De Enjin coin (ENJ) staat al een lange tijd in de top 75 op Coinmarketcap. De coin wordt gezien als de cryptocurrency voor de gaming-industrie. In dit artikel gaan we kijken waarom ENJ zo populair is, hoe het gaat met de ENJ koers en kijken we naar de ENJ koers verwachting en voorspellingen voor de toekomst.

De kracht van Enjin

Zoals ik net al zei is de Enjin coin een currency voor de gaming-industrie. Het moet dé coin worden die overal gebruikt wordt. Enjin maakt het mogelijk om je eigen spel te ontwikkelen met behulp van blockchain technologie.

Het platform is gratis en iedereen kan er gebruik van maken. Met meer dan 20 miljoen geregistreerde gamers en 250 duizend aangesloten gaming communities is Enjin een serieuse speler. Het team van Enjin weet heel goed waar ze mee bezig zijn.

De kracht van deze coin is dat games met elkaar worden verbonden. Dit betekent niet dat je met Lionel Messi vanuit Fifa opeens door Call of Duty kan rennen met een bal. Wel kan je de waarde van je Lionel Messi kaartje omzetten in tokens om zo te ruilen met in game items van een ander spel.

Als je liever geld wilt hebben voor jouw Fifa kaartje dan kan je de waarde ook omzetten naar ENJ coins. Deze coins zijn zoals alle andere coins om te zetten naar euro’s. Een speelse manier om geld te verdienen.

Wanneer je nu een item wilt verkopen voor geld kan het zo zijn dat je wordt gescammed. De persoon betaald niet en laat niks meer van zich horen. Op het Enjin platform is dit onmogelijk. Het is 100% veilig en dat maakt Enjin sterk en uniek.

De gaming industrie is al enorm en groeit nog steeds dagelijks. Wanneer de industrie met Enjin in zee gaat kan dit erg gunstig uitpakken voor de Enjin Coin koers verwachting.

Enjin Coin koers verwachting

De gaming industrie is enorm. De industrie had in 2019 een omzet van 152 miljard. Over de markt en de potentie hoeven we ons dus geen zorgen te maken.

Wanneer we ons een wereld voorstellen waarin iedereen het Enjin netwerk gebruikt, worden er ongelofelijk veel transacties gemaakt.

Enjin zorgt met Efinity ervoor dat de transacties die op het netwerk gemaakt worden ontzettend snel gaan. Dit is nodig omdat Enjin op het Ethereum netwerk zit wat voor schaalbaarheidsproblemen kan zorgen. Efinity vergroot de schaalbaarheid waardoor er meer transacties tegelijkertijd uitgevoerd kunnen worden.

De items die jij in-game omzet naar Enjin tokens of coins worden opgeslagen in de Enjin wallet. Dit is de officiële wallet waar alle coins in opgeslagen kunnen worden, maar ook al jouw in-game items. Via deze wallet kan jij ook items ruilen met andere gamers.

Als je een specifiek item wilt hebben maar niet weet wie dat item heeft dan kan je dat opzoeken in de EnjinX. Dit is de blockchain explorer waar je alle gegevens kunt opzoeken.

Naast dat Enjin veel mogelijkheden biedt voor de gamer, biedt het ook mogelijkheden voor de ontwikkelaars van games. Enjin heeft hiervoor Software Development Kits gemaakt. Dit houdt in dat er spellen gemaakt kunnen worden op de blockchain.

Wanneer Enjin de gamers en ontwikkelaars naar het platform trekt kan dit goed uitpakken voor de Enjin Coin koers en resulteert dit in een hoge ENJ koers verwachting.

Historische Enjin Coin koers

De ENJ koers verschijnt voor het eerst op de radar in november 2017. Op coinmarketcap zien we dat ze na twee maanden opeens omhoog schieten. Een enorme koersstijging die ervoor zorgt dat de All time high snel wordt bereikt. Op 7 januari 2018 bereikt de ENJ koers een waarde van 0,46 dollarcent.

De ICO van Enjin was een groot succes. Binnen vijf maanden had Enjin 22 miljoen dollar aan Ethereum opgehaald. De totale token voorraad die hier uit voort kwam werd voor 80% verkocht en 20% werd verdeeld onder het team, het bedrijf en investeerders.

Enjin maakte een vliegende start. Het bedrijf dat al sinds 2009 bestaat maakte snel naam in cryptoland. Na de mooie start zakte het echter ook weer snel in. Als we kijken naar de andere coins is dit niet gek.

In 2019 schoot Enjin weer uit de startblokken. Dit had veel te maken met de enorme stijging van Bitcoin toentertijd. Nadat alles weer wat was afgevlakt heeft Enjin een rustige periode gehad. Geen gekke pieken of dalen en weer rustig wachten tot het volgende startschot.

ENJ prijs voorspellingen 2020 – 2028

Het is belangrijk om te weten dat de prijs voorspellingen alleen bereikt kunnen worden als Enjin de game community naar zich toe trekt. Onlangs zijn ze samen met Samsung in zee gegaan. Dit biedt zeker perspectief en reden om te denken dat ze hun missie kunnen waarmaken.

De ENJ koers zal groen gloeien in de komende jaren. Verscheidene bronnen zijn aardig positief over de Enjin Coin waarde. Aan het eind van 2020 is de ENJ verwachting dat de koers zal eindigen op 0,13 dollarcent ($ 0,232).

In 2023, drie jaar later zal de koers verdubbelt zijn naar een respectievelijke 0,28 dollarcent. Een verdubbeling van een koers in cryptoland is niet heel gek. In de hoogtijdagen zagen we soms een verdubbeling binnen een dag. In 2025 is de koer verwachting van een ENJ coin 0,60 dollarcent.

Enkele andere Enjin Coin voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 0,292
2022: $ 0,349
2023: $ 0,430
2024: $ 0,450
2025: $ 0,593
2026: $ 0,663
2027: $ 0,782
2028: $ 0,868

ENJ coin kopen?

De ENJ coin is gemakkelijk te koop via Bitvavo. Voordat je overgaat tot het kopen van de coin is het verstandig om in het achterhoofd te houden dat het voorspellen van de ENJ koers geen vaste wetenschap is. Doe eerst zelf goed onderzoek voordat je over gaat tot het kopen van ENJ.

  1. Geld storten met iDEAL
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Webinar beleggen & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In dit Gratis Webinar leer je de beginselen van het beleggen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.