Een nieuw project van Elon Musk, onder andere CEO van Tesla, is de samenwerking tussen de cryptomunten Dogecoin en Ethereum. Dit moet gebeuren door middel van een Doge-to-Ethereum brug. Musk helpt mee aan deze samenwerking om beide munten te boosten.  

Doge-to-Ethereum brug in ontwikkeling 

Tesla baas Elon Musk, die de afgelopen weken en maanden een grote rol heeft gespeeld in de schommelende waarde van met name de cryptocurrency bitcoin is opnieuw actief. De CEO heeft namelijk aangegeven dat hij het ‘zo goed als eens’ is met een samenwerking tussen de twee currencies Dogecoin en Ethereum. 

Het doel van de samenwerking is om een veilige, zogenoemde, Doge-to-Ethereum brug te maken, gaf Vitalik Buterin. Hij heeft samen met Elon Musk gepraat over de samenwerking tussen de twee munten. Het is niet voor niks dat topman Musk is gekozen om mee te werken aan dit project door Al-onderzoeker Lex Fridman. De invloed die hij de laatste tijd heeft gehad op de waarde van zowel de bitcoin en de dogecoin was de reden dat ze hem binnenhaalden om de kracht van de Ethereum te verbeteren. Fridman benadrukt dat hij niet wil dat mensen het gevoel hebben dat dogecoin tegengesteld is aan Ethereum, maar juist geloven dat Ethereum in de geest een beetje dogecoin is. 

De manier waarop de Doge-to-Ethereum brug gerealiseerd moet worden, is door op het moment dat Ethereum enige schaalbaarheid krijgt die werkt voor Ethereum activa, zou je in staat zijn om gewikkelde DOGE te verhandelen met zeer lage transactiekosten en daarbij een zeer hoge snelheid.  

De cryptomunt Ethereum ondergaat op dit moment een verbetering waarbij de overgang wordt gemaakt van een proof-of-work (PoW) consensusmodel naar een proof-of-stake (PoS) mode. Deze update duurt echter langer dan verwacht, door interne conflicten in het team, geeft de medeoprichter van Ethereum aan.  

Vorige maand was Musk al actief in Dogecoin en stelde daar verbeteringen in voor, na een ontmoeting met de DOGE ontwikkelaars. Naar aanleiding van deze ontmoeting schreef Musk dat Doge idealiter Doge de bloktijd met 10X versnelde, de blokgrootte met 10X vergrootte en de fee verlaagde met 100X. Met dit plan zou de munt veel succes hebben, in zijn ogen. 

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.