Of je nu een grote Bitcoin investeerder bent of nog te bang om überhaupt in te stappen, gratis geld is altijd leuk meegenomen. Het is door middel van Coinbase Earn erg gemakkelijk om gratis wat crypto te verdienen door te leren over verschillende cryptocurrency projecten. In dit artikel vertel ik hoe ik in 14 minuten ruim 33 euro verdient heb en hoe jij dit ook kunt doen.

Coinbase Earn

Coinbase Earn is een onderdeel van Coinbase, de grote Bitcoin exchange. Op het platform kunnen cryptocurrencies hun project onder de aandacht brengen door middel van een cursus. Gebruikers van het platform kunnen vervolgens deze cursus doorlopen en leren over het project. Het mooie hieraan is dat de cursus relatief kort is en dat je voor ieder onderdeel soms wel $7 krijgt om het af te ronden. En het aller mooiste is dat het allemaal binnen 15 minuten gedaan kan worden. Hieronder volgt het stappenplan om binnen 15 minuten ruim 33 euro te verdienen.

Stap 1: account aanmaken voor Coinbase

Om gebruik te maken van Coinbase Earn heb je een account nodig. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken via deze link. Eenmaal aangemaakt lees je hieronder verder hoe je gratis crypto kunt verdienen. Al een Coinbase account? Dan is het aanmaken van een nieuw account niet nodig, lees hieronder verder.

Een leuke bonus: Koop je je eerste $100 aan crypto via Coinbase na het aanmelden via bovenstaande link? Dan ontvangen we allebei $10 in Bitcoin direct in onze Coinbase wallet.

Stap 2: Compound cursus

Via de Compound cursus kun je $9 dollar verdienen door het beantwoorden van vragen. Daarnaast kun je $10 verdienen door het doen van zelfstudie en $40 door het uitnodigen van vrienden. Via deze link kun je direct je cursussen doen en je geld claimen.

Stap 3: Orchid cursus

Sinds kort kun je ook de Orchid cursus doen. Hier kun je direct $12 mee verdienen en na het uitnodigen van vier vrienden nog een $40 extra. Door gebruik te maken van deze link kun je direct geld claimen.

Stap 4: Verdien tot $50 aan Stellar Lumens

Nu je je eerste gratis crypto verdient hebt smaakt dat natuurlijk naar meer. Door op onderstaande link te klikken kun je tot $50 aan Stellar Lumens verdienen door het kijken van video’s en het uitnodigen van vier vrienden.

Verdien nu tot $50 aan Stellar Lumens

Stap 5: Verdien $10 met de Brave Browser & Basic Attention Token

De volgende beloning die je op kunt halen is die van de Basic Attention token. In de cursus wordt je uitgelegd wat de projecten precies inhouden en ook op currentcrypto is er al vaak over geschreven. Gebruik je de browser nog niet? Download en installeer de browser dan via onderstaande link en vervolg je cursus om maximaal $10 te claimen.

Download & installeer hier de Brave Browser

Ben je klaar met de installatie of maakte je al gebruik van de browser? Dan kun je via deze link de cursus hervatten en je BAT claimen.

Stap 6: Verdien tot $50 aan EOS

Nu ben je klaar om gratis crypto te verdienen. Druk op onderstaande link en begin aan je EOS cursus. Je hoeft de video’s niet helemaal af te kijken, maar kunt na 13 seconden direct beginnen met de ‘toets’. Ook hoef je niet bang te zijn voor foute antwoorden, mocht je iets fout hebben kun je direct een nieuw antwoord invoeren zonder risico om je beloning kwijt te raken.

Verdien nu tot $50 aan EOS

Stap 7: Voltooi de cursus

Naast de genoemde cursussen zijn er nog een aantal die je kunt doen om gratis crypto te verdienen. Zo kun je binnen een aantal minuten nog $6 aan DAI verdienen en zijn er nog cursussen over Zcash en 0x hoewel de beloning daarvoor op dit moment op is. Binnenkort zal dit weer aangevuld worden zodat je nog meer gratis crypto kunt verdienen.

Update: Je kunt nu ook gratis Tezor verdienen!

Je kunt je bankrekening koppelen om je euro’s te ontvangen, maar kunt bijvoorbeeld ook je verschillende crypto naar de betreffende wallets sturen die je zelf in beheer hebt. Je kunt ook alles omwisselen voor Bitcoin en dit bewaren op bijvoorbeeld een Ledger. De keuze is reuze.

Je crypto laten uitbetalen

De makkelijkste manier om je verdiende cryptocurrency uit te betalen is door gebruik te maken van de Bitvavo exchange. Op deze exchanges heb je alle automatisch alle wallets die je nodig hebt en je kunt dus voor een hele lage fee je cryptocurrency overzetten van Coinbase naar Bitvavo. Eenmeel op Bitvavo kun je ermee gaan handelen, het uitbetalen in euro’s of het omzetten naar bijvoorbeeld Bitcoin. Gebruik maken van de Bitvavo exchange is een stuk eenvoudiger dan Coinbase zelf.

Schrijf je hier gratis in op Bitvavo

Het is zeer eenvoudig om gratis crypto te verdienen via bovenstaande methode. Het duurde voor mij welgeteld 14 minuten om $33+ te verdienen. Direct na het afronden van de cursussen wordt je beloning in je wallet gestort!

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.