EOS staat al tijdens in de top 10 van Coinmarketcap en is daarom een van de bekendste projecten van het moment. In dit artikel gaan we kijken waarom EOS in de top staat, hoe het gaat met de EOS koers en kijken we naar de EOS voorspelling voor de toekomst.

De kracht van EOS

EOS is mede opgericht door Dan Larimer, wie onder andere ook verantwoordelijk is voor Steemit. Het project is gemaakt met het idee om de schaalbaarheid te verbeteren ten opzichte van bijvoorbeeld Ethereum

Ook is het de bedoeling dat er gratis transacties gedaan kunnen worden met behulp van het netwerk. Ontwikkelaars moeten bovendien hun eigen applicaties gaan ontwerpen op de EOS blockchain, zodat het netwerk blijft groeien. EOS beveiligd de blockchain met behulp van Delegated Proof of Stake, net zoals ARK.

Veel cryptocurrency projecten op dit moment kampen met het probleem van schaalbaarheid. Om echt te kunnen concurreren met grote bedrijven als Visa/ Mastercard (20.000+ transacties per seconde) moet er dan ook nog veel gebeuren om op hetzelfde niveau te komen. EOS is van plan dit voor elkaar te krijgen voor het grote publiek. 

Lukt het EOS om ten eerste de schaalbaarheid te verhogen en ten tweede om het te laten gebruiken bij het grote publiek, dan kan dit hele positieve dingen teweeg brengen voor de EOS koers. De EOS koers verwachting is dan ook goed met het oog op de potentie.

Over EOS en de EOS koers verwachting

De potentie van EOS is duidelijk. Het valt en staat echter bij de mate van adoptie van het project. Hoe meer mensen het gebruiken, hoe beter dit is voor de koers. De mogelijkheid voor ontwikkelaars om op het EOS netwerk applicaties te ontwikkelen is hierbij doorslaggevend. Hoe meer ontwikkelaars er met het netwerk aan de slag gaan, hoe meer apps mensen naar het netwerk kunnen trekken. Het social media platform Voice is hier een voorbeeld van. Weet EOS mensen naar het platform te trekken, dan leidt dit tot een hoge EOS koers en dus een hoge EOS koers verwachting.

Historische EOS koers

De ICO van EOS was zeer succesvol en wist in juni 2017 maar liefst $196 miljoen binnen te slepen. 1 EOS ging toen voor $0,99 over de toonbank. Sindsdien heeft de EOS koers grote schommelingen meegemaakt zoals ieder ander crypto project. De All Time High van EOS was op 29 april 2018 en bedroeg maar liefst $21,39. De actuele EOS koers vind je hierboven.

EOS prijs voorspelling 2020, 2025

Zoals al aangegeven hangt de prijs voorspelling van EOS volledig af van de mensen die het gebruiken en daarmee dus de applicaties die ontwikkeld zullen worden op het platform. Ook is een belangrijk selling point voor het project de transactiesnelheid en kosten. Weten ze op deze punten zich te onderscheiden? Dan is de EOS koers erg positief in de toekomst. 

De EOS prijs voorspelling voor het einde van 2020 is in het beste geval tussen de $10 en $15 naar verwachting. Weet EOS de lijn door te trekken en het platform te blijven ontwikkelen kan de EOS waarde in 2025 zelfs nog een stuk hoger zijn. Er wordt zelfs een voorspelling gedaan van $106,77 door Coinswitch. Uiteraard dien je iedere voorspelling met een korreltje zout te nemen, maar het is duidelijk dat de verwachtingen hoog zijn.

EOS kopen

Heb je besloten dat EOS een goede aanvulling is voor je portfolio? Dan kun je EOS hier kopen. Je kunt erg gemakkelijk geld storten met iDeal en ook je winst weer direct uit laten betalen. Schrijf je je nu in via onderstaande link? Dan hoef je de eerste week geen fee te betalen over de eerste € 1000. Ook profiteer je daarna van erg lage fees tot 0,25%!

Inschrijven en direct EOS kopen met iDeal

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass