ECOMI is een cryptocurrency die werkzaam is op de digitale verzamelmarkt. ECOMI crypto gebruik de bekende technologie van blockchains om diverse verzamel projecten te draaien op de cryptomarkt. Eén van de bekende projecten van ECOMI is VeVe. VeVe kan gezien worden als een wallet die verzamelaars kunnen gebruiken om hun digitale objecten in op te slaan.

ECOMI crypto is dus werkzaam in de digitale wereld van verzamelobjecten. Deze verzamelobjecten kunnen bijvoorbeeld NFT’s zijn. Uiteindelijk wil ECOMI zich ontwikkelen tot ’s werelds grootste digitale handelsplatform als het gaat om het verkopen, verzamelen en opslaan van digitale verzamelobjecten.

In dit artikel gaan we het hebben over ECOMI. We gaan in de use-case en de voordelen die het ECOMI handels- en verzamelplatform biedt. We kijken ook naar de ECOMI crypto verwachting, OMI koers verwachting en we gaan in op het laatste ECOMI nieuws. Wat gaat de ECOMI koers doen?

Wat is ECOMI?

Zoals eerder genoemd is ECOMI actief op de verzamelmarkt van de wereld van cryptocurrencies. Het bedrijf achter de ontwikkeling van ECOMI is gevestigd in Singapore. Hoewel ECOMI wil uitgroeien tot het high-end handelsplatform voor digitale verzamelobjecten richt het platform zich ook op inclusiviteit. Het platform wil digitale verzamelobjecten beschikbaar maken voor iedereen.

Digitale verzamelobjecten op de cryptomarkt worden ook wel NFT’s genoemd en zijn in de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Evenals ECOMI zijn er veel handelaren en investeerders die ook geloven in een toekomst voor NFT’s. Het platform dat ECOMI opgericht heeft voor het handelen in en opslaan van NFT’s is VeVe.

VeVe is een relatief jong platform dat is opgericht in 2017. Desalniettemin biedt het platform al verzamelobjecten aan van bedrijven en merken met grote namen zoals Pokémon, Legend of Zelda, James Bond en Lord of the Rings. Mogelijk breidt het assortiment van VeVe zich in de toekomst verder uit.

Wat doet de ECOMI koers?

Om de ontwikkeling van het VeVe platform en de ECOMI munt te financieren heeft ECOMI in 2019 een initial coin offering gehouden. De initial coin offering eindigde op 12 mei 2019 en leverde maar liefst 10,650,000 dollar op. Tijdens de initial coin offering was 20% van de tokens in de verkoop en werd één OMI coin verkocht voor een prijs van 0,00000001 Bitcoin. De actuele koers is $ 0.001287.

Als we kijken naar de historische koers van ECOMI dan zien we dat de eerste koersgegevens stammen van 29 maart 2022. Daarnaast is vlak na de notering op de beurs een flinke daling van de prijs te zien. De koers laat ook veel volatiliteit zien in de eerste maanden.

De ECOMI all time high staat op een OMI waarde van $ 0.013436. Deze waarde heeft de koers van ECOMI bereikt op March 19, 2021. Dit betekent dat het 558 dagen geleden is dat de koers van ECOMI zijn hoogtepunt heeft bereikt. Op dit moment heeft ECOMI een market cap van $ 362,857,793, waarmee het cryptoproject op plek 114 staat in de grootste crypto projecten ter wereld.

Als handelaar of investeerder is het belangrijk om de koers en de ontwikkeling van de koers van ECOMI in de gaten te houden. De ECOMI waarde geeft namelijk informatie over het succes van het project en de manier waarop jij als handelaar hiervan kunt profiteren. Hieronder is de ECOMI koersgrafiek te vinden.

Koersgrafiek:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de ECOMI verwachting 2022 – 2027?

Inmiddels hebben we gesproken over de doelen van ECOMI, de eerste ontwikkelingen van het platform, de use-case van ECOMI en de markt waarin het crypto project actief is. Als jij evenals de makers van ECOMI gelooft in de toevoeging en ontwikkeling van NFT’s, dan kan het als handelaar of investeerder interessant zijn om te beleggen in het ECOMI project.

Als we kijken naar de ECOMI voorspelling voor 2022 dan is het lastig om hier op de korte termijn een uitspraak over te doen omdat er veel verschillende factoren zijn die de prijs en de ontwikkeling van de ECOMI prijs bepalen.

Kijken we echter naar de ECOMI prijs voorspelling voor 2027 dan kunnen we al iets meer zeggen. De prijs was ECOMI is momenteel relatief laag. Als je nu de munten inkoopt en evenals de makers van het platform van VeVe gelooft in de toekomst voor NFT’s dan kan het interessant zijn om nu te beginnen met het beleggen in ECOMI.

Het is onmogelijk om een exacte ECOMI prognose te doen voor de komende vijf jaar omdat er veel factoren zijn die de koers kunnen beïnvloeden. Desalniettemin is een grote prijsstijging niet ongewoon in de ontwikkeling van de koers. In mei 2022 steeg de koers namelijk met 42.6%!

Door de vele verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de ontwikkeling van de prijs van ECOMI is het voor niemand mogelijk om te voorspellen hoe de koers zich in de toekomst ontwikkelt. Ook influencers en experts kunnen dit niet voorspellen. Daarom is het belangrijk om niet zomaar elke ECOMI voorspelling die je leest op het internet te geloven. Als handelaar of investeerder kun je het beste zelf onderzoek doen naar de koers en de ontwikkelingen van het cryptoproject.

Historische koersdata:

* Currency in USD
Historical Price for ECOMI
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de OMI coin?

De OMI munt is de native token van het ECOMI platform. De munt kan gebruikt worden om mee te handelen op de cryptomarkt maar heeft ook diverse toepassingen op het platform van ECOMI. De munt kan namelijk gebruikt worden om digitale verzamelobjecten te kopen of te verhandelen op het platform van ECOMI.

Als je gaat handelen in de OMI munt dan is het belangrijk om de schaarste van de munt in de gaten te houden. Immers, de schaarste van de munt is bepalend voor de prijs van de munt. De schaarste van de munt kun je bekijken door de huidige supply van 281,972,044,188 OMI te vergelijken met de maximale supply van 323,835,485,646 OMI.

Daarnaast is het als handelaar of investeerder in ECOMI ook belangrijk en verstandig om de volatiliteit van de koers in de gaten te houden. Voor handelaren die handelen op de korte termijn is het handig om te kijken naar het prijsverschil van de OMI munt over de afgelopen 24 uur. Dit prijsverschil was 0.84%. Handelaren die op langere termijnen handelen zijn vaak geïnteresseerd in het verschil in prijs over de afgelopen 7 dagen. De prijs van de OMI munt verschilde in de afgelopen 7 dagen -2.60%.

Waar ECOMI kopen?

Als je wilt gaan handelen in de ECOMI munt of aan de slag wilt gaan met het verzamelen van digitale objecten dan zul je de OMI munt moeten kopen. Deze digitale munt is te koop bij verschillende online exchanges waaronder Bitvavo.

Bitvavo is een online handelsplatform waarop cryptocurrencies tegen elkaar uitgewisseld kunnen worden en waarop fiatvaluta’s omgewisseld kunnen worden voor cryptocurrencies. Wil jij de ECOMI munt op een veilige en betrouwbare manier in jouw bezit krijgen? Volg dan het voorbeeld van miljoenen andere handelaren en koop jouw OMI munten op Bitvavo! Hieronder kun je een gratis account aanmaken op Bitvavo waarna jij kan starten met handelen.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste ECOMI nieuws

In dit artikel zijn al diverse factoren besproken die invloed kunnen hebben op de koers van ECOMI. Er is bijvoorbeeld gesproken over de ECOMI verwachting, de use-case van het platform, de use-case van de OMI munt en het doel van ECOMI. Tot slot is ook het laatste ECOMI nieuws een belangrijke factor die de prijs van de OMI munt kan beïnvloeden.

Door het ECOMI nieuws van vandaag in de gaten te houden ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je maximaal profiteren van jouw handelsstrategie of investering. Het officiële Twitteraccount van ECOMI is een goede bron van informatie.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?