Zoals al vaker aangegeven zijn er verschillende Cryptocurrencies met verschillende functies. HempCoin heeft de focus liggen op de landbouw en marihuana industrie. Met name de marihuana industrie in Amerika is een enorm snel groeiende markt. In 2016 is deze markt in Noord Amerika met 30% toegenomen en de verwachting is dat deze groei aan zal blijven. HempCoin wil hier dus met zijn munt op inspelen.

 

HempCoin zag op 9 maart 2014 het leven en is sindsdien hard aan het werk om een gevestigde naam te worden in de landbouw industrie. Het is een PoW/PoS munt, wat betekent dat het zowel te minen is als te ‘staken’. Lees daarover meer in mijn artikel over het verschil hiertussen. De munt is open-source, wat betekent dat iedereen de code in kan zien en iedereen hier aan kan bijdragen. Dit zorgt voor transparantie en veilige implementatie van de code.

Hoe helpt HempCoin de landbouwindustrie?

HempCoin biedt een Cryptocurrency aan waarmee mensen en bedrijven in de landbouwindustrie snel en eenvoudig transacties kunnen doen. Zo faciliteren ze bijvoorbeeld transacties tussen marihuana boeren en de lokale apotheek waar dit legaal verkocht mag worden.

Ook faciliteren ze de transacties tussen landbouwers en hun buitenlandse distributeurs. Daarnaast wordt HempCoin gebruikt om landbouwapparatuur aan te schaffen. Ze proberen dus in de gehele keten hun waarde te laten zien, om zo mee te groeien met de industrie.

Waar kan ik mijn HempCoin veilig bewaren?

HempCoin heeft op zijn eigen website een link geplaatst vanwaar je de wallet kunt downloaden. Dit is een desktop wallet, die je dus eenvoudig kunt installeren op je computer. Ook is het mogelijk om je THC te bewaren in de Coinomi applicatie voor op je android telefoon.

Beste exchanges

Bitvavo
BitMEXTrade de eerste € 1000 zonder kostenBinance
Handelen met Leverage (x2 - x100)50+ cryptocurrencyDe grootste exchange ter wereld
8 van de grootste cryptocurrency0,25% transactiekosten150+ cryptocurrency
0,075% transactiekosten0,10% transactiekosten
Bezoek de exchange
Bezoek de exchangeBezoek de exchange