Leestijd: 2 minuten

Binance oprichter en CEO, Changpeng Zhao, ook bekend als CZ, beantwoordde onlangs een FAQ van veel crypto uitvinders. Hij legde uit hoe je crypto kunt maken en sprak meer over de voordelen van het uitgeven van je eigen cryptomunt.

Creëer je eigen cryptomunt!

CZ nam onlangs de tijd om een veelgestelde vraag (FAQ) van veel crypto uitvinders te beantwoorden. De vraag was: één munt om ze allemaal te overheersen of miljoenen munten? CZ koos voor het laatste.

Hij zegt dat de uitgifte van een nieuwe cryptomunt een uitvinder wat geld kan opleveren bij de eerste verkoop (ICO, IEO, IDO) als het project geloofwaardig is. Wel moet de uitvinder zich realiseren dat hij er waarschijnlijk maar 0,1% van de totale waarde mee kan verdienen. Dit is volgens CZ namelijk niet het grootste voordeel.  

Het echte voordeel van de uitgifte van een cryptomunt, is dat er een heel nieuw ecosysteem ontstaat. Van interacties met gebruikers tot het vasthouden van gebruikers tot de ontwikkeling van het ecosysteem. CZ liet weten dat dit niet kan met bedrijfsaandelen of fiat valuta’s, en ook niet met Bitcoin. Om dit te realiseren, zul je een eigen cryptomunt valuta moet creëren om het te laten werken.

Hij gelooft verder dat mensen nieuwe tokens voor hun project zullen blijven maken en dat er in de toekomst miljoenen tokens zullen zijn. Sommige daarvan zullen succesvol zijn en andere zullen mislukken.

CZ adviseert dat mensen alleen een token moeten maken als het voorziet in een markbehoefte. Als er geen zogenaamde product – markt fit is, dan raadt hij af een token te maken.

Het advies van Zhao aan crypto-uitvinders is om een gesprek te hebben met Binance Labs voor ze hun plannen initiëren of afronden. Als het een aantrekkelijk project is, kan het Binance Labs team naar het ontwerp van het token kijken.

Dus waar wacht je op?


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.