Als je actief bent binnen de DeFi (decentralized finance) wereld dan heb je wellicht al eens gehoord van E-Radix. E-Radix maakt onderdeel uit van het Radix Layer 1 protocol dat gebruikt kan worden binnen de DeFi wereld. Het protocol is zo ontworpen dat nieuwe gebruikers eenvoudig, veilig en soepel de DeFi wereld kunnen betreden en verlaten.

Binnen het protocol van E-Radix is het belangrijk dat de gebruiker centraal staat. De techniek van Radix is uniek en wordt ingezet om een aantal belangrijke problemen in de DeFi wereld op te lossen. Zo werkt Radix toe naar een betere veiligheid, een snellere bouw van DeFi dApps, het creëren van een gedecentraliseerde ontwikkelaarsgemeenschap en onbeperkte schaalbaarheid.

Dit artikel geeft meer informatie over E-Radix en de eigenschappen van E-Radix (use-case, technieken, etc.). We bekijken ook de E-Radix verwachting, EXRD coin en meer. Wat gaat de E-Radix crypto doen?

Wat is E-Radix?

E-Radix maakt deel uit van Radix en heeft diverse protocollen binnen de DeFi wereld. Het is een layer 1 oplossing die de veiligheid binnen de DeFi wereld verbetert zonder de schaalbaarheid te limiteren.

Om een passende oplossing te bieden voor de huidige problemen binnen de DeFi wereld is Radix toepasbaar op elke laag van de DeFi-stack: de consensuslaag, de applicatielaag en de ecosysteemlaag. Met deze toepassing kunnen gebruikers allerlei tools verkrijgen om hun werkzaamheden binnen de DeFi wereld voort te zetten en uit te breiden.

Binnen de DeFi wereld zijn er diverse belemmeringen die ervoor zorgen dat de technologie zich niet kan uitbreiden. Deze problemen probeert E-Radix dus op te lossen. Hiervoor maakt gebruik van verschillende technologieën: Cerberus, Radix Engine, Component Catalog en Developer Incentives.

Het ERC 20 token is E-Radix coin (EXRD). Dit token kan gebruikt worden om toegang te krijgen tot de diverse tools van de layer 1 oplossing van Radix. Daarnaast kan het token een snellere integratie van het systeem faciliteren en kan de token verhandeld worden op de cryptomarkt.

Wat doet de E-Radix koers?

De initial coin offering (ICO) van de EXRD coin vond plaats van 8 oktober 2020 tot 10 november 2020. Tijdens de ICO werden 642 miljoen beschikbaar gesteld voor de verkoop. De munten werden verkocht voor een prijs van $0.039 per munt. In totaal is er $12,700,000 opgehaald tijdens de ICO.

De huidige koers die behoort tot de E-Radix ERC 20 token Coin koers: $ 0.061013. De eerste koersgegevens van Radix zijn afkomstig van 17-11-2020. In eerste instantie daalde de EXRD koers, gevolgd door een periode van volatiliteit. Echter, over de lange termijn gekeken is de koers wel omhoog geklommen.

Radix heeft een huidige all time high van $ 0.660211 die werd bereikt op November 14, 2021. De huidige marktkapitalisatie van Radix is $ 98,365,030. Het is inmiddels 318 dagen geleden dat deze ATH werd behaald. De marktkapitalisatie, ook wel bekend als market cap, is gebaseerd op de huidige prijs en de circulerende hoeveelheid cryptomunten. Met een market cap van $ 98,365,030 staat EXRD op 244e plaats van de grootste crypto projecten.

Wanneer je als handelaar zelf op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en je deze ontwikkelingen begrijpt dan kun je een eigen mening creëren over de cryptomunt. Hierdoor kun je adequaat handelen naar de verwachtingen die jij hebt voor de EXRD koers. Hieronder de E-Radix koersgrafiek.

Koersgrafiek:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de E-Radix verwachting 2022 – 2027?

E-Radix biedt veel oplossingen om de toepassing van DeFi uit te breiden en de DeFi wereld te laten groeien. De belangrijkste eigenschap van Radix is dat het protocol de beveiliging binnen de DeFi wereld verbetert, zonder dat de schaalbaarheid wordt beperkt. Hierdoor kan het platform blijven groeien en worden gebruikers binnen de DeFi wereld niet gelimiteerd door schaalbaarheidsproblemen.

E-Radix biedt diverse toepassingen binnen de wereld van gedecentraliseerde finance. De DeFi-wereld ontwikkelt zich snel en is nodig om de toepasbaarheid van crypto uit te breiden. Hierdoor is het wenselijk dat de schaalbaarheidsproblemen worden opgelost. Een protocol als Radix biedt een oplossing voor deze schaalbaarheidsproblemen.

Omdat E-Radix nog relatief nieuw is, heeft het protocol ruimte om te groeien en zich verder te ontwikkelen. De toepasbaarheid van de layer 1 oplossing wordt geëvalueerd en de tips van gebruikers neemt het team van Radix in acht om zo E-Radix te optimaliseren voor de DeFi gemeenschap.

Als we kijken naar de E-Radix verwachting voor 2022 dan lijkt de markt zich positief te ontwikkelen. De E-radix waarde is uiteraard volatiel, net als de koers van andere cryptocurrencies. Vooral op de korte termijn zal de koers mogelijk fluctuaties laten zien.

Als we echter kijken naar de E-Radix verwachting voor 2027 dan is dat al anders. Op de lange termijn kan de koers gaan stijgen doordat het protocol van Radix veel mogelijkheden biedt waardoor mogelijk meer gebruikers gaan toetreden tot de DeFi wereld. Hierdoor kan het interessant zijn om de koers van EXRD over tijd in de gaten te houden en te investeren in deze cryptomunt.

Als de populariteit van het Radix protocol toeneemt zullen steeds meer gebruikers E-Radix kopen. Hierdoor zal de vraag naar EXRD toenemen. Als de vraag naar EXRD toeneemt dan zal ook de E-Radix waarde kunnen stijgen.

De koers van E-Radix in 2027 is niet te voorspellen. Als Radix en E-Radix zich blijven ontwikkelen op een gewenste manier, dan zal de populariteit van E-Radix crypto flink stijgen. Uit het verleden is al eerder gebleken dat een grote koersstijging van de EXRD koers mogelijk is. In November 2021 steeg E-Radix waarde met maar liefst 436.20%!

Niemand kan het verloop van de koers voor de toekomst voorspellen. Het is belangrijk om de informatie en ontwikkelingen rondom Radix in de gaten te houden om zelf een schatting te maken van de koersveranderingen in de toekomst. Je kunt dan adequaat handelen naar je eigen E-radix koers verwachting.

Historische koersdata:

* Currency in USD
Historical Price for e-Radix
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de EXRD coin?

E-Radix kent verschillende use-cases binnen de wereld van DeFi (decentralized finance). Met behulp van EXRD krijg je toegang tot het layer 1 protocol en de oplossingen die Radix biedt voor diverse problemen binnen de DeFi-wereld. Binnen dit protocol kun je aan de slag met een verbeterde veiligheid en oneindige schaalbaarheid.

Door EXRD toe te voegen aan jouw cryptowallet kun je gebruik maken van verschillende opties binnen het layer 1 protocol van Radix. Je kunt E-Radix gebruiken om gemakkelijk slimme contracten te installeren en implementeren.

Daarnaast krijg je door te investeren in E-Radix ook eenvoudig toegang tot andere platformen uit de DeFi wereld. Andere platformen en toepassingen waarbinnen EXRD gebruikt kan worden zijn Assets Tokanization, NFT’s en Liquid Staking.

De huidig circulerende voorraad EXRD is 1,604,958,666 EXRD. Dit lijkt weinig in vergelijking tot de beschikbare hoeveelheid EXRD is 1,604,958,666 EXRD. Echter, de cryptomunt is jong. Naarmate de munt zich verder ontwikkelt en de interesse in te munt stijgt, zal ook het circulerende aanbod meegroeien. Hierdoor zal de EXRD-waarde zich verder ontwikkelen. Hoe schaarser de cryptomunt, hoe hoger de E-radix waarde zal worden.

EXRD is nog een relatief nieuwe cryptomunt. De munt is in 2020 tot de cryptomarkt toegetreden. Hierdoor is de koers van deze cryptocurrency enigszins volatiel. In de afgelopen 24 uur is de koers veranderd met 4.74%. In de afgelopen 7 dagen is de koers van EXRD met 6.72% verandert.

Huidige supply1,604,958,666 EXRDMaximale supply1,604,958,666 EXRD
% verschil 24u4.74%% verschil 7D6.72%

Waar E-Radix kopen?

EXRD is de crypto token die behoord tot E-Radix als onderdeel van Radix. Het token kan gekocht worden door beleggers en investeerders. Door het token te kopen kunnen gebruikers gelijk toetreden tot de DeFi wereld en diverse tools gebruiken.

E-Radix biedt een protocol op laag 1. Volgens de makers van Radix kent het protocol een verbeterde beveiliging en zijn de mogelijkheden op het protocol oneindig doordat de schaalbaarheid geen limiet en belemmeringen kent. Daarnaast is het platform ook nog eens enorm snel.

EXRD kun je het beste kopen op Binance. Veel cryptohandelaren zijn bekend met Binance omdat deze crypto exchange een breed aanbod heeft van tokens. Daarnaast kent de uitwisseling ook lage transactiekosten en een hoge liquiditeit die ervoor zorgen dat je zorgeloos kunt handelen.

Heb je nog geen account? Dan kun je hieronder een gratis account aanmaken. Je krijgt direct een welkomstbonus van € 1000 aan handelskosten cadeau.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste E-Radix nieuws

Als je het nieuws rondom E-Radix dagelijks in de gaten houdt dan ben je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het protocol en de cryptocurrency. Je bent als eerste geïnformeerd over de nieuwe use-cases, de nieuwe ontwikkelingen volgens de roadmap, de nieuwe oplossingen die het team introduceert binnen de DeFi wereld, etc.

Wanneer je het laatste nieuws rondom E-Radix in de gaten houdt, is het belangrijk om officiële nieuwsbronnen te raadplegen. Het officiële Twitteraccount van E-Radix en de officiële website van Radix zijn voorbeelden van betrouwbare nieuwsbronnen die regelmatig nieuwe informatie vrijgeven. Het laatste EXRD nieuws van vandaag kun je terug vinden op Twitter.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?