EOS staat al tijdens in de top 10 van Coinmarketcap en is daarom een van de bekendste projecten van het moment. In dit artikel gaan we kijken waarom EOS in de top staat, hoe het gaat met de EOS koers en kijken we naar de EOS voorspelling voor de toekomst.

De kracht van EOS

EOS is mede opgericht door Dan Larimer, wie onder andere ook verantwoordelijk is voor Steemit. Het project is gemaakt met het idee om de schaalbaarheid te verbeteren ten opzichte van bijvoorbeeld Ethereum

Ook is het de bedoeling dat er gratis transacties gedaan kunnen worden met behulp van het netwerk. Ontwikkelaars moeten bovendien hun eigen applicaties gaan ontwerpen op de EOS blockchain, zodat het netwerk blijft groeien. EOS beveiligd de blockchain met behulp van Delegated Proof of Stake, net zoals ARK.

Veel cryptocurrency projecten op dit moment kampen met het probleem van schaalbaarheid. Om echt te kunnen concurreren met grote bedrijven als Visa/ Mastercard (20.000+ transacties per seconde) moet er dan ook nog veel gebeuren om op hetzelfde niveau te komen. EOS is van plan dit voor elkaar te krijgen voor het grote publiek. 

Lukt het EOS om ten eerste de schaalbaarheid te verhogen en ten tweede om het te laten gebruiken bij het grote publiek, dan kan dit hele positieve dingen teweeg brengen voor de EOS koers. De EOS koers verwachting is dan ook goed met het oog op de potentie.

EOS koers verwachting

De potentie van EOS is duidelijk. Het valt en staat echter bij de mate van adoptie van het project. Hoe meer mensen het gebruiken, hoe beter dit is voor de koers. De mogelijkheid voor ontwikkelaars om op het EOS netwerk applicaties te ontwikkelen is hierbij doorslaggevend.

Hoe meer ontwikkelaars er met het netwerk aan de slag gaan, hoe meer apps mensen naar het netwerk kunnen trekken. Het social media platform Voice is hier een voorbeeld van. Weet EOS mensen naar het platform te trekken, dan leidt dit tot een hoge EOS koers en dus een hoge EOS koers verwachting.

Historische EOS koers

De ICO van EOS was zeer succesvol en wist in juni 2017 maar liefst $196 miljoen binnen te slepen. 1 EOS ging toen voor $0,99 over de toonbank. Sindsdien heeft de EOS koers grote schommelingen meegemaakt zoals ieder ander crypto project. De actuele EOS koers vind je hierboven.

EOS prijs voorspelling 2020 – 2028

Zoals al aangegeven hangt de prijs voorspelling van EOS volledig af van de mensen die het gebruiken en daarmee dus de applicaties die ontwikkeld zullen worden op het platform. Ook is een belangrijk selling point voor het project de transactiesnelheid en kosten. Weten ze op deze punten zich te onderscheiden? Dan is de EOS koers erg positief in de toekomst. 

De EOS prijs voorspelling voor het einde van 2020 is in het beste geval tussen de $10 en $15 naar verwachting ($ 5,34). Weet EOS de lijn door te trekken en het platform te blijven ontwikkelen kan de EOS waarde in 2025 zelfs nog een stuk hoger zijn. Er wordt zelfs een voorspelling gedaan van $106,77 door Coinswitch. Uiteraard dien je iedere voorspelling met een korreltje zout te nemen, maar het is duidelijk dat de verwachtingen hoog zijn.

Enkele andere EOS prijs voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 4,00
2022: $ 4,79
2023: $ 5,59
2024: $ 6,46
2025: $ 8,10
2026: $ 9,67
2027: $ 9,72
2028: $ 12,26

EOS kopen

Heb je besloten dat EOS een goede aanvulling is voor je portfolio? Dan kun je EOS hier kopen. Je kunt erg gemakkelijk geld storten met iDeal en ook je winst weer direct uit laten betalen. Schrijf je je nu in via onderstaande link? Dan hoef je de eerste week geen fee te betalen over de eerste € 1000. Ook profiteer je daarna van erg lage fees tot 0,25%.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.