De Gemini exchanges van de gebroeders Winklevoss en de Brave Browser gaan samenwerken. Het wordt hiermee makkelijker voor de gebruikers van de browser om crypto te kopen, verkopen, bewaren en verdienen. De integratie staat gebruikers van de Brave Browser na de release toe om via de Gemini Trading Widget vanuit de browser te handelen. 

De Brave Browser blokkeert automatisch alle trackers en cookies op het internet. Dit maakt het een veilige browser om te gebruiken op het internet. Met deze nieuwe integratie wordt het dus mogelijk om direct cryptocurrency te verhandelen op de Gemini exchange zonder dat je de browser hoeft te verlaten.

Je koppelt je exchange aan je browser en hoeft niet eens meer naar de website van de exchange zelf te gaan. Het risico van phishing sites wordt hiermee tegengegaan.

Gemini Brave integratie
Gemini Brave integratie

Ben je een Brave content creator? Dan is het vanaf de release ook mogelijk om je verdiende Basic Attention Tokens direct te laten storten op je Gemini wallet. De Brave browser blijft met nieuwe ontwikkelingen komen en blijft ook hard groeien wat de gebruikersaantallen. Het is dus zeker een project om in de gaten te houden. 

Gebruik je zelf de Brave Browser nog niet? Even een kleine samenvatting. De Browser blokkeert automatisch alle trackers en cookies op het internet. Het stuurt jouw persoonsgegevens niet naar het moederbedrijf, maar slaat dit op in je eigen browser. 

Bovendien kun je met de Browser BAT-tokens verdienen wanneer je ervoor kiest reclames te zien te krijgen. In dit artikel kun je alles nog even nalezen over de Brave Browser. Gebruik je de browser nog niet? Download het hier dan direct voor je computer of mobiele telefoon.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.