Een blockchainproject uit Nederland! Vanuit Amsterdam richt DUSK zich op bedrijven in de financiële sector. Met een eigen ‘Confidential Security Contract’ (XSC) zorgen ze ervoor dat vertrouwelijke informatie vertrouwelijk blijft en kunnen bedrijven hun aandelen digitaliseren.

In dit artikel bekijken we waarom DUSK in de top staat op Coinmarketcap, hoe het ervoor staat met de Dusk Network koers en kijken we naar de DUSK koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

Wat is Dusk Network?

DUSK is een security token platform dat aandelen van bedrijven binnen de Benelux wil tokenizeren. Het is bedoelt als een open source blockchain die bedrijven gebruiken om efficiënter en met minder kosten aandelen op de markt te brengen.

Het project is ontstaan in 2018. Toentertijd waren er een paar grote problemen waar de blockchain tegenaan liep. Schaalbaarheid en privacy waren twee van deze problemen. Nog steeds zijn er tal bedrijven die de schaalbaarheid op de blockchain willen verbeteren. DUSK daarentegen kijkt vooral naar de privacy.

Het is namelijk zo dat er nog niet echt privacy smart contracts bestaan op de markt. Deze contracten beschikken wel over de nodige privacy, maar de transacties die gemaakt worden vaak niet. DUSK pakt dit probleem op met hun eigen systeem en met proof of Blind Bid.

De transacties op het netwerk worden tot stand gebracht zonder dat de details ervan op straat komen te liggen. Alleen de betrokkenen kunnen dit inzien. Je kan je voorstellen dat veel bedrijven dit als een voorwaarde zien en naar DUSK toe gaan omdat zij dit kunnen garanderen. Het aantrekken van bedrijven is voor Dusk Network koers verwachting erg belangrijk.

Niet alleen off chain bedrijven gaan in zee met DUSK. Het blockchainbedrijf Elrond heeft ook een samenwerking met het netwerk. Elrond wil het schaalbaarheidsprobleem aanpakken. Ze streven ernaar om 250 duizend transacties per seconde aan te kunnen. Ze denken dat de privacy innovaties van DUSK een goede toevoeging zijn voor een grenzeloos en veilig netwerk.

Als Dusk Network via samenwerkingen groter wordt waardoor er ook meer bedrijven gebruik gaan maken van het netwerk dan zal dit gunstig uitpakken voor de DUSK koers verwachting.

Dusk Network koers

De DUSK koers staat sinds juli 2019 weergegeven op Coinmarketcap. De prijs van de coin schoot direct omhoog alleen was dit maar voor korte duur. De koers nam en diepe duik en heeft sindsdien niet meer dezelfde waarde bereikt als tijdens de eerste piek. In de toekomst kan dit echter veranderen wanneer meer bedrijven bij DUSK aansluiten.

Voordat de DUSK coin op de markt kwam werd er een ICO gehouden. Met een dikke 8 miljoen dollar hebben ze genoeg geld ingezameld om te werken aan het project voor de komende tijd. Tijdens de ICO ging 1 DUSK coin over de toonbank voor 0,057 dollar.

Hieronder zie je de live DUSK koers in euro.

Dusk Network koers verwachting

Het voordeel voor bedrijven om zich aan te sluiten bij DUSK is niet alleen de privacy. Veel bedrijven hebben niet de financiële middelen om de aandelenbeurs op te gaan, maar hebben wel baat bij een geldinjectie. Zij kunnen dus hun aandelen bij DUSK tokenizeren. Dit betekent dat jij en ik coins kunnen kopen van dat bedrijf waardoor zij geld krijgen om te groeien.

Daarnaast besparen bedrijven veel geld. Een aandeelhoudersregister bijhouden kost veel tijd. Notarissen moeten elke keer weer het register aanpassen wanneer eigendomsgegevens worden gewijzigd. Dit proces gaat steeds efficiënter, alleen blijft het vervelend om altijd te checken wie nu eigenlijk de eigenaar is van het aandeel.

Bij DUSK bestaat dit probleem niet. Op de blockchain staat alles vast. Bedrijven kunnen makkelijk terugzien wie wanneer hoeveel heeft gekocht. Hier kunnen ze veel geld mee besparen.

MBK bedrijven hebben vaak moeite met het vinden van nieuw kapitaal om te groeien. Met Dusk Network hebben ze een partner die aandelen kan omzetten naar coins waardoor dit een stuk makkelijker wordt. Voor DUSK is het dus vooral zaak om bedrijven te overtuigen. Mocht dit lukken dan zal de DUSK prognose positief zijn.

Weten de MKB bedrijven DUSK te vinden en blijft het netwerk in de toekomst privacy te garanderen dan zal dit erg gunstig zijn voor de DUSK koers en resulteert dit in een hoge DUSK koers verwachting.

Dusk Network prijs voorspelling 2020 – 2028

De DUSK waarde hangt erg af van het aantal bedrijven dat zich aansluiten bij het netwerk. Het is een jong bedrijf en de security token markt staat nog in de kinderschoenen. Ze hebben al wel een aantal mooie partnerships waaronder dus die met Elrond. Dit is uiteraard positief en kan voor vertrouwen zorgen onder de MKB bedrijven.

Hieronder zie je de DUSK prijs voorspelling t/m 2028.

2021: $ 0,09
2022: $ 0,11
2023: $ 0,13
2024: $ 0,16
2025: $ 0,18
2026: $ 0,23
2027: $ 0,25
2028: $ 0,29

DUSK kopen

Voordat je overgaat tot het kopen van DUSK is het verstandig om eerst goed research te doen. Heb je besloten om te investeren in DUSK? Dan kan je dit doen op verscheidene exchanges waaronder die van Litebit. Mocht je nog geen account hebben dan kan je die hier aanmaken.

  1. Ga naar Litebit
  2. Login of maak hier een account aan
  3. Klik in het menu op ‘kopen’ en zoek je crypto
  4. Geef aan hoeveel je wilt kopen en reken af
  5. Gefeliciteerd, je hebt je crypto gekocht!
Hoe wordt de DUSK koers bepaald?

De DUSK koers wordt onder andere bepaald door het aantal gebruikers. Hoe meer bedrijven gebruik maken van het netwerk hoe beter dit is voor de koers.

Wat is de beste wallet voor DUSK?

DUSK kan je bewaren op LiteBit wanneer je wilt handelen. Mocht je niet willen handelen dan is de cold wallet van Ledger een veilige optie.

Hoe koop je DUSK?

De DUSK coin kan je kopen via LiteBit.

Is DUSK een goede investering?

Het is mogelijk omde coin te verhandelen op exchanges, maar doe altijd eerst goed onderzoek voordat je geld investeert in een project. Kijk op deze pagina voor crypto koers verwachtingen.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.