Gala crypto is een project dat al enige tijd actief is op de cryptomarkt. Samen met de native cryptomunt, die op de markt wordt verhandeld onder het GALA symbool is Gala crypto gekoppeld aan het Gala Games platform. Zoals de naam van het platform al verklapt houdt Gala zich bezig met de crypto gaming industrie en probeert Gala bij te dragen aan de ontwikkeling van deze marktsector.

Gala Games is een platform waarop je als gebruiker van cryptocurrencies kunt gamen. Het platform probeert een revolutie teweeg te brengen binnen de gaming sector van de crypto wereld. Mede hierdoor heeft de GALA cryptocurrency verschillende doeleinden binnen de games die handelaren spelen maar ook binnen het Gala netwerk zelf.

In dit artikel zullen diverse aspecten van het Gala project op de cryptomarkt naar voren komen. Zo zal dit artikel de use-case van Gala en de native crypto coin GALA behandelen. Ook zal er ingezoomd worden op de manier waarop Gala een revolutie teweeg probeer te brengen binnen de crypto gaming industrie. We kijken in dit artikel ook naar de Gala verwachting, de GALA koers en we gaan in op het laatste GALA nieuws. Wat gaat de Gala koers doen?

Wat is Gala?

Gala games is in het leven geroepen door Eric Schiermeyer. Hij zag op de cryptomarkt dat gaming ontwikkelaars en spelers vaak veel tijd en geld investeren in games, terwijl ze hier weinig aan terug zagen. Ook werden de tips en suggesties van spelers amper meegenomen in de ontwerpen van de games. Volgens Schiermeyer moest hier verandering in komen.

Eric Schiermeyer ontwikkelde Gala games als eerste gaming platform in de industrie waarbij gamers daadwerkelijk inspraak hebben op de games die zij spelen. De GALA munt heeft daarom ook verschillende toepassingen op het netwerk. Zo kan de GALA munt gebruikt worden om items te kopen, de game te upgraden maar ook om te stemmen op verdere ontwikkelingsplannen voor het spel. Het is dus naast een game token ook een governance token.

Een andere revolutionaire bevinding van Gala games op de cryptomarkt is de manier waarop Gala NFT’s inzet. NFT’s worden op de markt voor digitale cryptocurrencies gebruikt om spelers eigendommen toe te schuiven die zij hebben verdiend door spellen te spelen op het Gala games platform. Op deze manier is het spel niet alleen voor spelers maar ook van spelers.

Wat doet de Gala koers?

Als je onderzoek doet naar het ontstaan van het Gala project op de cryptomarkt dan zul je al snel ontdekken dat er geen initial coin offering is geweest voor de GALA cryptomunt. Hierdoor kunnen we de huidige GALA prijs niet vergelijken met de prijs die tegenwoordig wordt betaald voor een GALA munt. De huidige koers van GALA is $ 0.04021.

Als we terugkijken in de geschiedenis van de koers van GALA dan zien we de eerste koersgegevens verschijnen op 19 september 2020. Tot aan het einde van 2021 heeft de koers slechts een kleine verandering laten zien. Vanaf het einde van 2021 is de volatiliteit in de koers toegenomen wat positief kan zijn voor handelaren en investeerders.

Op dit moment is de all time high van GALA gelijk aan een GALA prijs van $ 0.824837. Deze hoogste GALA waarde werd bereikt op November 26, 2021. Dit betekent dus dat het 307 dagen geleden is dat de GALA prijs het hoogtepunt heeft bereikt. Daarnaast heeft het Gala gaming project momenteel een market cap van $ 302,897,483 en daarmee staat het project op plaats 125 van de grootste projecten op de cryptomarkt.

Als handelaar of investeerder in het Gala project op de GALA cryptomunt is het belangrijk om de ontwikkeling van de koers goed in de gaten te houden. Op deze manier ben je namelijk altijd als eerste op de hoogte van de schommelingen in de trend en kun je hier ook als eerste van profiteren. Je kunt de ontwikkeling van de koers in de gaten houden met de onderstaande Gala koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Gala verwachting 2022 – 2027?

De manier waarop Gala een revolutie teweeg wil brengen binnen de gaming sector van de cryptomarkt is uniek. Omdat gamers beloond worden voor hun ideeën en het spelen van de spellen is er inderdaad kans dat deze revolutie gaat plaatsvinden. En als dat gebeurt dan zal het project de komende jaren flink groeien.

Als we kijken naar de Gala verwachting voor 2022 dan is het lastig om hier op een korte termijn uitspraak over te doen. Er zijn namelijk veel factoren die de volatiliteit van de koers van GALA en de ontwikkeling van het project op positieve en negatieve manieren kunnen beïnvloeden op de korte termijn.

Kijken we echter naar de Gala crypto verwachting voor 2027 dan is dat al anders. Over meerdere jaren kan verwacht worden dat de GALA waarde flink zal stijgen en de revolutie plaats zal vinden als de voordelen van het Gala gaming platform de gamers op de cryptomarkt bevalt en als de voordelen daarnaast ook nieuwe gamers aantrekken. Als je in de verdere ontwikkeling van Gala gelooft dan kan het interessant zijn om over een periode van vijf jaar te beleggen in de GALA munt.

Het is onmogelijk om exact te voorspellen hoe GALA zich verder ontwikkeld op de cryptomarkt. Echter, we kunnen wel kijken hoe GALA in het verleden heeft gepresteerd. Als we dit doen dan zien we dat een flinke prijsstijging niet ongewoon is in de koers van GALA. Zo steeg de GALA waarde in november 2021 met maar liefst 581.8%!

Het is onmogelijk om exact te voorspellen hoe de koers van GALA en het platform van Gala zich gaan ontwikkelen in de komende vijf jaar. Daarom is het belangrijk om een GALA prijs voorspelling of Gala prognose op het internet niet zomaar te geloven. Het beste kun je zelf onderzoek doen naar de koers met de onderstaande historische koersdata om vervolgens zelf een GALA voorspelling op te bouwen.

* Currency in USD
Historical Price for Gala
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de GALA coin?

Zoals eerder genoemd kan de GALA coin voor diverse doeleinden worden gebruikt zowel binnen als buiten de Gala games. Daarnaast dient de munt ook als beloning voor spelers en ontwikkelaars van het spel.

Als je wilt gaan handelen in de Gala munt dan is het belangrijk om de schaarste van de munt in de gaten te houden. De schaarste van de munt kun je bekijken door de huidige supply (7,542,496,572 GALA) te vergelijken met de maximale supply (38,598,136,000 GALA).

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het prijsverschil in de koers van GALA over een periode van bijvoorbeeld 24 uur (-0.16%) of 7 dagen (-3.04%).

Huidige supply7,542,496,572 GALAMaximale supply38,598,136,000 GALA
% verschil 24u-0.16%% verschil 7D-3.04%

Waar Gala kopen?

Als je wilt gaan handelen of investeren in Gala dan zul je de GALA munt moeten kopen. Deze munt is verkrijgbaar op verschillende exchanges zoals Bitvavo. Bitvavo is een zeer betrouwbare en populaire exchange die wereldwijd al door miljoenen handelaren wordt gebruikt. Wil jij beginnen met handelen in GALA? Maak hieronder dan een gratis account aan op Bitvavo en begin met handelen!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Gala nieuws

In dit artikel zijn verschillende factoren besproken die van invloed zijn op de Gala koers zoals de Gala verwachting, de use-case en de specifieke eigenschappen van het Gala platform ten opzichte van andere gaming platformen. Tot slot is ook het laatste Gala nieuws belangrijk.

Door het Gala nieuws van vandaag in de gaten te houden kun je adequaat en snel reageren op veranderingen op de markt en hiervan profiteren. Het officiële Twitteraccount van Gala is een goede bron van informatie.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?