Leestijd: 5 minuten

De ene coin is de ander niet. Zo zijn er zat coins die daadwerkelijk een probleem oplossen, maar er zijn ook coins die iets minder serieus zijn. Hier vallen ook de meme coins onder. Denk aan Doge coin of Shiba Inu, maar ook EG Token. Een coin ontstaan door een tweet van Elon Musk. Een meme coin, maar wel eentje voor het goede doel.

In dit artikel leg ik uit wat de EG Token coin is, hoe de EG Token verwachting eruit ziet en wat de EG Token crypto verwachting kan doen in de toekomst. Natuurlijk kan ik niet de EG Token prijs voorspellen, maar wellicht dat dit artikel helpt met jou onderzoek over deze coin.

Wat is EG Token?

EG Token (voorheen Elongate) begon als een meme. Op het moment dat Elon Musk een tweet plaatste op 25 maart 2021 met de tekst “If there’s ever a scandal about me, *pleas* call it Elongate.”. Het duurde niet lang voordat een groep programmeurs hiermee aan de haal gingen en de Elongate coin hadden gebouwd. 

Het idee is om via de meme cultuur die rondom bepaalde coins heerst te gebruiken om bewustwording te creëren in de strijd tegen wereldhonger. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit diepgeworteld in de identiteit van EG Token. Blockchain en goede doelen gaan goed samen. Zo heeft EG Token al meerdere samenwerkingen met grote goede doelen over de hele wereld.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de community van EG Token zelf de goede doelen uitkiest. Elke maand wordt namelijk geld gegeven aan een goed doel. Dit geld wordt bij elkaar geraapt doordat iedereen 10% transactiekosten moet betalen wanneer er gebruik wordt gemaakt van de functionaliteiten van EG Token. 

Van de 10% wordt 5% aan de kant gelegd voor het goede doel. De andere 5% is voor de EG Token crypto houders die het ecosysteem overeind houden. Je krijgt een bepaald bedrag afhankelijk van het aantal coins dat je bezit. 

Het ecosysteem heeft veel functionaliteiten. Zo worden er op het platform mobiele games gemaakt die jou belonen met bijvoorbeeld NFT’s, hebben ze een eigen social media platform en bestaat er een streamingdienst. Deze dienst kan je voor podcasts, series en film gebruiken. Elke content creator kan hier gebruik van maken.

Wanneer je hier gebruik van maakt en transactiekosten maakt gaan deze dus voor 50% naar een goed doel. Als dit gebeurd dan kan je op het Social Impact Management Platform zien wat het goede doel gedaan heeft met het geld. Goede doelen updaten hun behaalde doelen en nemen je mee in hun strijd. 

EG Token is een van de weinige coins die zich zo focussen op goede doelen. Hierdoor is het platform duurder, maar ze brengen hierdoor blockchain wel in contact met de goede doelen over de hele wereld. Het is niet duidelijk wat de EG Token verwachting zal doen in de toekomst, maar wanneer Elon Musk met de coin aan de haal gaat kan het snel gaan. Of je hierop moet hopen is een andere vraag. 


Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Wat doet de EG Token koers?

De EG Token koers is sinds 4 september 2021 te zien op Coinmarketcap. De prijs schoot in de eerste maanden hard omhoog, maar knalde daarna net zo goed weer naar beneden. De EG Token waarde verschilt met de minuut.

De EG Token All Time High staat op een waarde van $ 0.000003 (October 30, 2021). Deze koers werd 769 dagen geleden bereikt. De totale marketcap van de token is $ 111,493,589 en hiermee staat het op plaats 334 van grootste crypto projecten.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de EG Token verwachting 2023 – 2028?

Ik vind het zelf altijd mooi wanneer bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen. In deze tijd is het steeds normaler om dit te doen. Voor EG Token kan dit positief uitpakken, echter moet er voor een mooie EG Token koers verwachting wel een groei in gebruikers te zien zijn.

Het aantal gebruikers is vaak een belangrijk element voor de prijs van de coin. Het project biedt mooie diensten aan, maar in hoeverre is dit aantrekkelijk voor de normale man wanneer de kosten relatief hoog zijn. Er zijn meerdere bedrijven die deze diensten aanbieden. Er is veel concurrentie zowel op de blockchain als daarbuiten. 

Mooie samenwerkingen met goede doelen zijn in ieder geval goed. Zo zag ik dat het bedrijf Ocean Clean Up al een samenwerking is aangegaan. In hoeverre dit bijdraagt aan een positieve EG Token voorspelling is moeilijk te zeggen. Het betekent wel dat ze worden vertrouwd. 

Zolang de diensten goed werken en mensen bereid blijven om extra te betalen voor een betere wereld kan dit project best slagen. Misschien niet de grootste en de beste, maar wel eentje die denkt om de wereld.

Wanneer je geïnteresseerd bent in de coin en je wilt meer onderzoek doen, dan kan historische data een goede indicator zijn voor je onderzoek. Kijk bijvoorbeeld eens naar het handelsvolume. Hoe hoger dit volume hoe meer mensen de coin gebruiken.

De EG Token prognose is onderhevig aan meerdere factoren. Wanneer we kijken naar de koersstijgingen in het verleden kan de EG Token verwachting voor 2023 nog best rustig blijven. Misschien dat we over meerdere jaren opeens enorme stijgingen zien. De EG Token verwachting voor 2028 kan zo 300% boven de huidige prijs uitvallen. 

Wat is het nut van de EG Token coin?

De EG Token token is gebouwd op de Binance Smart Chain. Hierdoor is het een BEP20 token. Er zijn genoeg EG Token coins gezien de 1 biljoen die ze hebben aangemaakt. De token wordt vaak geburnt. Hierdoor wordt de prijs gereguleerd, maar ontstaat er ook schaarste. Schaarste kan een reden zijn om iets te kopen. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod kan de prijs snel stijgen.

Er zijn veel EG Token voorspellingen op het internet te vinden. Deze voorspellingen zijn niet altijd betrouwbaar. De factoren die worden meegewogen worden niet altijd gedeeld waardoor je niet weet waarop het gebaseerd wordt. Doe daarom je eigen onderzoek. Voor het snel handelen kan het handig zijn om het verschil in prijs te weten met een week geleden. Kijk hiervoor op Coinmarketcap.

Huidige supply549,649,971,723,242 ELONMaximale supply1,000,000,000,000,000 ELON
% verschil 24u4.22%% verschil 7D24.88%

Waar EG Token kopen?

Het kopen van EG Token is op eigen risico. Om dit risico te verminderen is gedegen onderzoek van belang. Meerdere factoren onderzoeken en de algehele markt in de gaten houden kan een goed begin zijn. De koers op Coinmarketcap kan je bijvoorbeeld in de gaten houden. 

Heb je vertrouwen in de coin en wil je gaan investeren, dan kan je dit op Pancakeswap doen. Om geld op Pancakeswap te zetten kan je Bitvavo gebruiken. Door daar Ethereum te kopen en het te versturen naar Pancakeswap bezit je binnen enkele minuten EG Token. Als je nog geen account hebt op Bitvavo, dan kan je die hieronder aanmaken.

 1. Geld storten met iDEAL
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Wat is het laatste EG Token nieuws?

Het nieuws bijhouden rondom EG Token kan handig zijn om op korte termijn prijsschommelingen te voorspellen. Een overheid die crypto’s verbiedt of een grote hack kunnen desastreuze gevolgen hebben voor EG Token crypto. EG Token nieuws kan via meerdere kanalen bekeken worden. 

Op Twitter is EG Token erg actief. Ze hebben veel volgers waar ze contact mee houden. Voor EG Token nieuws is dit het medium om te gebruiken. Hieronder zie je via Twitter het laatste EG Token nieuws vandaag.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.