Leestijd: 1 minuut

Florida wil het cryptocurrency en blockchain centrum van de V.S. worden. Gouverneur Ron DeSantis geeft nogal wat geld uit om deze visie werkelijkheid te laten worden. Hij heeft voorgesteld $700.000 uit te geven om onderzoek te doen naar blockchain technologie en lokale bedrijven toe te staan belasting te betalen in cryptocurrencies. Gaat het een Bitcoin staat worden?

Florida ’s werelds eerste Bitcoin staat

De gouverneur kondigde onlangs zijn Freedom First Budget aan. De begroting, die in totaal $99,7 miljard bedraagt, belooft Floridians de vrijheid om in hun levensonderhoud te voorzien, belastingen laag te houden, bedrijven te runnen en onderwijsmogelijkheden op maat voor hun kinderen te kiezen” te behouden.

Het begrotingsvoorstel voegde eraan toe dat Florida crypto aanmoedigt als middel om handel te drijven en Florida’s aantrekkelijkheid voor bedrijven en economische groei te bevorderen.

De gouverneur van Florida stelt voor om $700.000 te investeren om bedrijven in staat te stellen staatsbelastingen in crypto te betalen. Hij wil $200.000 uitgeven om bedrijven de staatsheffingen in cryptocurrencies te laten betalen.

Daarnaast stelde hij ook nog eens $ 500.000 voor om de staat de mogelijkheden van blockchain technologie te laten onderzoeken. Hij stelt voor om $250.000 aan het Department of Highway Safety and Motor Vehicles te geven om een Blockchain Title Pilot Program te ondersteunen.

Met het geld zal Florida mogelijke concepten, ontwerpen en technologieën evalueren om motorvoertuigbewijzen via blockchain op te sporen en beschikbaar te stellen. Het hoopt ook de haalbaarheid te bepalen van een permanente optie om titelbewijzen via de blockchain te verkrijgen of over te dragen.

De overige $250.000 gaat naar het Office of Health Care Administration als het begrotingsvoorstel van de gouverneur wordt goedgekeurd. Dit zal worden omgeleid naar een proefproject dat blockchain technologie zal gebruiken om Medicaid transacties te authenticeren en mogelijke daarmee gepaard gaande fraude in te dammen.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.