In de traditionele financiële wereld kennen we een hoop fondsen en geld managers. Dit zijn partijen die grote bedragen managen voor hun klanten. Vaak krijgen ze hiervoor een leuke vergoeding en heb je veel geld nodig om je geld te laten managen door professionals. Met Enzyme kan iedereen met verstand van vermogensbeheer (in de crypto wereld) een fonds oprichten en geld beheren voor geïnteresseerden.

We kijken in dit artikel daarom naar Enzyme en de manier waarop vermogensmanagement teruggebracht wordt naar de kleine belegger. We gaan in op de Enzyme verwachting, de potentie voor de toekomst en de use-case.

Wat is Enzyme?

Enzyme is een open-source protocol waarmee het voor iedereen mogelijk wordt om een beleggingsfonds te openen en te beheren. In eerste instantie gaat het om digitale valuta in het fonds, maar de infrastructuur wordt gemaakt om fondsen voor alle denkbare financiële assets te kunnen maken.

In de traditionele financiële wereld is het niet voor iedereen weggelegd om een eigen fonds te maken of erin te investeren. Bij veel partijen heb je een minimaal bedrag nodig dat vaak in de tonnen loopt en dat is dus zerk niet voor iedereen.

Met Enzyme kan iedereen die verstand heeft van vermogensbeheer een fonds openen. Geïnteresseerden kunnen vervolgens in dit fonds beleggen en het beheer laten doen door de beheerder(s) van dit fonds. Met de DeFi wereld is dit op dit moment een hele interessante optie.

Het is daar immers mogelijk om op verschillende manieren te verdienen aan cryptocurrency. Denk aan het uitlenen van geld en het bieden van liquiditeit in liquidity pools. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar je moet hiervoor wel vaak met cryptocurrency schuiven aangezien de beste rentes ook verschillen per dag per project.

Door je geld te beleggen in een fonds van Enzyme met een beheerder die hier strak bovenop zit krijg je voor een kleine vergoeding (1%) het maximale uit je cryptocurrency. Iemand anders houdt voor het fonds de beste rentes en koersen in de gaten en jij plukt hier de vruchten van.

Dingen als risicomanagement, het verschuiven van de tegoeden in het fonds en het onderzoek naar de juiste projecten wordt gedaan door de fondsbeheerder. Het interessante aan Enzyme is dat iedereen een fonds kan openen. In ruil voor een management fee en soms een performance fee is Enzyme voor zowel de belegger als de fondsbeheerder een interessante optie in deze digitale wereld waar we steeds meer zelf willen doen.

Enzyme koers

Het Enzyme project bestaat sinds februari 2017, toen werd ICO gehouden. Destijds bestond het project onder de naam Melon Protocol. Na een rebrand gaat het sinds december 2020 door het leven als Enzyme. Bij de token sale in 2017 werd $ 2,9 miljoen opgehaald. Beleggers konden één MLN coin kopen voor $ 5,83. De actuele Enzyme koers is $ 106.37.

De eerste notering van de MLN koers was net iets na de token sale in 2017. Het project profiteerde wat betreft de koers direct van de bull markt in die tijd. Het is duidelijk te zien dat de Enzyme koers ook na de bull markt weer flink omlaag ging zoals de meeste andere projecten.

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil -10.85%. Het is goed om de koers in de gaten te houden, ook de historische koers. Zo kun je trends ontdekken en een goede mening vormen over de richting van het project. Hieronder vind je daarom de Enzyme koersgrafiek.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Enzyme verwachting 2021

Niemand kan je met zekerheid de Enzyme koers verwachting voor de toekomst vertellen. Er zijn te veel factoren die hier in de loop der jaren invloed op kunnen hebben. Het is verstandiger om te kijken naar de use-case van het project om te bepalen of Enzyme bestaansrecht heeft. 

Het interessante aan Enzyme is dat het vermogensbeheer zoals we dat zien in de traditionele beleggingswereld introduceren voor het grote publiek. Vroeger was het zo dat bankiers vermogens beheerden en dat niemand anders wist hoe dit moest.

Met cryptocurrency in het bijzonder is dit niet meer aan de orde. Geïnteresseerden kunnen van achter hun computer hele degelijke modellen maken en hier goede beleggingsstrategieën mee bedenken. Eén blik op Twitter en je ziet talloze crypto traders die, in ieder geval naar eigen zeggen, flinke winsten boeken. 

Met Enzyme kunnen beleggers met minder verstand van zaken en minder tijd deze mensen vinden. De beleggers met verstand van zaken kunnen een crypto fonds oprichten en de ander kan hier zijn geld in stoppen om mee te kunnen profiteren van die expertise. 

Alles wordt op Enzyme geregeld met smart contracts en beleggers hoeven het beheer van hun cryptocurrency (private key) niet eens uit handen te geven. Dit alles maakt de Enzyme crypto verwachting wat de use-case betreft interessant en op z’n minst de moeite waard om in de gaten te houden.

Enzyme voorspelling

Zoals ik al aangaf kan niemand je de Enzyme verwachting voor 2021 met een 100% zekerheid zeggen. We concludeerden al dat de use-case een interessante is. Het brengt het fondsmanagement dat eerder alleen voor de elite was naar de blockchain en maakt het voor iedereen beschikbaar. Uiteraard blijft het de vraag hoe dit zich in de komende jaren zal ontwikkelen, maar interessant is het in ieder geval.

Verder is het ook goed om te kijken naar de data van Enzyme. Bijvoorbeeld de schaarste van de MLN coin is belangrijke metric. Dit kun je checken door te kijken naar de huidige supply (1,453,964 MLN) en de maximale supply (1,824,437 MLN). Hoe meer tokens er al zijn uitgegeven, hoe schaarser de MLN token is in de toekomst. Dit heeft vaak een positieve werking op de Enzyme waarde. Op dit moment heeft Enzyme een market cap van $ 151,859,986.

In de afgelopen zeven dagen was het koersverschil van Enzyme -2.54%. Voor een belegging op de lange termijn is het alleen verstandiger om verder vooruit te kijken. Ik wil je hier graag duidelijk maken dat je je hierbij het beste kan richten op je eigen onderzoek. Neem nooit zomaar voorspellingen aan van vreemden, zeker niet op het internet. Niemand kan je met zekerheid de Enzyme verwachting vertellen. Veiliger is het om goed onderzoek te doen naar de belangrijke zaken zoals de koersdata, het team en de token om zo zelf een mening te vormen.

MLN coin kopen

Wil je Enzyme kopen? Dan kun je dit doen op de beste exchange van Nederland, Bitvavo. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL en ook gemaakte winsten kun je instant laten uitbetalen op je bankrekening. Heb je nog geen account op bitvavo? Dan kun je die aanmaken via deze link en profiteren van een welkomstbonus. Je handelt de eerste € 1000 namelijk zonder handelskosten.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.