Ernst & Young, de internationale dienstverlener op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies, komt met de EY OpsChain Network Procurement solution. 

De tool maakt het mogelijk voor bedrijven om eigen en goed beveiligde inkoopactiviteiten te draaien op het Ethereum netwerk. De grotere bedrijven werken nu veel met Enterprise Resource Planning sytemen (ERP). Dit brengt hoge kosten met zich mee werkt bovendien niet goed samen met andere netwerken.

De EY OpsChain Network Procurement is de eerste oplossing die een netwerk aan ondernemingen kan ondersteunen. Op het platform kunnen bedrijven hun aanbestedingsovereenkomsten managen met alle bestaande tools van EY zoals de bijvoorbeeld de royalty berekeningen. 

Het product is speciaal ontworpen om bedrijfsnetwerken te ondersteunen. De wereldwijze uitgaven kunnen eenvoudig gemanaged worden, maar ook de afgesproken voorwaarden en prijzen zijn binnen handbereik.  

Paul Bordy, EY Global Blockchain Leader:

Competition is increasing between networks of companies, their partners and suppliers. The ability to work as a network, above the level of any single ERP system, is crucial.  Doing so on a public blockchain means not having to persuade a company or supplier to join a costly, closed proprietary network.

Naast het gemak van een dergelijk systeem scheelt dit organisaties een hoop geld. Er hoeft niet overgestapt te worden naar bijv. een ander ERP systeem wat een flink kostenplaatje met zich meebrengt. Bovendien is alles centraal te managen. Kosten kunnen hiermee tot wel 40% omlaag gebracht worden. 

Beste exchanges:

BitvavoTrade de eerste € 1000 zonder kostenBekijk de exchange
50+ cryptocurrency
De laagste fee
BitMEXHandelen met Leverage (x2 - x100)Bekijk de exchange
0,075% transactiekosten
BinanceDe grootste exchange ter wereldBekijk de exchange
150+ cryptocurrency