De investeringsbank Goldman Sachs laat in een aankondiging weten te gaan beginnen met het aanbieden van bitcoin-producten bij vermogende klanten. Hoe de dienstverlening er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk al lijkt het erop dat vermogende klanten straks voor het ‘volledige spectrum’ bij Goldman Sachs terecht kunnen.

Bitcoin producten voor de rijkste klanten

Goldman Sachs is dicht bij het aanbieden van de eerste financiële producten voor bitcoin. Naar alle waarschijnlijkheid zal de beleggingsbank in het tweede kwartaal van start gaan en het moet nog blijken welke producten er precies beschikbaar komen. Hierover zegt Mary Rich, het hoofd voor digitale assets, het volgende:

Goldman is looking at ultimately offering a “full spectrum” of investments in bitcoin and digital assets, “whether that’s through the physical bitcoin, derivatives or traditional investment vehicles.

Niet de eerste beleggingsbank

Met deze aankondiging kunnen de rijkste klanten van de twee grootste beleggingsbanken straks naar hartenlust beleggen in Bitcoin. Naast Goldman Sachs is dit namelijk ook mogelijk bij Morgan Stanley. 

Het is interessant om te zien dat nu deze banken beginnen met het aanbieden van bitcoin-producten omdat bitcoin juist is bedacht als reactie op het falen van de banken in 2018. 

Het is uiteindelijk de vraag van de vermogende klanten geweest dat ervoor zorgde dat bitcoin ‘in het assortiment’ opgenomen werd. De producten worden namelijk alleen beschikbaar voor vermogende partijen, families en individuelen die minstens goed zijn voor $ 25 miljoen. 

De verwachting van Rich is dat cryptocurrency en bitcoin deel uit gaan maken van de toekomst, al is het nog niet precies duidelijk hoe precies. Ze noemt zelfs nog dat we nu in de beginfase zitten.

“We’re still in the very nascent stages of this ecosystem; no one knows exactly how it will evolve or what shape it will be,” Rich said. “But I think it’s fairly safe to expect it will be part of our future.

  1. Inloggen op Bitvavo ( << schrijf je in via deze link en ontvang direct korting op je handelskosten!)
  2. Geld storten met iDeal
  3. Omzetten naar je gewenste crypto
  4. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.