Als je actief bent op de cryptomarkt dan kan het zijn dat je wel eens van het Evmos cryptoproject hebt gehoord. Evmos crypto is van oorsprong een project dat zich bezighoudt met de communicatie tussen verschillende blockchains die actief zijn in de wereld van digitale cryptocurrencies. De blockchain van Evmos zelf is gebaseerd op de Cosmos software development kit en de Tendermint Core Byzantine Fault Tolerance.

Een ander voordeel van Evmos is dat Evmos crypto compatibel is met het netwerk van Ethereum. Ethereum wordt ook wel gezien als de supercomputer op de cryptomarkt. Doordat Evmos en Ethereum compatibel zijn kan het proof of concept van Evmos op elk knooppunt van Ethereum draaien, wat de toepassing van Evmos verbetert.

In dit artikel gaan we het hebben over Evmos. We gaan in op de use-case en de manier waarop Evmos actief is op de cryptomarkt. We bekijken de Evmos crypto verwachting, de EVMOS koers verwachting en we gaan in op het laatste Evmos nieuws. Wat gaat de Evmos koers doen?

Wat is Evmos?

Evmos is een gedecentraliseerd project met proof of stake dat gebaseerd is op Ethereum Virtual Machine (EVM). Het protocol van Evmos kan gebruikt worden om digitale applicaties te verplaatsen van het originele Ethereum netwerk waarop ze zijn gebruikt naar het netwerk van het Cosmos ecosysteem.

Het Evmos ecosysteem heeft ook een eigen cryptomunt die gebruikt kan worden in de cryptowereld. Deze digitale munt wordt verhandeld onder het EVMOS symbool. De munt kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden zoals staken of het stemmen op ontwikkelingsplannen voor het netwerk van Evmos.

Een uniek eigenschap van het Evmos ecosysteem is dat dit het eerste ecosysteem op de cryptomarkt is waarbij geen gebruik gemaakt wordt van permissie, die proof of stake kent en die compatibel is met de EVM omgeving. Het Evmos systeem werkt met twee soorten knooppunten. Als validator kun je werken op één of beide soorten knooppunten. De knooppunten in het Evmos ecosysteem zijn validator-knooppunten en volledige knooppunten.

Wat doet de Evmos koers?

Evmos is een cryptocurrency is gestart met een voorraad van 200 miljoen EVMOS tokens. Hoewel er niks bekend is over de initial coin offering kan er wel gesteld worden dat Evmos initieel last heeft gehad van inflatie vlak nadat de munt op de beurs is genoteerd. De actuele Evmos koers is $ 1.75.

De eerste koersgegevens van de Evmos prijs stammen van 5 april 2022. Hoewel de koers van Evmos in eerste instantie een prijsstijging liet zien heeft de koers ook vele dalingen gezien na notering van de EVMOS munt op de beurs. Als handelaar is het daarom handig om je bewust te zijn van het feit dat de koers in het verleden volatiliteit heeft laten zien.

De Evmos all time high staat sinds  April 28, 2022 op een waarde van maar liefst $ 6.84. Dit betekent dat het 153 dagen geleden is dat de koers van de EVMOS munt zijn all time high heeft bereikt. De market cap van Evmos heeft op dit moment een waarde van $ 538,384,947 en met deze EVMOS waarde staat de crypto op plek  78 in de ranking van cryptocurrencies op basis van market cap.

Als handelaar is het belangrijk om veranderingen in de EVMOS prijs goed in de gaten te houden. Door adequaat te reageren op de volatiliteit van de EVMOS waarde kun je het optimale uit je investering halen. Wees als handelaar wel voorzichtig met het lezen van een Evmos prijs voorspelling. Het is belangrijk dat je niet iedere Evmos prijs verwachting gelooft, maar dat je zelf onderzoek doet naar de ontwikkeling van de koers en op basis hiervan verwachtingen stelt. Hieronder de Evmos koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Evmos verwachting 2022 – 2027?

Evmos is dus een cryptoproject welke actief is op het gebied van communicatie tussen verschillende blockchains waarbij Evmos zich richt op de verplaatsing van applicaties van de Ethereum blockchain naar het Cosmos netwerk.

Als we kijken naar de EVMOS voorspelling voor 2022 dan is het moeilijk om op de korte termijn uitspraak te doen over de ontwikkeling van de koers van deze cryptomunt. Omdat de crypto een goede oplossing biedt voor de schaalbaarheidsproblemen die momenteel op de cryptomarkt spelen kan het maar zo zijn dat het cryptoproject populairder wordt.

Over de Evmos verwachting voor 2027 kunnen we al wat meer zeggen. Als de crypto kan waarmaken wat deze belooft dan zal de munt aan populariteit winnen en zal de waarde van de munt stijgen. Dit kan Evmos een interessante belegging maken voor de komende 5 jaar.

Het is onmogelijk om precies te voorspellen hoe de koers van Evmos zich in de toekomst gaat ontwikkelen. De koers van Evmos vertoont namelijk volatiliteit. Hoewel deze volatiliteit vervelend is voor handelaren die zekerheid zoeken kan je ook van de volatiliteit profiteren als handelaar. Door enorme prijsstijgingen kun je namelijk veel winst maken op je beleggingen en investeringen. Als we kijken naar de geschiedenis van de koers van Evmos dan zien we dat een enorme prijsstijging in de koers niet ongewoon is. Van midden tot eind mei 2022 heeft de koers namelijk een prijsstijging laten zien van maar liefst 219,8 procent!

Hoewel het Evmos ecosysteem veel potentie heeft om zich goed te ontwikkelen kan niemand exact voorspellen wat de koers in de toekomst gaat doen. Daarom is het belangrijk om hype berichten op sociale media met een korrel zout te nemen en om zelf goed onderzoek te doen naar de koers van Evmos. Je kunt zelf onderzoek doen naar de koers aan de hand van de onderstaande historische koersdata.

* Currency in USD
Historical Price for Evmos
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de EVMOS coin?

De EVMOS coin kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden binnen het Evmos ecosysteem. De munt kan gebruikt worden om te beleggen, om verschillende functies te ontgrendelen in het Evmos ecosysteem en om te stemmen op verschillende ontwikkelingsplannen van het Evmos netwerk.

Als je wilt gaat beleggen in de Evmos munt dan is het belangrijk dat je de schaarste van de munt goed in de gaten houdt. Immers, de schaarste van de munt heeft invloed op de prijs. De schaarste van de munt kun je vergelijken door de huidige supply van de munt, namelijk  308,289,480 EVMOS te vergelijken met de maximale supply van de munt (1,000,000,000 EVMOS).

Daarnaast is het ook verstandig om de ontwikkeling van de prijs van Evmos in de gaten te houden. Dit kun je doen door te kijken naar het prijsverschil. Het prijsverschil voor Evmos was over de afgelopen 24 uur -6.77% en het prijsverschil over de afgelopen 7 dagen was -27.86%.

Waar Evmos kopen?

De Evmos cryptomunt is te koop op verschillende online exchanges. Online exchanges zijn uitwisselingen waar cryptomunten gekocht en verkocht kunnen worden. Een dergelijk platform vormt als het ware de brug tussen de wereld van fiatvaluta’s en de wereld van cryptocurrencies.

Een voorbeeld van een bekende cryptocurrency exchange die veel wordt gebruikt door zowel ervaren handelaren als onervaren handelaren is Bitvavo. Bitvavo is een gebruikersvriendelijk platform met een ruim assortiment aan cryptoccurrencies. Wil jij beginnen met handelen met cryptocurrencies? Maak dan hieronder een gratis account aan op Bitvavo en begin!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Evmos nieuws

In dit artikel zijn inmiddels al verschillende factoren besproken die van invloed kunnen zijn op de koers van Evmos. Voorbeelden hiervan de Evmos prognose, de use-case van Evmos en de unieke eigenschappen van deze crypto. Tot slot is het laatste Evmos nieuws ook belangrijk.

Als je het Evmos nieuws van vandaag in de gaten houdt dan ben je als handelaar of investeerder altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het ecosysteem van Evmos. Het officiële Twitteraccount van Evmos is een goede bron van informatie.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?