tussentijd zijn er nog wel wat stijgingen geweest en blijft de koers schommelingen kennen die we gewend zijn in de crypto wereld. Voordat de koers live kwam op Coinmarketcap kon je de coin verkrijgen door middel van een Airdrop.

Wanneer je IOTA in je wallet had en op de juiste exchange of platform dit bewaarde dan kreeg je een x aantal DON coins. De DON crypto heeft dus geen ICO gehad.

Donnie Finance verwachting

Zoals we in het eerste kopje al zeiden, ze bieden zes verschillende financiële services aan. De zeventien ervaren werknemers gaan deze services in 2021-2022 uitrollen. De DON prognose kan hierdoor positief uitvallen op de momenten dat de services online gaan.

Het voorspellen van de prijzen blijft altijd lastig, maar dit kunnen zeker belangrijke momenten zijn voor een positieve of negatieve DON voorspelling.

Dit zijn de zes services:

Donnie Finance service

Checking & Saving spreekt aardig voor zich. Het idee is dat je ten alle tijden cryptocurrencies kan opnemen en storten zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Trustwallet en Coinbase Earn hebben deze functie ook.

Je kan ook geld Lenen bij Donnie Finance. Een algoritme berekent het rentepercentage en de termijnen waarin je het moet afbetalen. Hier zijn echter wel grote concurrenten op de markt. Denk bijvoorbeeld aan het snelgroeiende bedrijf Aave of Compound.

Een andere interessante service is hun eigen Decentralised Exchange (DEX). Dit biedt zowel voor de gebruikers als voor de mensen die geld in de liquidity pools stoppen voordelen. Een DEX is een stuk veiliger om te gebruiken en de mensen die liquiditeit verschaffen krijgen een deel van de inkomsten die worden gegenereerd.

Het bedrijf staat nog in de kinderschoenen en veel services moeten nog gemaakt worden, maar het idee dat al deze zes De-Fi services geleverd kunnen worden door een bedrijf lijkt een mooi idee. Zodra Donnie Finance het vertrouwen wint en kan laten zien dat alles goed werkt, dan hoeft de gebruikers nergens anders naartoe.

Als je nu wilt investeren is het wel belangrijk om goed te kijken naar de DON koers geschiedenis. Eigen onderzoek blijft het belangrijkste in de cryptowereld. Het handelsvolume kan bijvoorbeeld een mooie indicator zijn. Hoe hoger het volume hoe meer de Donnie Finance crypto wordt verhandeld. Het vertrouwen kan toenemen en dat kan goed zijn voor de DON verwachting.

Donnie Finance prijs voorspelling 2021 – 2028

De DON prijs voorspellingen die je op het internet vindt zijn niet altijd correct. Niemand kan de toekomst voorspellen, maar uiteraard zijn er wel factoren die de Donnie Finance prijs positief kunnen beïnvloeden.

De use-case is in ieder geval nieuw. Een soort gedecentraliseerde bank lijkt een mooie droom, maar als dit staat te gebeuren dan kunnen ze een enorme impact hebben. Natuurlijk is de Donnie Finance prijs ook afhankelijk van factoren waar ze weinig invloed op hebben. Ze kunnen hun eigen zaakjes goed op orde hebben, maar het vertrouwen in de markt moet ook positief zijn.

In het verleden hebben we gezien dat wanneer de prijs van Bitcoin stijgt de Alt-coins volgen. Hier kan je rekening mee houden voor wanneer je gaat investeren.

Hieronder hebben we in ieder geval een aantal Donnie Finance prijs voorspellingen voor je om een beeld te krijgen.

2021$3,04
2022$3,77
2023$4,47
2024$5,14
2025$6,24
2026$7,41
2027$8,38
2028$9,16

Donnie Finance coin kopen?

Het kopen van Donnie Finance crypto heb je binnen een paar minuten geregeld. Het is alleen wel handig wat meer tijd te steken in het doen van onderzoek. Kijken naar factoren zoals vraag en aanbod, schaarste, overheidsbeleid en competitie kan belangrijk zijn. Crypto is nog niet overal geaccepteerd en een overheid die tegen cryptocurrencies is kan de prijs negatief beïnvloeden.

Vraag en aanbod zijn natuurlijk altijd factoren die een rol spelen in de prijs. Als we in een bull markt zitten is er vaak genoeg vraag, maar is de interesse plots weg dan kan het hard dalen met de prijzen in cryptoland.

Wanneer je goed onderzoek hebt gedaan en je bent tevreden met de coin dan kan je op meerdere exchanges waaronder die van Binance je eerste Donnie Finance coins kopen. Mocht je nog geen account hebben op deze exchange dan kan je die via deze link aanmaken.

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Wat is de beste wallet voor DON?

DON kan je bijvoorbeeld bewaren op Binance wanneer je wilt gaan handelen. Als je niet wilt handelen en je de coin bewaard voor de lange termijn, dan kan je een cold wallet overwegen. Ledger is hier een van.

Hoe kan ik DON kopen?

Je kan DON gemakkelijk via een exchange kopen waaronder die van Binance.

Is DON een sterke investering?

DON kan een mooie investering zijn. Als we kijken naar de geschiedenis van de DON koers dan zien we mooie instapmomenten alleen moet je wel zelf heel goed weten wat je doet. Eigen onderzoek en er tijd insteken raden wij dan ook aan.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.