We krijgen steeds meer te maken met data. Misschien hebben we het niet zo door, maar data is onmisbaar geworden in ons leven en door het internet heel toegankelijk. Even snel zoeken hoe laat de trein vertrekt, wijzigingen in de openingstijden van een winkel of snel een airBnB of vlucht boeken. Allemaal data.

Fetch.AI maakt de infrastructuur voor een decentrale digitale economie die de data dichter bij ons in de buurt brengt. We bekijken hier wat we er precies mee kunnen en wat de Fetch.AI koers verwachting is voor de toekomst. Ook gaan we in op prijs voorspellingen en de toekomst prognose.

Wat is Fetch.AI?

Fetch.AI is een cryptocurrency project dat zich richt op het beveiligen, gebruiken en delen van data op een decentraal platform. We hebben nu een hoop data die we gebruiken, maar dit moeten we zelf opzoeken. Iedereen in dezelfde ruimte kijkt naar dezelfde deur, maar dit geldt niet voor data op het internet. Je kunt op een hoop verschillende manieren zoeken naar dezelfde data en dit is omslachtig.

Fetch.AI maakt met behulp van Artificial Intelligence  en Machine Learning een digitale economie die deze data intuïtiever met ons moet laten samenwerken. Op het netwerk wordt er namelijk gewerkt met een ‘software agent’. Een soort entiteit die aan data gekoppeld wordt en die met elkaar kunnen samenwerken.

Zelfstandige reishulp

Een van de oprichters van Fetch.AI noemt in een interview de vertraging op een vliegveld als voorbeeld. Normaal gesproken moet de groep betrokken reizigers allemaal zelfstandig zorgen voor een vervangende vlucht, dat hun bagage goed overkomt en rekening houden met de nieuwe reistijden. 

Met de software van Fetch.AI kan het vliegveld op het moment van vertraging automatisch alle data aanreiken die belangrijk is voor de belanghebbenden. De software agent bekijkt bij een vervangende vlucht automatisch alle mogelijkheden en biedt dit aan als de oplossing. Hiermee is een zelfstandige reis hulp geboren.

Alle mogelijke data wordt gekoppeld aan een ‘agent’ en afhankelijk van de behoeftes van een individuele gebruiker (jij bijvoorbeeld) wordt hierdoor geprobeerd het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Ook in andere sectoren als de productie, persoonlijk vervoer of supply chain kan dit uitkomst bieden. Blijkt uit de data namelijk dat er een product niet leverbaar is dan kan in theorie bijvoorbeeld het productieproces automatisch aangepast worden aan de hand van de producten die nog wel aanwezig zijn. Dit hoeft een planner dan niet meer zelfstandig te doen maar wordt aangereikt door de verzameling van data die aanwezig is op het netwerk.

Fetch.AI koers

Fetch.AI en de FET coin zijn voor het eerst geïntroduceerd tijdens een token sale gehouden in februari 2019. De bedenkers liepen al jaren met het idee rond, maar de komst van gedistribueerde ledgers zoals we zien in cryptocurrency was het laatste puzzelstukje dat nog nodig was om Fetch.AI werkelijkheid te maken.

Eén FET token ging tijdens de token sale voor $ 0,3186 over de toonbank. De verkoop was een succes en in totaal werd er zo’n $ 21 miljoen opgehaald. Hieronder vind je de live Fetch.AI koers in euro.

Fetch.AI koers verwachting

Het is lastig om de Fetch.AI verwachting te schetsen. Dat geldt voor ieder project, maar misschien nog wel meer voor deze. Het gaat namelijk om een volledig nieuwe toepassing waarvan de potentie nauwelijks te overzien is. In theorie zou het ons dagelijkse leven en bedrijfsvoering volledig kunnen veranderen.

Het idee dat je niet meer zelfstandig op zoek hoeft naar data is bijna niet voor te stellen. Het mooie aan het internet is dat je zo de wijzigingen in je reis schema op kunt zoeken. Mooier is het alleen nog dat je direct een volledig nieuw reisschema aan gereikt krijgt bij vertraging of vervallen van een halte.

Dit is alleen nog voor ons eigen gebruik. Weet Fetch.AI dit netwerk zo gebruiksvriendelijk te maken dat het door bedrijven gebruikt kan worden op grote schaal? Dan is geen enkele Fetch.AI verwachting goed genoeg. De potentie is en theorie dan ook groot. Nu het zaak om de Fetch.AI koers verwachting waar te maken door te komen met nieuwe en toegankelijke toepassingen die eenvoudig te gebruiken zijn door en voor de massa.

Fetch.AI prijs voorspelling 2021 – 2028

Zoals we al zeiden is de Fetch.AI verwachting goed als we er op grote schaal gebruik van gaan maken. De toepassingen zijn in feite oneindig en de behoefte hieraan dus ook. Het probleem is alleen dat het iets relatief nieuws is en daarom misschien niet het eenvoudigst te begrijpen voor de gewone man.

Een cryptocurrency dat zich richt op het maken van een nieuw social media platform is toegankelijker voor het grote publiek. Het is dan ook afwachten hoe beleggers reageren op een project dat zich meer richt op de toekomt zoals Fetch.AI. Hiervoor hebben we enkele FET voorspellingen gevonden:

2021$0,50
2022$0,54
2023$0,68
2024$0,85
2025$0,97
2026$1,16
2027$1,34
2028$1,46

Fetch.AI kopen

Heb je besloten dat je het een interessant project vindt en wil je een gedeelte van je portfolio stoppen in projecten met grote plannen? Dan is FET kopen wellicht iets voor jou. Je kunt dit doen op de grootste exchange van Nederland, Bitvavo. FET kopen kan hier eenvoudig met euro’s en bovendien zonder handelskosten als je je inschrijft via deze link.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency
Hoe komt de FET koers tot stand?

Alle koersen in de cryptocurrency wereld worden bepaald door vraag en aanbod. Hoe meer mensen Fetch.AI kopen en hoe vaker het netwerk gebruikt wordt, hoe hoger de koers zal stijgen.

Wat is de beste wallet voor Fetch.AI?

Op de bitvavo exchange krijg je automatisch een eigen Fetch.AI wallet waar je je FET coins in kunt bewaren. De veiligste manier is echter het gebruik van een hardware wallet zoals een Ledger.

Hoe koop je de FET coin?

Eerst maak je een account aan op Bitvavo. Hierop stort je euro’s met iDeal en vervolgens koop je voor deze euro’s Fetch.AI. Dit alles is zo gebeurt!

Is FET een goede investering?

Of Fetch.AI een goede investering is kun je eigenlijk alleen voor jezelf bepalen. In dit artikel vertellen we je wat het project ongeveer doet en hoe je het kunt kopen. Interessant is het zeker, maar investeren moet je altijd doen naar aanleiding van je eigen onderzoek

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.