Bitcoin heeft zojuist weer een nieuwe All Time High bereikt en normaal gesproken betekent dat vaak dat andere cryptocurrency achteruit gaan. Op dit moment is dat echter niet het geval en Ethereum bereikt zelfs het hoogste punt in 2020.

Je ziet vaak dat wanneer Bitcoin omhoog gaat mensen hun altcoins gaan verkopen om nog snel in te stappen. Hierdoor dalen de koersen en schiet Bitcoin verder omhoog. Wat aan de huidige rally opvalt is dat veel altcoins ook omhoog gaan, waaronder Ethereum

Ethereum staat alleen in de afgelopen 24 uur al op een stijging van bijna 10% (€ 47,39). Dit is het hoogste punt sinds mei 2018. In deze periode ging de Ethereum koers geleidelijk omlaag na de bereikte All Time High van € 1115,60 op 15 januari 2018. 

Inmiddels staat de Ethereum koers op € 529,90 en ook hier lijkt de rek er nog niet uit, net zoals met Bitcoin. Begin dit jaar stond de koers van Ethereum op € 117 wat betekent dat de koers met 359,16% gestegen is tot op heden.

Helemaal met het oog op de Ethereum 2.0 ontwikkelingen kan er de komende tijd nog veel gebeuren. Het kunnen staken van je Ethereum (minimaal 32 ETH nodig) om meer Ethereum te verdienen is natuurlijk erg interessant voor investeerders. 

Tijdens de vorige all time high in 2017 stond de Ethereum koers op 17 december 2017 op ongeveer € 600. Een maand later op 15 januari 2018 bereikte het de waarde van € 1115. Binnen een maand ging het dus behoorlijk omhoog. Of dat tijdens deze bull run weer gaat gebeuren blijft afwachten, maar voorlopig ziet het er goed uit. 

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.
About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.