Elon Musk staat erom bekent actief te zijn op Twitter en de sporadische meme niet uit de weg te gaan. Ook op zondag 21 december was het zo ver, Musk plaatst een meme over Bitcoin en hier kwamen een hoop reacties op.

Onderstaande meme plaatste Elon Musk op twitter en een hoop bekende mensen uit de crypto wereld waren snel om hierop te reageren. Een van de meest bekende was Michael Saylor. Hij is de CEO van Microstrategy, het bedrijf dat in de laatste maanden bijna al haar cash reserves omzette in Bitcoin en hier een gigantische winst op boekte. 

Saylor suggereerde in een reactie op de meme dat Musk de Tesla balance sheet van de dollar om zou moeten zetten naar Bitcoin om hier een $100 miljard voordeel mee te behalen voor de aandeelhouders. Hierop reageerde Musk verbazingwekkend genoeg met de vraag op een transactie van een dergelijke transactie überhaupt mogelijk is.

Hierop kwamen uiteraard weer een hoop nieuwe reacties binnen van mensen zoals Peter Schiff, Tone Vays en de Binance exchange. Allemaal zien ze maar al te graag een gezonde discussie met Musk over het beleggen in Bitcoin.

In het verleden heeft Musk zich al vaker uitgelaten over Bitcoin. Hij gaf toen aan niet echt met crypto bezig te zijn en ‘slechts’ 0,25 Bitcoin te bezitten. Op een geschat vermogen van $152,5 miljard is niet natuurlijk niet zoveel. 

Mocht Musk in gaan op het aanbod van Saylor om hem te helpen met het kopen van Bitcoin in deze grote getalen is dat natuurlijk groot nieuws al blijft het afwachten of het zal gebeuren. Michael Saylor heeft in ieder geval aangeboden om zijn volledige ‘playbook’ met Musk te willen delen.

De geschatte cash positie van Tesla was ongeveer $14 miljard. Dit is bijna 30 keer groter dan dat van Microstrategy. Je kunt je dan ook wel voorstellen wat er gebeurt als bedrijven als Tesla ook een gedeelte van hun tegoeden in Bitcoin zullen plaatsen. 

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.