Op Binance worden regelmatig Airdrops gehouden. Dit kan zijn ter promotie van een munt of ter ere van een samenwerking. Op 7 maart kondigde Binance een Airdrop van EnjinCoin aan op de exchange. Iedereen die in de top 100.000 staat met meeste Binance Tokens (BNB) ontvangt gratis 15 EnjinCoins (ENJ).

 

Wat is EnjinCoin?

EnjinCoin is een project dat zich richt op de game industrie. Er wordt gewerkt aan een platform waar gamers, door middel van de blockchain, echt eigenaar worden van hun virtuele items. Op de meest populaire spellen kunnen gebruikers op dit moment items verdienen, maar hier kunnen ze verder niets mee. Met het platform van EnjinCoin wordt het mogelijk om deze virtuele items te ruilen met andere gebruikers, met de EnjinCoin als valuta. Hierdoor zijn mensen daadwerkelijk eigenaar van hun items en kunnen ze dit ook verkopen voor iets wat waarde heeft in de ‘echte’ wereld.

EnjinCoin Airdrop

Hoe zit het met de Airdrop van ENJ?

Binance heeft aangekondigd een Airdrop te houden voor ENJ onder de houders van de Binance Token (BNB). Op het moment van de snapshot op 2018/03/09 0:00 AM (UTC) wordt er een balans opgemaakt van alle BNB bezitters op Binance. Iedereen die in de top 100.000 staat van meeste BNB tokens doet automatisch mee aan de Airdrop. Als je in de top 100.000 staat ontvang je 15 ENJ tokens, die in je wallet op Binance komen te staan.

Moet ik nog iets doen om mijn ENJ te claimen?

Het aller belangrijkste is om genoeg BNB tokens te bezitten. Het is niet duidelijk hoeveel je precies moet bezitten om in de top 100.000 te komen, dus hier kan geen aantal voor genoemd worden. Maar mocht blijken dat je genoeg tokens hebt op het moment van de snapshot, dan hoef je niets te doen om je tokens te claimen. Je ontvangt op het moment van uitbetaling dan direct je ENJ in de daarvoor bestemde wallet. Je kunt je hier aanmelden voor Binance.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.