Recent bereikte Ethereum opnieuw een all time high. De koers van $ 2152,45 werd in de nacht van 2 op 3 april bereikt. Nooit eerder stond de koers van Ethereum zo hoog en het lijkt erop dat het einde ook nog niet in zicht is. 

Wat zijn de verwachtingen?

De meeste mensen zijn het er wel over eens dat de rek nog niet uit Ethereum is. Dit is ook terug te zien in het koersverloop van de afgelopen tijd. 

Een jaar geleden precies stond de Ethereum koers op een waarde van $ 142,59. Vergeleken met de huidige koers is dat een stijging van 1373%. In totaal bedroeg deze stijging $ 1969,94.

Alleen al in de afgelopen maand steeg de Ethereum koers met ruim $ 545 (bijna 35%). Het koersverschil in de afgelopen 24 uur is 0.40%. In de afgelopen zeven dagen is dit verschil 3.73%.

De Ethereum verwachting is afhankelijk van degene wie je het vraag, maar over het algemeen zijn ze positief voor de toekomst. Er worden koersen genoemd van $ 2 – 5 K per Ethereum en dat is nog in de nabije toekomst. Als we verder kijken dan zien we die voorspellingen nog hoger oplopen, tot wel $ 10.000 +.

Of en hoe dit allemaal gaat verlopen blijft moeilijk te voorspellen. Wel is het duidelijk dat Ethereum nog verreweg de populairste cryptocurrency is na Bitcoin. Er worden constant nieuwe projecten op het platform gemaakt en investeerders weten het steeds beter te vinden.

We bevinden ons nu in een bull markt. Het is daarom goed om rekening te houden met een dip of zelfs een bear markt in de toekomst. De koersen die nu zo hard omhoog gaan komen ook weer eens naar beneden. Dat betekent alleen niet dat dit permanent is. Dit hebben we ook gezien in 2017 en 2018 toen de koersen uiteindelijk net zo hard weer naar beneden kwamen. Nu lachen we om die prijzen.

Het is met Ethereum mogelijk om te staken door Ethereum 2.0. Hiervoor heb je 32 ETH nodig. Daarnaast kun je natuurlijk minder kopen als aanvulling op je portfolio als dit er nog niet in zit. Hiervoor kun je terecht op de bekende exchange Bitvavo. Heb je hier nog geen account? Maak die dan via deze link voor een welkomstbonus.

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.