Grayscale Investment is de laatste tijd al vaker in het nieuws geweest vanwege de grote hoeveelheden Bitcoin en altcoins die ze kopen. Dit doen ze in fondsen waar vermogende beleggers in kunnen stappen. Zelfs met deze relatief hoge koersen blijft Grayscale rustig bitcoin kopen.

Niet schrikken, maar Grayscale bezit zo’n 588.970 BTC met een totale waarde van bijna $14 miljard. Daarnaast heeft de investeerder andere beleggingen zoals bijna 3 miljoen ETH (ongeveer $2 miljard), 1 miljoen Litecoin ($113 miljoen) en 19 miljoen XLM (3 miljoen). 

Onlangs werd bij Bitcoin een nieuwe all time high bereikt en sindsdien is de koers relatief hoog gebleven. Je zou dus kunnen zeggen dat het tijd voor Grayscale is om het even wat rustiger aan te doen maar niets is minder waar.

grayscale bitcoin
Grayscale Investment BTC Holdings

Alleen al in de afgelopen 24 uur kocht Grayscale zo’n 12.319 BTC. Samen met andere grote partijen zoals Microstrategy lijkt het er dus op dat er een competitie gaande is wie de meeste bitcoin weet te bemachtigen. Deze Bitcoin wordt grotendeels opgeslagen in de cold storage waardoor de hoeveelheid Bitcoin in omloop met gigantische hoeveelheden tegelijk minder wordt.

Dit is een van de redenen dat de verwachting voor Bitcoin nog steeds goed lijkt. Deze grote partijen spreken van vertrouwen met hun aankopen en ook de consumenten die bitcoin bezitten profiteren hier indirect van. De Bitcoin die nog wel op de markt is wordt voor hogere prijzen verkocht.

Crypto Masterclass & handelen met leverage

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via deze exchange kun je direct handelen met leverage en profiteren van bonus tegoeden.

.

De actuele bitcoin koers:

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.