Hardware wallets vergelijken

Hardware wallets zijn een enorm belangrijke maatregel om je Bitcoin en cryptocurrency te beschermen. Door je crypto’s op een exchange te laten staan ben je in feite zelf niet eigenaar van de private keys en daarmee je cryptocurrency! Hoe dit allemaal precies werkt kun je hier nalezen.

Er zijn veel hardware wallets in alle soorten en maten. Het kan daarom lastig zijn om een keuze te maken. Speciaal daarvoor hebben we een selectie gemaakt met een aantal van de bekendste wallets.

Hardware wallet vergelijken

In onderstaande tabel kun je de bekenste hardware wallets vergelijken:

Ledger Nano SLedger Nano XTrezorTrezor TBitBox 02 Multi editionBitBox 02 Bitcoin editionKeepKey
Wat krijg je in de doos?Ledger Nano SLedger Nano XTrezorTrezor TBitBox 02 Multi editionBitBox 02 Multi editionKeepKey
USB kabelUSB kabelUSB kabelUSB kabelUSB kabelUSB kabelUSB kabel
Recovery sheet3x recovery sheetRecorvey sheetRecorvey sheetRecorvey sheetRecorvey sheetRecorvey sheet
SleutelkoordSleutelkoordSleutelkoordSleutelkoordSleutelkoordSleutelkoordSleutelkoord
Geheugen320 kb2048 kbMicroSDMicroSD
Maximum aantal apps5100Google Chrome apps
Ondersteunde coins11841184150215021000+Bitcoin1000+
BluetoothXYesXXXX
Reviews9.6 / 10 (174)9.8 / 10 (54)9.5 / 10 (16)9.8 / 10 (17)10 (1)8 (1)9.4 / 10 (17)
Prijs€ 65,00€ 119,00€ 69,00€ 178,99€ 99,99€ 99,99€ 49,99
Bekijk walletBekijk walletBekijk walletBekijk walletBekijk walletBekijk walletBekijk wallet
Aanrader!

Ledger Nano S

De Ledger Nano S is een van de meest gebruikte cryptocurrency hardware wallets. Je kunt er 1000+ cryptocurrency op bewaren en kunt ongeveer 5 apps tegelijk op het apparaat installeren. Het is veilig in gebruikt en heeft een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Handige artikelen:

Ledger Nano X

De Ledger Nano X is de opvolger van de S versie. De twee werken vergelijkbaar van elkaar alleen heeft de Ledger Nano X aanzienlijk meer geheugen. Hierdoor kunnen er veel meer applicaties opgeslagen worden. Helemaal als je een grote portfolio hebt met veel verschillende coins is de X een goede optie. Handige artikelen:

Trezor One

De Trezos One is de eerste hardware wallet van Trezor en doet al lang mee in de cryptocurrency wereld. Het apparaat heeft een uniek uiterlijk en is zeer geschikt om je cryptocurrency te bewaren. Praktisch iedere coin kun je erop kwijt.

Trezor T

De Trezor T is de grote broer van de Trezor One, de opvolger. Het apparaat is volledig open-source waardoor je zelf zou kunnen controleren of er niet gerommeld is met de code. Ook zijn er verbeteringen gemaakt op het gebied van de veiligheid zonder dat hiervoor het gebruiksgemak omlaag gegaan is. Handige artikelen:

BitBox02 Multi edition

De BitBox02 is de tweede versie van de BitBox hardware wallet en komt uit Zwitserland. De wallet is ontwikkeld en slechts een aantal van de grootste cryptocurrency te bewaren op de meest veilige manier.

BitBox02 Bitcoin edition

De Bitcoin editie van BitBox is speciaal ontwikkeld om je Bitcoin te bewaren. Het is niet mogelijk om andere cryptocurrency op het apparaat veilig te stellen. Dit maakt de BitBox02 Bitcoin editie de veiligste hardware wallet voor je Bitcoin.

KeepKey

KeepKey doet al lang mee op de hardware wallet markt. Veiligheid en het gebruiksgemak staan aan de basis van deze wallet en met een grote display kun je eenvoudig iedere transactie controleren. Ook is deze hardware wallet aantrekkelijk wat de prijs betreft al werkt het nog steeds met Google Applicaties.

Crypto Masterclass & trading signalen van experts

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten. Wil je altijd de laatste trading signalen ontvangen van experts? Dat kan met deze Crypto Signals. Handel mee met experts en mis nooit meer een koop- of verkoopsignaal.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.