De meningen verschillen over de waarde van Bitcoin als betaalmiddel. Sommige mensen geven aan er geen heil in te zien, waar anderen er weer heilig van overtuigd zijn dat we over enkele jaren alleen nog maar met Bitcoin te betalen. Over al deze verschillende meningen en de Bitcoin koers verwachting kun je in dit artikel meer lezen.

Maar wie zeker weet dat we binnenkort allemaal met Bitcoin betalen heeft sinds vorige week een handige tool om alvast aan de satoshi’s te wennen. Dit is de eenheid van Bitcoin.

Vorige week verscheen er namelijk een extensie voor internetbrowser als Chrome en de Brave Browser die automatisch de satoshi prijs toont op grote e-commerce websites. Op websites als Amazon worden met behulp van de extensie niet alleen maar de dollar prijs weergegeven, maar staat ook de satoshi prijs erbij. Dit is heel erg handig om alvast wegwijs te worden als je hier later mee wilt gaan betalen.

getusedtobitcoin
De prijs van een Lamborghini in dollars en satoshi (sats)

De waarde van Bitcoin fluctueert en daarom kan de satoshi prijs per dag verschillen. De extensie rekent automatisch voor jou de juiste prijs uit. In principe kun je er niet mee betalen op deze websites, maar biedt het je wel een handige inkijk in hoeveel Bitcoin je eigenlijk kwijt bent voor het product dat je wilt kopen. Je hoeft verder niets te doen om het te laten werken, op het installeren na natuurlijk. Dit kun je hier doen en zoals aangegeven werkt dat goed met de Brave Browser, die je hier kunt downloaden.

Op dit moment lijkt het erop dat alleen nog grote Amerikaanse websites ondersteund worden door getusedtobitcoin, maar wie weet kunnen we binnenkort ook de satoshi prijs bekijken op websites als Bol.com en Coolblue. Het is in ieder geval interessant om bij een online aankoop te zien hoeveel satoshi je ervoor kwijt was geweest zonder dit handmatig uit te rekenen. Weet jij bijvoorbeeld wat een Ledger Nano X kost in satoshi? Installeer de extensie en check hoe de satoshiprijs automatisch weergegeven wordt op bijvoorbeeld de website van Crytomaan.

Dit soort ontwikkelingen geven naar mijn idee wel een goed beeld van de mate waarin er gewerkt wordt aan Bitcoin en andere crypto projecten. Veel mensen hebben Bitcoin al lang afgeschreven, maar zolang zelfs dit soort kleine dingen ontwikkeld blijven worden wekt dat bij mij vertrouwen op. Het kopen van Bitcoin doe je gemakkelijk op deze exchange.

Nog niet overtuigd? Dan vind je hier een goede verzameling boeken over de geschiedenis van Bitcoin en over de achterliggende technologie. Het kan nooit kwaad je nog beter in te lezen!

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.