GAS en NEO zijn niet los van elkaar te zien. NEO is het netwerk en GAS en de brandstof van het netwerk. Eerder schreven we al over NEO voorspelling en in dit artikel gaan we specifiek in op GAS. 

Wat is GAS?

GAS is de brandstof op het NEO netwerk. Met iedere transactie die er gedaan wordt op het netwerk wordt er GAS gebruikt om deze transactie te betalen. NEO bezitters die hun coins in de daarvoor bestemde wallets plaatsen krijgen door middel van Proof of Stake een beetje van deze GAS.

GAS is de token op het netwerk die de boel draaiende houdt. Door het bezitten van NEO kun je een passief inkomen verdienen in GAS en dit werkt uitstekend via bijvoorbeeld de NEON wallet.

GAS is daarnaast zelf ook een verhandelbare token. Je hebt misschien wel eens van de hoge transactiekosten gehoord bij Ethereum? Ditzelfde kan opgaan voor GAS en NEO. Het grote verschil is dat je je verdiende GAS kunt verkopen op exchanges. 

Met 40 NEO (ongeveer $958 op het moment van schrijven) verdien je per jaar tussen de 4,2 en 5,8 GAS. Hier hoef je niets voor te doen en wordt automatisch op je wallet bijgeschreven. 

Wordt vervolgens het NEO netwerk meer gebruikt en is hierdoor de GAS prijs gestegen? Dan is jouw verdiende GAS ook in waarde toegenomen. De actuele GAS koers kun je hieronder live volgen.

GAS koers

GAS is nauw verbonden aan NEO en als we de grafieken naast elkaar leggen dan kom je er al snel achter dat wanneer NEO omhoog gaat de GAS koers ook zal stijgen. Dit is logisch, want GAS wordt gebruikt op het netwerk voor transacties en smart contracts.

Op 16 januari 2018 bereikte GAS zijn all time high en dit was niet niks. Dit bedrag was maar liefst € 69. De koers is inmiddels aanzienlijk lager, maar dat is natuurlijk geen garantie voor de toekomst.

GAS koers verwachting

NEO wordt ook wel de Ethereum van China genoemd. Dit betekent dat China een belangrijke ‘afzetmarkt’ is, en ook een hele grote. Weet NEO daarom weer populariteit te winnen dan kan het enorm hard gaan met de koers. De voorspellingen voor NEO zijn daarom positief voor de toekomst en dit merk je ook in de GAS koers verwachting. 

GAS prijs voorspellingen 2021 – 2028

Gaat de NEO koers omhoog dan is het onvermijdelijk dat ook de GAS koers flink kan stijgen. Zoals we al zeiden is de voorspelling voor NEO goed, helemaal als er meer duidelijkheid komt wat betreft regelgeving rondom cryptocurrency. NEO heeft al een hoop features en bekendheid. Nu moeten er nog op grote schaal mensen en bedrijven gebruik van gaan maken en de toekomst is rooskleurig. Ook het verdienen van passief inkomen door middel van GAS maakt het een interessante investering.

Enkele GAS voorspellingen die we gevonden hebben zijn:

2021: $ 2,62
2022: $ 3,16
2023: $ 3,71
2024: $ 4,41
2025: $ 5,15
2026: $ 5,91
2027: $ 7,02
2028: $ 7,68

GAS kopen

Je kunt GAS verdienen door het staken van je NEO. Als je GAS wilt hebben kun je dus overwegen NEO te kopen en dit beschikbaar te stellen voor beloningen. GAS kopen als investering is een stuk makkelijker via exchanges. Je kunt dit doen op bijvoorbeeld Bitvavo. Deze exchange betaald zelfs je GAS beloning uit als je NEO op het netwerk beschikbaar stelt aan het Bitvavo staken

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.