We gaan het in dit artikel hebben over Ethernity. Je hebt in de laatste maanden vast wel eens de term NFT (non-fungible token) voorbij horen komen. Zelfs op websites als de NOS en nu.nl zie je hier regelmatig artikelen over verschijnen. Het is een manier om o.a. kunst te kopen en zeker te weten dat het van de echte artiest afkomstig is, maar er zijn nog veel meer toepassingen te bedenken. Ethernity richt zich op deze markt door een marktplaats te bieden met interessante functionaliteiten. 

Dat is de reden dat we hier Ethernity onder de loep nemen. We bekijken de potentie voor de toekomst en de Ethernity verwachting. Daarnaast vertellen we je hoe de ERN token gemaakt is om te helpen bij de financiering van goede doelen. Wat gaat de Ethernity crypto doen?

Wat is Ethernity?

Ethernity is een blockchain platform dat is ontworpen om te dienen als een NFT markt. Op het platform kunnen Authenticated non-fungible tokens (ANFT’s) verkocht worden. Dit zijn tokens waarvan iedere transactie vastgelegd is op een openbare blockchain en de authenticiteit goed van te achterhalen is.

De NFT markt is zeer populair de laatste tijd. Er verschijnen talloze spellen waarop je in-game items kunt verdienen en deze op een marktplaats kunt verkopen als NFT. Axie Infinity is hier een goed voorbeeld van. Daarnaast zijn er al talloze artiesten in het nieuws geweest die hun kunst verkochten als NFT en hier grote bedragen voor ontvingen. Zelfs de bekendste YouTubevideo’s worden nu verkocht als NFT voor miljoenen.

Het kunnen verkopen van het eigenaarschap van een product is voor kunstenaars een welkome ontwikkeling. Er is op deze markt namelijk veel sprake van namaak. Op Ethernity worden daarom enkel exclusieve NFT’s aangeboden die geïnteresseerden kunnen kopen voor ERN coins. 

Je kunt bij deze producten denken aan digitale honkbalplaatjes en andere soorten van digitale kunst. Op de NFT marktplaats van Ethernity zie je een duidelijk overzicht met alle beschikbare coins die je kunt kopen voor ERN tokens.

Waar Ethernity zich onderscheidt van andere NFT marktplaatsen is dat het een ingebouwde feature heeft die de donatie naar goede doelen mogelijk maakt. Artiesten kunnen een gedeelte van de opbrengst namelijk alloceren naar een goed doel. Bij verkoop van een kunstwerk zal er een bepaald percentage direct richting het goede doel gaan. 

Het eigenaarschap van van iets verkopen wordt steeds populairder. Bekende artiesten verkopen voor miljoenen aan online kunst en verzamelbare items. De kopers kopen dit om in de toekomst te kunnen profiteren van de schaarste die verbonden is aan een NFT om het zo met winst te verkopen.

Wat doet de Ethernity koers?

Ethernity is tot stand gekomen vanuit een visie van de oprichters en als eerste op de markt gebracht via het Polkastarter platform. Je kunt dit wel vergelijken met de Binance Launchpad, maar dan op een decentrale exchange. Er werd tijdens deze lancering $ 275.000 opgehaald. Eén ERN coin ging toen over de digitale toonbank voor $ 0,275. De actuele Ethernity koers is $ 3.27.  

Als we de ERN koers bekijken zien we duidelijk dat met name direct na de token sale de koers hard omhoog is gegaan. Dit heeft er mee te maken dat de Polkastarter een klein platform is voor lancering. De tokens worden dus in eerste instantie aan een relatief klein publiek verkocht voordat ze uiteindelijk op de markt komen op de bekendste exchanges. Dit kan die grote prijsstijging verklaren. 

De Ethernity All Time High staat op een hoogte van $ 73.86 (March 27, 2021). Het is sinds dat punt 551 dagen geleden dat we hierop stonden. Bij de lancering werd er $ 275.000 opgehaald. De huidige marketcap van het project staat op $ 52,561,067. Hiermee heeft het positie 386 van grootste cryptocurrency ingenomen.

In de afgelopen 24 uur was het koersverschil van Ethernity 118.53%. Het is goed om de ERN koers in de gaten te houden om er zo trends in te ontdekken en er van te kunnen profiteren. Hieronder vind je daarom de Ethernity koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Ethernity verwachting 2022 – 2027?

Om een goede Ethernity koers verwachting te kunnen schetsen is het belangrijk om naar het platform zelf te kijken en naar de markt waarin deze zich bevindt. Dit laatste is duidelijk, de NFT markt. Deze markt is met name de laatste maanden zeer populair.

Dit betekent dat de potentie van Ethernity groot is als deze markt zich op dit tempo blijft ontwikkelen. Daarbij moeten we overigens wel vertellen dat de concurrentie ook hevig is. Alle artiesten, muzikanten en gameontwikkelaars duiken nu massaal op deze markt. 

Het is daarom zaak voor Ethernity om hun marktplaats uit te kunnen laten blinken om zo niet alleen artiesten, maar ook betalende klanten aan zich te binden. Weten ze dit te doen? Dan is de Ethernity crypto verwachting rooskleurig.

Een van de interessante features die ze hiervoor in het leven geroepen hebben is de donatie functie. Automatisch een percentage van de opbrengst doneren aan het goede doel. Dit is een functie waarmee het platform anders is dan veel andere NFT-marktplaatsen die de laatste tijd uit de grond zijn geschoten. 

In een dergelijke populaire markt is het zaak om eruit te springen en dit soort functies maakt het interessant om er ten minste naar te kijken. Daarnaast is de mogelijkheid om je ERN tokens te staken interessant. Deze functies samen maakt dat Ethernity een unieke propositie heeft. 

Het is nu aan het team om deze ontwikkeling voort te zetten en klanten te trekken. In dit geval is de ERN verwachting positief voor de toekomst. Hieronder vind je meer historische data voor je onderzoek naar Ethernity.

* Currency in USD
Historical Price for Ethernity Chain
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de ERN coin?

Niemand kan je helaas met zekerheid de toekomstige waarde van de Ethernity coin vertellen. Zoals ik eerder al aangaf zijn er veel factoren die hier invloed op hebben. Niet op de laatste plaats is dit de populariteit van NFT’s in het algemeen.

Op dit moment is de markt booming en het einde lijkt niet in zicht. De kans is zelfs aanwezig dat we in de toekomst ook andere dingen als NFT zullen verkopen naast kunst en collectables. Het is zaak voor Ethernity om klaar te zijn voor dit soort ontwikkelingen om optimaal te kunnen profiteren.

In de afgelopen zeven dagen was het ERN coin koersverschil 134.02%. Voor een belegging op de lange termijn heb je alleen niet zoveel aan deze recente data. Je kunt daarvoor beter verder vooruit kijken.

Niemand kan je een precieze ERN verwachting geven, het onderzoeken van de fundamentele waarde is verstandiger om je mogelijke belegging op te baseren. Met de informatie op deze pagina hopen we je hiermee op gang te helpen.

Huidige supply15,968,212 ERNMaximale supply30,000,000 ERN
% verschil 24u118.53%% verschil 7D134.02%

Waar Ethernity kopen?

Wil je Ethernity kopen om te gebruiken op de NFT markt of gewoon als belegging? Dan kun je de ERN token kopen op Binance. Hiervoor zijn verschillende markten beschikbaar en daarom genoeg liquiditeit. Heb je hier nog geen account? Dan kun je die aanmaken via onderstaande link en altijd 10% korting ontvangen op je handelskosten. 

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Ethernity nieuws

Naast de genoemde factoren op deze pagina is het Ethernity nieuws erg belangrijk bij het opstellen van een goede Ethernity verwachting voor de toekomst. Dit komt doordat de ontwikkelingen rondom het project een grote impact kunnen hebben op de koers.

Een slecht presterend team, geweldige nieuwe technieken en dat soort dingen bepalen samen met het algemene sentiment de koers die het project in gaat slaan. Een goede bron van informatie is de twitterpagina. Hier zie je naast de nieuwtjes ook direct hoe actief het team nog is.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?