Exmo heeft in Nederland wellicht iets minder bekendheid, maar het is met name in Oost Europa een hele grote exchange. In landen als Oekraïne en Rusland gaan er voor miljoenen per dag aan cryptocurrency over de toonbank.

Naast de euro en de dollar is het op Exmo ook mogelijk om te handelen met de Russische Roebel en dit wordt veel gedaan. De bekendste projecten zoals Bitcoin, Ethereum en XRP zijn er te verhandelen, maar ook minder bekende projecten als bijvoorbeeld Velas en Paytomat. Dit soort projecten kunnen daarom erg interessant zijn, omdat ze vaak niet op de Nederlandse exchanges beschikbaar zijn.

Exmo interface
Exmo interface

Interface

De Exmo exchange beschikt over een interface die te gebruiken is in tenminste 12 talen, waaronder Engels, Russisch, Pools en Oekraïens . Het is dan ook niet zo vreemd dat het ook wel de #1 exchange voor Oost Europa wordt genoemd.

Daarnaast beschikt het over de welbekende interface met daarin de charts zoals ook weergegeven op het bekendste chart platform Traidingview. Je kunt er zoals gebruikelijk op verschillende manieren je cryptocurrency kopen. Direct van de markt of een pas kopen wanneer de prijs een specifiek bedrag bereikt.

Exmo coin

Zoals veel exchanges zoals bijvoorbeeld Binance en Kucoin brengt Exmo ook een eigen coin uit, de EXM. Met deze Exmo coin kun je korting krijgen op de commissie die je moet betalen, tot wel 50%! Daarnaast kun je er trade strategieën van andere succesvolle handelaren mee overnemen, zodat je zelf geen onderzoek meer hoeft te doen. Dit lijkt een beetje op het social trading van EToro. Ook ontvang je korting op Margin trading door deze nieuwe EXM munt.

Interessant is om te zien dat in Nederland de exchange niet vaak voorbij komt, maar in Oost Europa zeker 50.000 actieve traders heeft. Het kan dus zomaar zijn dat je op deze exchange wat ‘onbekende’ pareltjes tegen kunt komen.

EXMO affiliate program

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.