Exmo heeft in Nederland wellicht iets minder bekendheid, maar het is met name in Oost Europa een hele grote exchange. In landen als Oekraïne en Rusland gaan er voor miljoenen per dag aan cryptocurrency over de toonbank.

Naast de euro en de dollar is het op Exmo ook mogelijk om te handelen met de Russische Roebel en dit wordt veel gedaan. De bekendste projecten zoals Bitcoin, Ethereum en XRP zijn er te verhandelen, maar ook minder bekende projecten als bijvoorbeeld Velas en Paytomat. Dit soort projecten kunnen daarom erg interessant zijn, omdat ze vaak niet op de Nederlandse exchanges beschikbaar zijn.

Exmo interface
Exmo interface

Interface

De Exmo exchange beschikt over een interface die te gebruiken is in tenminste 12 talen, waaronder Engels, Russisch, Pools en Oekraïens . Het is dan ook niet zo vreemd dat het ook wel de #1 exchange voor Oost Europa wordt genoemd.

Daarnaast beschikt het over de welbekende interface met daarin de charts zoals ook weergegeven op het bekendste chart platform Traidingview. Je kunt er zoals gebruikelijk op verschillende manieren je cryptocurrency kopen. Direct van de markt of een pas kopen wanneer de prijs een specifiek bedrag bereikt.

Exmo coin

Zoals veel exchanges zoals bijvoorbeeld Binance en Kucoin brengt Exmo ook een eigen coin uit, de EXM. Met deze Exmo coin kun je korting krijgen op de commissie die je moet betalen, tot wel 50%! Daarnaast kun je er trade strategieën van andere succesvolle handelaren mee overnemen, zodat je zelf geen onderzoek meer hoeft te doen. Dit lijkt een beetje op het social trading van EToro. Ook ontvang je korting op Margin trading door deze nieuwe EXM munt.

Interessant is om te zien dat in Nederland de exchange niet vaak voorbij komt, maar in Oost Europa zeker 50.000 actieve traders heeft. Het kan dus zomaar zijn dat je op deze exchange wat ‘onbekende’ pareltjes tegen kunt komen.

EXMO affiliate program

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange

Crypto masterclass

crypto masterclass