De wereld van cryptocurrencies kent een gedeelte dat ook wel het metaverse wordt genoemd. In dit deel van de cryptomarkt is Everdome crypto actief. Everdome crypto is een metaverse met een eigen cryptocurrency die op de markt wordt verhandeld onder het symbool DOME. Het Everdome metaverse houdt zich bezig met de ontwikkeling van virtual reality in combinatie met de voordelen van blockchain technologie en de wereld van cryptocurrencies.

Het doel van Everdome is om de wereld van virtual reality meer te integreren in het dagelijks leven en om virtual reality toegankelijker te maken voor meerdere toepassingen. Dit probeert Everdome door karakters in de digitale wereld meer realistisch te maken, wat de gebruikerservaring verbetert. De karakters in de digitale wereld van metaverse worden ook wel avatars genoemd.

In dit artikel gaan we het hebben over Everdome. We gaan in op de use-case en de manier waarop Everdome het metaverse probeert te verbeteren of aan te vullen. We bekijken de Everdome crypto verwachting, de koers en we gaan in op het laatste Everdome nieuws. Wat gaat de Everdome koers doen?

Wat is Everdome?

Everdome is een metaverse dat samenwerkt met het bekende Metahero. Samen willen de crypto projecten de meest realistische metaverse creëren die er bestaat. Everdome richt zich in deze samenwerking op de avatars die in de metaverse geplaatst kunnen worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van VR- en AR-technologie.

Everdome maakt avatars met behulp van 3D scan technologie. Deze technologie scant de gebruiker om vervolgens een avatar te creëren die in vorm en grootte exact lijkt op de gebruiker. Daarnaast kan de technologie gebruikt worden om accessoires aan de avatar toe te voegen om deze nog realistischer te maken. Meer realistische avatars lokken meer gebruikers naar de metaverse en verhogen op deze manier de implementatie van de wereld van crypto in het dagelijks leven.

Wat doet de Everdome koers?

Er is geen informatie bekend over een initial coin offering van Everdome. Dit betekent dat de DOME coin niet vroegtijdig verkocht is voor de financiering van het project. Hierdoor kan de huidige koers van DOME ook niet vergeleken worden met de prijs tijdens de initial coin offering. De actuele koers is $ 0.002262.

Als we kijken in de historie van Everdome dan zien we dat de eerste koersgegevens afkomstig zijn van 15 februari 2022. Kort na de notering op de beurs laat de koers van de DOME munt een enorme piek zien. Echter, daarna is de koers met fasen van volatiliteit ook weer gedaald.

De all time high van Everdome is de hoogste waarde die de koers ooit heeft bereikt. Momenteel staat de all time high op een waarde van $ 0.094188. De koers heeft deze all time high bereikt op February 17, 2022. Dit betekent dat het 224 dagen geleden is dat de koers zijn hoogtepunt heeft bereikt. De market cap van Everdome is $ 40,719,577. Hiermee staat Everdome op plek 452 in de ranking van crypto projecten.

Als handelaar of investeerder is het belangrijk om de koers en de ontwikkeling van de koers in de gaten te houden. Op deze manier ben je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en samenwerkingen waardoor je adequater kan handelen. Hierdoor zal je succes op de cryptomarkt toenemen. Je kunt de koers volgen via de onderstaande Everdome koersgrafiek.

Koersgrafiek:

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Everdome verwachting 2022 – 2027?

Dat virtual reality een groot onderdeel van de toekomst is dat valt niet te ontkennen. Dit maakt de Everdome voorspelling positief en kan een teken zijn om nu te beginnen met investeren in de Everdome metaverse. Als virtual reality belangrijker wordt dan kan je investering flink groeien over tijd.

Als we kijken naar de Everdome koers verwachting voor 2022 dan is het lastig om hier op de korte termijn een uitspraak over te doen. Dit komt omdat er ontzettend veel factoren zijn die de koers van Everdome kunnen beïnvloeden. Daarnaast zal de koers volatiliteit vertonen waardoor de exacte koers moeilijk te voorspellen is.

Kijken we naar de Everdome prijs verwachting voor 2027, dan kan hier al meer gezegd over worden. Als virtual reality en metaverse in populariteit stijgen de komende jaren dan kan verwacht worden dat de Everdome waarde in de komende jaren stijgt. Dit kan een belegging in Everdome succesvol maken. Immers, een hogere Everdome prijs maakt de waarde van je investering groter.

Het is onmogelijk om exact te voorspellen hoe de Everdome waarde zich in de komende vijf jaar ontwikkelt. We kunnen wel terug kijken in de historie van de koers van DOME om vervolgens te kijken of er eerdere prijsstijgingen zijn voorgekomen. Echter,  eerdere prijsstijgingen dienen natuurlijk geen garantie voor de toekomst. Desalniettemin kan gesteld worden dat een flinke prijsstijging eerder is voorgekomen in de koers van DOME. De prijs steeg namelijk met maar liefst 53.2% vlak na de beursnotering van de cryptomunt!

Als handelaar of investeerder is het belangrijk dat jij je bewust bent dat iedereen een Everdome prijs voorspelling op het internet kan plaatsen. Echter, niet alles wat je op het internet leest zal waar zijn. Daarom is het belangrijk om altijd zelf onderzoek te doen naar de koers en de ontwikkeling van het Everdome metaverse.

Historische koersdata:

* Currency in USD
Historical Price for Everdome
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de DOME koers?

De DOME munt is de native token van het Everdome metaverse. De munt kan gebruikt worden om te investeren in het Everdome project. Daarnaast kan de munt ook in het metaverse gebruikt worden om te betalen voor verschillende opties en mogelijkheden.

Als je gaat investeren in de DOME munt dan is het belangrijk om de voorraad van de munt in de gaten te houden. Immers, de voorraad heeft invloed op de prijs en geeft informatie over het succes van het cryptoproject. De voorraad kun je bekijken door de huidige supply te vergelijken met de maximale supply. De huidige supply is 17,960,424,636 DOME en de maximale supply is 100,000,000,000 DOME.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de ontwikkeling van de prijs van de DOME munt over tijd. Het prijsverschil over de afgelopen 24 uur was 10.38%. Over de afgelopen 7 dagen heeft de prijs van de DOME munt een prijsverschil laten zien van 19.54%.

Waar Everdome kopen?

Als je wilt gaan starten met handelen in Everdome of deel wilt uitmaken van het Everdome metaverse dan kun je de DOME munt kopen. Deze munt geeft je namelijk de mogelijkheid om te investeren of toegang tot de metaverse. Maar hoe kom je aan deze cryptomunt?

De DOME munt kun je kopen via een online exchange als Bitvavo. Bitvavo is een betrouwbare exchange waar je cryptocurrencies of fiatvaluta’s kunt inwisselen voor de DOME coin. Bitvavo is eenvoudig te gebruiken en heeft een ruim assortiment waardoor de exchange ontzettend populair is onder handelaren. Wil jij starten met DOME? Maak hieronder dan een gratis Bitvavo account aan en begin!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Everdome nieuws

In dit artikel zijn al verschillende factoren voorbij gekomen die van invloed zijn op de koers zoals de Everdome prognose, de use-case van de munt en specifieke eigenschappen van de metaverse van Everdome. Tot slot is het laatste Everdome nieuws ook een factor die van grote invloed kan zijn op de prijs van de DOME munt.

Door het laatste nieuws in de gaten te houden ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de metaverse en kun je adequaat je handelsstrategie bijstellen. Het officiële Twitteraccount is een goede bron van informatie.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?