Ernst & Young, de internationale dienstverlener op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies, komt met de EY OpsChain Network Procurement solution. 

De tool maakt het mogelijk voor bedrijven om eigen en goed beveiligde inkoopactiviteiten te draaien op het Ethereum netwerk. De grotere bedrijven werken nu veel met Enterprise Resource Planning sytemen (ERP). Dit brengt hoge kosten met zich mee werkt bovendien niet goed samen met andere netwerken.

De EY OpsChain Network Procurement is de eerste oplossing die een netwerk aan ondernemingen kan ondersteunen. Op het platform kunnen bedrijven hun aanbestedingsovereenkomsten managen met alle bestaande tools van EY zoals de bijvoorbeeld de royalty berekeningen. 

Het product is speciaal ontworpen om bedrijfsnetwerken te ondersteunen. De wereldwijze uitgaven kunnen eenvoudig gemanaged worden, maar ook de afgesproken voorwaarden en prijzen zijn binnen handbereik.  

Paul Bordy, EY Global Blockchain Leader:

Competition is increasing between networks of companies, their partners and suppliers. The ability to work as a network, above the level of any single ERP system, is crucial.  Doing so on a public blockchain means not having to persuade a company or supplier to join a costly, closed proprietary network.

Naast het gemak van een dergelijk systeem scheelt dit organisaties een hoop geld. Er hoeft niet overgestapt te worden naar bijv. een ander ERP systeem wat een flink kostenplaatje met zich meebrengt. Bovendien is alles centraal te managen. Kosten kunnen hiermee tot wel 40% omlaag gebracht worden. 

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.