De EnjinCoin Airdrop op Binance: ontvang 15 gratis ENJ


EnjinCoin logo

Op Binance worden regelmatig Airdrops gehouden. Dit kan zijn ter promotie van een munt of ter ere van een samenwerking. Op 7 maart kondigde Binance een Airdrop van EnjinCoin aan op de exchange. Iedereen die in de top 100.000 staat met meeste Binance Tokens (BNB) ontvangt gratis 15 EnjinCoins (ENJ).

 

Wat is EnjinCoin?

EnjinCoin is een project dat zich richt op de game industrie. Er wordt gewerkt aan een platform waar gamers, door middel van de blockchain, echt eigenaar worden van hun virtuele items. Op de meest populaire spellen kunnen gebruikers op dit moment items verdienen, maar hier kunnen ze verder niets mee. Met het platform van EnjinCoin wordt het mogelijk om deze virtuele items te ruilen met andere gebruikers, met de EnjinCoin als valuta. Hierdoor zijn mensen daadwerkelijk eigenaar van hun items en kunnen ze dit ook verkopen voor iets wat waarde heeft in de ‘echte’ wereld.

Hoe zit het met de Airdrop van ENJ?

Binance heeft aangekondigd een Airdrop te houden voor ENJ onder de houders van de Binance Token (BNB). Op het moment van de snapshot op 2018/03/09 0:00 AM (UTC) wordt er een balans opgemaakt van alle BNB bezitters op Binance. Iedereen die in de top 100.000 staat van meeste BNB tokens doet automatisch mee aan de Airdrop. Als je in de top 100.000 staat ontvang je 15 ENJ tokens, die in je wallet op Binance komen te staan.

Moet ik nog iets doen om mijn ENJ te claimen?

Het aller belangrijkste is om genoeg BNB tokens te bezitten. Het is niet duidelijk hoeveel je precies moet bezitten om in de top 100.000 te komen, dus hier kan geen aantal voor genoemd worden. Maar mocht blijken dat je genoeg tokens hebt op het moment van de snapshot, dan hoef je niets te doen om je tokens te claimen. Je ontvangt op het moment van uitbetaling dan direct je ENJ in de daarvoor bestemde wallet. Je kunt je hier aanmelden voor Binance.

Crypto masterclass:

Crypto masterclass

Kaj

Kaj is al jaren geïnteresseerd in Bitcoin en alles wat er maar mee te maken heeft. Schrijft sinds 2017 met veel plezier op CurrentCrypto.nl over de laatste nieuwtjes, de verschillende cryptocurrency, de koers verwachtingen en noem het maar op. In contact komen met Kaj? Laat een bericht achter via het contact formulier.

Recent Content

Maak nu een gratis account aan op Bitvavo en handel de eerste €1000 zonder transactiekosten!

Maak nu een gratis account aan