Er zijn verschillende typen handelaren, de een professioneel en de ander beginner. Professionele handelaren zijn vaak op zoek naar nieuwe manieren om geld te verdienen aan hun skills en de amateur zoekt vaak naar houvast van de professional. HedgeTrade maakt het platform waarop deze mensen elkaar kunnen vinden en van elkaar kunnen profiteren.

In dit artikel kijken we naar HedgeTrade. We nemen de HEDG prijs onder de loep en gaan in op de HedgeTrade koers verwachting voor de toekomt. Hiermee willen we je helpen een antwoord te geven op de vraag: “Is HedgeTrade een goede investering?”.

Wat is HedgeTrade?

HedgeTrade is een platform waarop voorspellingen gedaan worden van de toekomstige (crypto) prijzen. Het HedgeTrade platform is speciaal gemaakt voor de ‘amateurs’ zodat ze mee kunnen handelen met de professionele handelaar. Bovendien kan de trader er zo een extra zakcentje aan verdienen. Iedereen blij.

De ervaren trader kan op het platform een ‘blueprint’ maken. Dit is als het ware de voorspelling die hij doet voor een bepaalde trade. De beginnende handelaar kan de profielen bekijken van de ervaren traders en blueprints kopen van de handelaar die geschikt lijkt. Dit social trading lijkt wat dat betreft redelijk op het social trading van eToro.

Op het moment dat de trade in de blueprint uitkomt, ontvangt de trader de opbrengsten van de verkoopprijs van de blueprint. Komt de trade niet uit? Dan ontvangt de koper zijn geld terug. 

Om blueprints te maken kan de ervaren handelaar HEDG tokens staken op de gemaakte blueprint. Hiermee geven ze aan hoeveel vertrouwen ze hebben in de trade. Bovendien ontvangen ze een vergoeding aan de hand van de hoeveelheid ingezette HEDG coins. 

Komt de voorspelling echter niet uit? Dan moeten ze de HEDG tokens die ingezet zijn delen met iedereen die de blueprint gekocht heeft. 

Trader Ranking Systeem

Je moet natuurlijk niet zomaar een handelaar vertrouwen op een mooie blueprint. Eerst is het belangrijk om uit te zoeken hoeveel succes ze al gehad hebben in het verleden. Op het HedgeTrade platform is dan ook een ranglijst beschikbaar met iedere professional en het trackrecord. Gegevens die je kunt gebruiken om een geschikte handelaar uit te kiezen zijn:

  • Start van het handelsaccount
  • Aantal succesvolle blueprints
  • Populariteit van de blueprints
  • Mensen die bijgedragen hebben aan een blueprint
  • Hoeveelheid verdiende HEDG tokens

Waarom HedgeTrade?

Een groot probleem met het handelen in bijvoorbeeld cryptocurrency is het gebrek aan kennis. Iedereen wil natuurlijk wel die grote winsten pakken, echter hebben maar weinig mensen de discipline om dit ook echt goed te leren. Met HedgeTrade krijgen de nieuwe handelaren dus de kans om met de profs mee te traden. Wil je het liever zelf leren? Dan is deze cursus een goed begin

HedgeTrade biedt de ervaren handelaren de mogelijkheid om extra te verdienen door blueprints te verkopen en de staken. Beginnende handelaren kunnen de blueprints kopen en zo risico vermijden. Ze handelen nu mee met de mensen die het al jaren doen. Dit biedt geen garantie voor de toekomst uiteraard, maar is vaak beter dan zelf zomaar iets doen.

HedgeTrade koers verwachting

HedgeTrade en de HEDG token bieden beginnende en eraveren handelaren iets extra’s, namelijk de mogelijkheid om van elkaar te kunnen profiteren. Social trading wordt steeds populairder en helemaal in een markt als die van cryptocurrency kan het geen kwaad om de pro’s te raadplegen. 

Weet het platform veel gebruikers te trekken? Dan zal dit vanzelfsprekend goed zijn voor de HEDG token, deze wordt op het platform gebruikt bij alle blueprints. De HedgeTrade koers verwachting is voor iedereen anders, maar het is duidelijk dat er genoeg mensen zijn die baat hebben bij extra kennis voor een trade. Met HedgeTrade is dit mogelijk en de HedgeTrade verwachting is dan ook positief. Hieronder zie je de live HedgeTrade koers.

HedgeTrade prijs voorspelling 2020 – 2026

Er zijn veel prijs voorspelling voor HEDG te vinden. De een verwacht er niet zoveel van en de ander ziet het nut van de use-case en verwacht dan ook dat de koers zal stijgen. Hieronder vind je een overzicht met enkele HedgeTrade voorspellingen voor de toekomst.

2020: $ 3,21 ($ 2,83)
2021: $ 3,67
2022: $ 4,78
2023: $ 5,20
2024: $ 6,37
2025: $ 5,84
2026: $ 8,31

Hoe HedgeTrade kopen?

Op het moment dat je besloten hebt dat HedgeTrade een goede investering is, kun je het kopen op een aantal van de bekendste exchanges ter wereld, zoals bijvoorbeeld Bittrex. Heb je er nog geen account? Dan kun je hier beginnen.

  1. Geld storten met iDeal
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Crypto Masterclass & beste exchanges

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. << Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten.

Wil jij nu ook bitcoin kopen en over tien jaar terug kijken op een van de beste financiële beslissingen van je leven? Dan kun je de gok wagen en bitcoin kopen. Een goede exchange hiervoor is Bitvavo. Gemakkelijk betalen met iDEAL, voldoet aan alle regelgeving en is de goedkoopste exchange van Nederland. Wees je bewust van de risico’s, want die zijn er. Investeer alleen geld dat je kunt missen en beleg altijd op eigen risico.

.