Leestijd: 2 minuten

Een bekende Ethereum whale, Gimli genaamd, heeft maar liefst 110 miljard Shiba Inu (SHIB) gekocht ter waarde van $3,6 miljoen. In december kocht hij ook al voor $3,5 aan SHIB tokens.

Ethereum whale Gimli koopt voor $3,6 miljoen aan SHIB

Gimli heeft voor ruim $3,6 miljoen aan SHIB tokens gekocht. De enorme transactie werd voor het eerst gespot en gemeld door WhaleStats, het platform dat de top 1000 Ethereum whales bijhoudt.

De whale, die de naam draagt van een fictieve dwergenkrijger gecreëerd door auteur J. R. R. Tolkien, bezit momenteel voor $47.8 miljoen aan SHIB tokens. Dit is zijn op één na grootste token. In totaal bezit Gimli momenteel voor $1,6 miljard aan ERC-20 tokens. Daarmee is hij een van de grootste bezitters.

Dit is de eerste SHIB aankoop die de gigantische whale dit jaar deed. Op 3 december 2021 kocht Gimli maar liefst 28,2 miljard SHIB tokens. Op het moment van de aankoop waren de tokens maar liefst $ 1,1 miljoen waard. Op 2 december 2021 kocht Ethereum whale Gimli voor $2,4 miljoen aan SHIB tokens.

In de huidige markt is Shiba Inu de favoriet van een groot aantal Ethereum whales. Momenteel is SHIB goed voor 14.67% van hun totale bezit. Het FTX token (FTX), het eigen token van de FTX exchange staat op de tweede plaats. FTX is goed voor 13.37% van hun totale bezit.

Op 28 oktober bereikte Shiba Inu een all-time high van $0.00008616. Momenteel is de koers van het Shiba Inu aandeel nog 61,69% lager dan de ATH. Als we de prestaties van SHIB over de laatste paar dagen bekijken, zien we ook dat de SHIB prijs in de afgelopen 24 uur met 1% is gedaald.

Toch blijkt uit de meest recente aankopen dat Ethereum whales niet ontmoedigd zijn door de recente prestaties. Ze blijven de dip kopen. Op het moment van schrijven handelt SHIB op $0.000032.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.